Pagina voor het laatst bijgewerkt maandag 01 april 2013

Meer foto's vind je in mijn fotoalbum.
Beweeg je muis over de foto's voor commentaar.
Klik hier voor het eerste verhaal van 2013.

 

 

Maandag 25 maart 2013

Vanavond mijn eerste gehoorzaamheidsles bij DVS. En dat nog wel bij Kay & Koos in de groep. En zelfs Elmo was erbij als voorbeeldhond. Volgens het vrouwtje gaat het luisteren op zich niet slecht, maar als er afleiding is van andere hondjes doen mijn oren het niet zo goed... Nou heb ik vanavond het vrouwtje laten zien dat ik het heus wel kan hoor! Hoewel het soms niet mee viel om de verleiding te weerstaan, niet iedereen in de groep was even serieus aan het trainen en als er dan een paar lol hadden, wilde ik graag meedoen, dus het viel niet mee. Maar onderstaande foto's bewijzen dat ik prima los kan liggen/zitten terwijl er andere hondjes om mij heen bezig zijn. Vrouwtje was dan ook best trots op me!
Mijn eerste gehoorzaamheidsles bij DVS Netjes blijven liggen terwijl ze verderop bezig zijn, valt niet mee Ondanks dat mijn vriendje Elmo vlak bij zat, bleef ik toch keurig zitten terwijl k los was. Knap hè?

 

Terug naar boven

 

Donderdag 21 maart 2013

Met Utah vanmorgen het strand onveilig gemaakt, lekker gerend langs de waterlijn, racen door de duinen... vermoeiend hoor! En toen we vanavond bij opa gingen eten werd ik verwend door Maud. Ik was tijdens het eten keurig blijven liggen. Normaal probeert Maud me van alles te voeren en dat vind ik natuurlijk heerlijk. Maar het vrouwtje is nu wel wat strenger. Dus toen iedereen klaar was met eten mocht Maud mij haar bekertje ijs voeren. Nou dat vonden zowel Maud als ik een feestje. En dat is wel een mooie beloning voor het lange wachten toch?
Samen met Utah het strand onveilig maken Wat een geluk heb ik! Ik mag Maud haar ijsje hebben!! Dank je wel hoor Maud, ik vind het heerlijk!

 

Terug naar boven

 

Zondag 17 maart 2013

Vandaag een extra lange wandeling, helemaal van huis naar het Staelduinse bos. Daar bijna een uur gelopen en daarna weer terug. Het was er goed weer voor. Hoewel we op de terugweg enkele spetters hadden, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb ervan genoten, hoewel ik grotendeels van de wandeling helaas aan de riem moest, door een losloopverbod wat in dat bos geldt.
Lekker snuffelen in het bos Kom nou vrouwtje!! Bovenaan de trap nog even op de foto en dan weer aan de riem verder

 

Terug naar boven

 

Zaterdag 16 maart 2013

Voor de training bij DVS even een stuk wandelen. Eerst door de duinen (waar ook Drentse Heideschaapjes stonden) en daarna nog een stuk over strand. Bijna een uur weg geweest en toen vond vrouwtje het tijd voor een bakkie. Daarna trainen, maar ondanks dat ik gewandeld had, was er nog genoeg energie over en ik heb vandaag mijn oren thuis gelaten. Dus het vrouwtje werd niet zo vrolijk van me. En ook John vond het ongelooflijk hoeveel energie ik nog had na zo'n wandeling. Maar na de training was ik ook echt wel moe hoor!
Drentse heideschapies kijken in de duinen Nog even een stukje het strand op En dan ben ik na de les bij DVS toch wel erg moe hoor!

 

Terug naar boven

 

Donderdag 14 maart 2013

Zo weer even heerlijk genoten van het zonnetje vanmiddag. Even een rondje duinen in Hoek van Holland geweest en eens wat andere paden gelopen dan dat we normaal doen. Ik vond het geweldig en het vrouwtje heeft natuurlijk weer wat kiekjes gemaakt van me. Het was dan ook prachtig weer zo met het zonnetje, niet echt heel warm, maar toch genieten.
Heerlijk genieten in het zonntje Even van het uitzicht geniet langse de Waterweg. Op de achtergrond de Stena Line Lekker bekkie hè?

 

Terug naar boven

 

Dinsdag 12 maart 2013

Omdat ik niks meer had om op te knagen, mocht ik vanmorgen mee naar het dorp om nieuwe botjes te gaan halen. Nou dat vond ik niet erg. Had zelfs nog wel meer mee willen nemen, maar dat mocht niet, haha. Daarna nog even een rondje gelopen en even op de Westlandse schuit gestaan voor een kiekje. Ik vind het allemaal prima hoor, maare mag ik nu die botjes weer dragen?
Kijk eens, het vrouwtje heeft lekkere botjes voor me gekocht! Op de Westlandse schuit op het Vaartplein Ik heb de botjes helemaal naar huis gedragen

 

Terug naar boven

 

Nog heel even bij Ria kroelen voor ik weer mee naar huis ga

Vandaag kwam het vrouwtje
me weer halen, na een weekje logeren bij Ria & Jean.
Ik was erg blij haar weer te zien, maar ik heb erg genoten
van het logeerpartijtje.
Dank je wel Ria
voor de goede zorgen!

 

Terug naar boven

 

Zondag 3 maart 2013

Jeetje gingen we weer vroeg weg en moest ik heeeeel lang in de auto zitten. Maar uiteindelijk waren we weer bij dat hele grote mooie bos. Het was er muisstil ik vond het eigenlijk wel een beetje spannend zelfs. Bij ons is er altijd geluid om ons heen, dus toen ik bovenaan een helling naar beneden keek en ik ineens een geluid hoorde, borstelde ik van schrik mijn kapsel! Gelukkig niks aan het handje. Verderop kwamen we zelfs nog wat sneeuw op de grond tegen en een weiland met ezels. Wat een rare beesten zeg. Ze wilde naar me toe komen, maar ik vond ze best groot, dus heb tegen ze geblaft en toen gingen ze weg, maar het vrouwtje scheen ze wel lief te vinden en heeft ze geaaid. Gelukkig liepen we daarna weer door. Toen we na een hele lange tijd wandelen weer bij de auto kwamen kreeg ik lekker wat water.
Daarna een klein stukje met de auto en toen zijn we bij Manuela geweest. Daar mocht ik ook mee naar binnen. Er waren 4 (hele grote) kinderen, zij hebben met mij gespeeld in de tuin, balletje en sneeuwballen gegooid. Daarna zijn we uiteindelijk vertrokken.
Op naar Ria, daar ga ik een weekje logeren, omdat thuis de keuken verbouwd word en het dus een herrie en rommel is. Het vrouwtje had riemen, speeltjes en eten mee gegeven. Toen ik van Ria eten kreeg is het vrouwtje weg gegaan. Ik was dusdanig afgeleid, dat ik er niks van gemerkt heb!
Het is hire zo stil in het bos, ik schrok van een geluid en gooide mijn kapsel omhoog Lekker aan de wandel in dit prachtige bos Even bijslapen bij Manuela thuis

 

Terug naar boven

 

Donderdag 28 februari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Eerst even naar de DA vanmorgen, en op de terugweg naar huis mocht ik het tasje met spulletjes naar huis dragen. Vrouwtje was vanmiddag erg vroeg klaar met werken, dus zijn we lekker even samen de duinen in gegaan voordat we bij opa gingen eten. Daarna nog naar DVS, wat een vermoeiend dagje zo zeg!
Spulletjes dragen voor het vrouwtje Lekker in de duinen rennen Even poseren in het zonnetje

 

Terug naar boven

 

Woensdag 27 februari 2013

Heerlijk gewandeld vanmorgen in het Prinsenbos! Ik vermaak me daar altijd prima, het is echt lekker om daar te mogen spelen. We hadden vanmorgen ook praktisch het hele park voor onszelf, dus ik kon me helemaal uitleven. Tussendoor moest ik van het vrouwtje wel wat oefeningetjes doen, maar dat trainen is alleen maar leuk!
Bij de bloemetjes in het Prinsenbos Pootje baden in het Prinsenbos bij het hondenstrandje Op een grote paddestoel...

 

Terug naar boven

 

Zaterdag 23 februari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Zooooo dan, van een ochtendje DVS wordt je echt moeeeee! Na het trainen waren Harry en het vrouwtje me een beetje aan het plagen met een waterbakje. Wat ik vervolgens van de 1 naar de ander aan het slepen was. En toen het vrouwtje dat ging filmen was ik er wel klaar mee, lekker puh!
Lekker tukken met mijn doekje Erg vermoeiend zo'n ochtendje DVS Slapen, slapen en nog meer slapen!

 

Terug naar boven

 

Zaterdag 16 februari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Voordat we weer gingen trainen bij DVS nog even naar het strand. Daar waagde ik me toch weer bij die zee, blijft een fascinerend iets... Weet nog niet goed wat ik er mee aan moet. Het vrouwtje lacht me steeds uit en dan gaat ze er nog foto's van staan maken ook. Alsof ik daar wat aan heb! Maar goed, ik heb in elk geval lekker gewandeld en gespeeld.
Op het strand struinen O getsie, daar worden je poten nat van! Snel uit dat natte water!

 

Terug naar boven

 

Vrijdag 8 februari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Heerlijk ion de duinen gespeeld. Daar staat nog een gedeelte onder water en daar heb ik lekker doorheen geracet. Het vrouwtje gooide er af en toe wat in en dat ging ik dan zoeken. Kwam nog wat andere hondjes tegen die samen aan de wandel waren. Een grote en een iets kleinere. Die grote wilde wel met mij spelen, bleek die gewoon al 12 jaar te zijn!! Nou hij kon nog knap hard voor zijn leeftijd hoor!
Hey hallo vrouwtje!! Lekker pootje baden in de duinen Spetteren in de duinen

 

Terug naar boven

 

Maandag 4 februari 2013

Vanmorgen vroeg met het vrouwtje mee naar haar werk. Dan hoeft ze maar een uurtje te werken en wacht ik netjes in de auto. Het wachten werd ruim beloond met een heerlijke wandeling aan het strand. En die zee... blijft toch een raar iets. Steeds als ik er naartoe wil gaan komt het water naar mij toe. En dan hap ik in die golven in de hoop dat hij bang wordt, maar hij blijft maar terug komen. En een natte poten dat je er van krijgt joh!
Oehhh die golven zijn best eng... Genieten op het strand Lekker struinen op het strand

 

Terug naar boven

 

Vrijdag 1 februari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Joepie, vandaag is het vrouwtje vrij en mochten we vanmorgen weer op stap met Sita. Helaas was het koud en erg fris, dus toen we op het strand aankwamen, besloten de baasjes lekker ergens warm koffie te drinken. Wat een leuke tent was dat zeg! Zelfs voor Sita en mij kwamen er koekjes op een bordje op tafel. Na 2 bakken koffie gingen de baasjes dan eindelijk weer met ons mee. Hup weer over strand, door de duinen en naar de auto. Toch wel heel vermoeiend zo'n ochtend hoor! Ik was zo moe, dat ik mijn kussen niet eens meer heb gehaald :-)
Lekker pootje baden met Sita in de duinen Samen met Sita racen over het strand Zo vermoeiend zo'n ochtend op het strand

 

Terug naar boven

 

Woensdag 23 januari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Vanmorgen lekker met Sita en haar baasje Nico gewandeld in Vlaardingen. Heerlijk er lag nog steeds sneeuw, dus konden we lekker racen. Er was even een miscommunicatie tussen onze baasjes, dus we moesten even wachten op Sita en haar baasje. Maar daarna ging de pret los! Na afloop zijn we nog even bij de Mac Donalds geweest. De baasjes moesten even opwarmen met koffie en voor ons stond er water en een bak met koekjes, wat een verwennerij. Daarna heb ik heerlijk liggen snurken. Kon het vrouwtje nog even een paar uurtjes werken.
Lekker met Sita racen in de sneeuw Sita kom nouuuu!!! Even wachten bij de Mac tot het baasje van Sita heeft afgerekend

 

Terug naar boven

 

Zondag 20 januari 2013

En nog altijd ligt er sneeuw. Vanmorgen niet zo'n lange wandeling. Maar in huis had het vrouwtje wel wat voor me te doen hoor. Ze heeft een soort puzzel voor me gekocht waar ze koekjes in kan verstoppen. Natuurlijk had ik het spelletje zo door, dus dat was een makkie! Ook mijn bal met gaten daar kunnen koekjes in. Als ik die met mijn neus vooruit duw komt er zo nu en dan wat lekkers uit. Vanmiddag lekker in de sneeuw in het sportpark gewandeld met het vrouwtje.
Spelletjes spelen Lekker genieten van de sneeuw Koud? Welnee, dat vind het vrouwtje! Ik vind het heerlijk!

 

Terug naar boven

 

18-01-2013 Met Lucifer slapen  -  19-01-2013 In de sneeuw in België

 

Terug naar boven

 

Woensdag 16 januari 2013

Het vrouwtje was vandaag lekker vrij, dus zijn we samen op pad gegaan met de auto. We reden naar een plek waar ik nog niet eerder was geweest, maar gelukkig lag daar ook genoeg van dat witte spul. Uit de auto naast ons stapte iemand uit die het vrouwtje kende en die had ook een hond mee genomen, Sita. Leuk een nieuw vriendinnetje voor mij! We hebben samen gerend in de sneeuw terwijl onze baasje druk aan het babelen waren. Daarna nog even naar de Mac gereden waar we ook mee naar binnen mochten terwijl de baasje een bak koffie dronken. Daarna weer naar huis, waar ik heerlijk op de bank ben gaan slapen.
Heerlijk die sneeuw! Racen met Sita! Samen genieten van de rust en de ruimte

 

Terug naar boven

 

Dinsdag 15 januari 2013

Joepie, er is vannacht een dik pak sneeuw gevallen, heerlijk dat witte spul! Vanmorgen ruim een uur weg geweest met het vrouwtje, lekker rennen en gek doen ik het park, heerlijk! Bovendien was het lekker rustig in het park dus ik kon ongestoord uit mijn dak gaan. Heb er van genoten. Hoewel het vrouwtje dat spul niet zo geslaagd vind mag het van mij nog wel even blijven liggen hoor!
Even stoer kijken voor de foto Happen naar de sneeuw op de takjes Lekker gek doen in de sneeuw!

 

Terug naar boven

 

Zondag 13 januari 2013

Zo het was nog hartstikke vroeg toen het vrouwtje uit bed kwam. En koud buiten!!! Maar we gingen Dayita ophalen en hebben een eind gereden naar een manege . Daar heeft Dayita met het vrouwtje een wedstrijd gelopen. We zaten samen in mijn bench, heel gezellig. Tussendoor heel veel keer naar buiten om lekker te rennen op het weiland achter de manege. Het was een lange maar gezellige dag en Dayita heeft nog een prijs gewonnen ook samen met het vrouwtje, goed hè? 's Avonds mocht ik eindelijk slapen!!
Ontsnappen via de bovenkant... Lekker slapen bij mijn vriendinnetje Dayita Samen met Dayita spelen in het grote weiland achter de manege

 

Terug naar boven
 

 

Zaterdag 12 januari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Wat een mooi weer hadden we vandaag weer. Wel een beetje fris, maar heerlijk zo met het zonnetje. Lekker vroeg naar DVS en eerst nog even naar de duinen. Bij terugkomst was Dijee er al en hebben we ook nog even samen een tijdje over het veld gerend. Na even bijkomen in de kantine mocht ik weer het veld op samen met een aantal andere hondjes. Daar kregen we een grote bal en daar werden steeds koekjes onder gelegd. Als ik die pakte en daardoor de bal wat weg duwde werd het vrouwtje helemaal blij. Treibball heet dat. Binnenkort maag ik dat elke week gaan doen! Vond het best leuk, maar van al dat harde werken wordt je best moe, dus thuis heerlijk geslapen!
Wat een prachtig weertje! Nog even naar de duinen voor de treibball les
Lekker ravotten met mijn vriendinnetje Dijee Mijn eerste les Treibball bij DVS Even een mooie staande foto van mij, gemaakt door Lianne

 

Terug naar boven

 

Zondag 6 januari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Met een zonnetje erbij was het heerlijk weer voor een lange wandeling. Dus lekker even naar de Plas van Allewinde gelopen. Daar even gerommeld in de bagger dus ik zag er niet meer uit vond het vrouwtje. Ach ik vond mijn nieuwe kapsel wel grappig. Jammer was alleen dat het vrouwtje me echt te vies vond en ik stonk zei ze. Dus gevolg.... ik werd gewoon in het water gegooid! Maar gelukkig was ik al snel weer droog door het zonnetje. Onderweg nog kippen en schapen gespot en dat vond ik toch wel vreemde beesten van dichtbij.
Bankhangen! Lekker baggeren... En het resultaat na het baggeren


 

Terug naar boven


 

Zaterdag 5 januari 2013

Klik hier voor een filmpje van vandaag

Vanmorgen samen in de auto naar iemand die nog een bench te koop had, vlak bij Katwijk. Gezien ik her en der een beetje aan dingen knaag vind vrouwtje dit toch een beter idee.... Op de terugweg even gestopt bij het Valkenburgse Meer. Kon ik daar even wandelen, ravotten en rennen. Daar heb ik op de golven gejaagd en ze geprobeerd te vangen, maar steeds als ik er in beet kwam er weer een nieuwe??? Raarrrrr!!! Daarna thuis even mijn nieuwe bench uitgeprobeerd en ik moet zeggen, hij bevalt me prima hoor!
Golven vangen langs de waterlijn Lekker rennen langs het water In mijn nieuwe bench


 

Terug naar boven
 

 

Vrijdag 4 januari 2013

Heerlijk vroeg op en samen met het vrouwtje lekker rennen en spelen in de duinen bij Hoek van Holland. Langs de waterweg weer terug naar de auto. Thuis gekomen even flink bijslapen, maar ik heb weer genoten hoor!
Lekker even langs de Nieuwe Waterweg Uitrusten na het wandelen Samen met vriendje Lucifer op de bank


 

Einde van de pagina
Terug naar boven