Laatst bijgewerkt op: maandag 24 mei 2010
Rexy's vriendjes

 

Hier vind je al mijn vriendjes, waar ik mee op school zit, die bij mij in de buurt wonen of hondjes waar ik regelmatig mee ga wandelen en spelen. Ga met de muis op een foto staan voor de volledige (stamboom) naam van de honden. Sommige vriendjes zijn jammer genoeg al overleden. Deze vriendjes hebben een grijs randje om de foto staan. Wanneer er op zo'n foto geklikt wordt ga je naar het memorandum van deze hond. De honden staan ongeveer op volgorde van kennismaking, niet precies op leeftijd. Klik op de naam van de hond om zijn/haar  website te zien wanneer deze symbolen naast de naam staan .

 

 

Roxy
Roxy
Duitse Herder/Labrador X Duitse Herder
3-7-1998 - 22-3-2007
Foto: Sandra

Zij is mijn zus en leek erg veel op mij. Ze woonde bij Sandra & Fred, maar kreeg helaas kanker, er was niks meer aan te doen... Nu hebben ze Kyra in huis genomen. Zie elders deze pagina.

"Yoeri"
Yoeri
Duitse Herder
3-6-1988 - 21-12-1999
Foto: Saskia

Hij was een soort vader voor me de 1e anderhalf jaar van mijn leven. Hij woonde bij Aad, die me nu nog wel eens uitlaat. Hij was ontzettend stoer, maar ook erg lief, ik heb veel van hem geleerd.

Billy
Billy
Kruising Appenzeller
13-2-1998 - 11-12-2008
Foto: Lianne

Hij is het grootste deel van mijn leven m'n maatje geweest. Hij woonde bij Lianne & Norbert. Toen ik 3 maanden oud werd leerden we elkaar kennen. We konden echt alles samen doen. Hij heeft ook een tijdje bij hondenschool DVS getraind. Zijn vrouwtje gaat nu wel eens met ons mee wandelen.

   

Terug naar boven

 

 

Daisy
Daisy
Mei 1998 - 11-09-2009
Labrador Retriever
Foto: Saskia

Haar ken ik van de puppycursus bij Willeke & Astrid. Ze woont bij Jolanda. Toen het vrouwtje en ik gingen verhuizen bleken we bij haar om de hoek te wonen. Als we elkaar tegenkomen doen we even samen gek.

Jessica Jacklyn Russell "Jess"
Jess
Jack Russell Terriër
24-8-1998
Foto: Saskia

Zij kwam met haar baasje Rick geregeld naar dezelfde uitlaatplaats als wij toen we beiden net een jaar waren (daar waren Yoeri & Billy ook nog bij). Onze baasjes komen daar nu niet meer, maar gaan nog wel eens gezellig bij elkaar op de koffie

Valery Ruby van de Ossekoele "Ruby"
Ruby
Border Terriër
30-6-2001
Foto: Saskia

Zij traint bij mij op hondenschool DVS. Ze woont bij Ellie & Martijn. Ze is klein van stuk maar erg slim en leergierig. Ze maakt bij de behendigheid een vreselijk kabaal, beetje maf. Haar vrouwtje werkt bij de DA en dan is Ruby er ook altijd bij.

   

Terug naar boven

 

 
Dexter
Dexter
Kruising (onbekend)
...................
Foto: Saskia

Hij traint bij mij op hondenschool DVS. Hij woont bij Annemarie & Jan. Hij gaat samen met Morry, Katoeska en mij elke 14 dagen naar Sonnevanck een uurtje op visite bij de oudere mensen. Dex is wel een knuffelkont.

Morry
Morry
Kruising uit Spanje (onbekend)
.......................
Foto: Saskia

Hij traint bij mij op hondenschool DVS. Hij is heel vaak bij Annemarie & Jan, maar is eigenlijk van hun zoon Marco. Hij gaat samen met Dexter, Katoeska en mij elke 14 dagen naar Sonnevanck een uurtje op visite bij de oudere mensen. Hij is een klein beetje een aansteller, maar wel lief

Katoeska
Katoeska
Kruising uit Turkije (onbekend)
18-8-2000
Foto: Saskia

Zij traint bij mij op hondenschool DVS. Zij woont bij Cobi & Peter. Ze gaat samen met Morry, Dexter en mij elke 14 dagen naar Sonnevanck een uurtje op visite bij de oudere mensen. Toes is een rustig maar beetje maffe hond. Ze is voor de gekste dingen bang, maar kan wel heel stoer zijn.

   

Terug naar boven

 

 
Flippie
Filppie
Kat: Europese Korthaar
1-5-2001
Foto: Saskia

Hij is degene die mijn plekje in oma's (moeder van mijn vrouwtje) huis heeft ingepikt, vlak nadat het vrouwtje en ik verhuisd waren. Hij woont dus bij Tineke & Bertus. We zijn geen hele dikke vriendjes, maar we kunnen wel samen in 1 ruimte. Soms komt dat gekke beest bij ons logeren.

Reeza
Reeza
Labrador Retriever
28-10-2002
Foto: Saskia

Haar heb ik leren kennen toen ze nog pup was. Ze woont bij Linda & Herman. Linda kent mij ook vanaf pup. Ze is altijd lekker gek en vrolijk en bovendien één brok energie. Ze is verder wel heel lief en aanhankelijk en bovendien ruikt ze vaak erg lekker. Ze traint ook bij ons op hondenschool DVS.

Toy Bowie v.d. Nieuwe Burcht "Bowie"
Bowie
Amerikaanse Cocker Spaniel
20-7-1998
Foto: Saskia

Hem heb ik leren kennen op hondenschool DVS. Hij woont bij Trudy, samen met Lady. Hij is graag bij zijn vrouwtje in de buurt en houd van knuffelen. Ook is het een echte vreetzak. Alles wat hij te pakken krijgt verdwijnt in zijn maag, ook dingen die helemaal niet voor hondjes zijn! Maar hij is wel lief hoor!

   

Terug naar boven

 

 
Lady
Lady
Amerikaanse Cocker Spaniel
12-5-2003
Foto: Saskia

Zij is een halfzusje van Bowie en woont samen met hem bij Trudy. Haar ken ik al vanaf pup. Ze traint ook bij hondenschool DVS. Daar kwam ze als pup de kantine in en rende op me af om me te begroeten en te plagen. We gaan regelmatig samen wandelen, bij elkaar op de koffie of logeren.

"Nora"
Nora
Duitse Herder
1998
Foto: Saskia

Zij is een dondersteen die ook bij hondenschool DVS trainde. Ze woont bij Jan & Dit en gaat altijd mee naar DVS. Ze loopt bijna altijd los, omdat ze haar baas op de voet volgt. Ze is wat stram omdat ze veel last heeft van artrose, maar vergis je niet... ze kan soms best een beetje een krengetje zijn.

Dino
Dino
Friese Stabij X Border Collie
5-9-2001
Foto: Saskia

Hem heb ik ook leren kennen op hondenschool DVS. Hij woont bij Marga & Ed. Hun zoon Jeffrey traint met Dino. Bij hem woont ook nog een andere hond Twister, een Border Collie. Maar Twister en ik hebben niet zoveel met elkaar. Dino vind ik wel erg lief. hij is net als ik gek op balletjes en op school komt hij altijd even een koekje halen bij mijn vrouwtje.

   

Terug naar boven

 

 
Chinouk Out Of Indian Red Apache "Chinouk"
Chinouk
Australian Shepherd
16-12-2001
Foto: Saskia

Zij traint ook bij hondenschool DVS. Ze woont bij Brenda & Geert, samen met Chenoa & Dayita. Chinouk heeft al 2x een nestje gehad en daar ging het vrouwtje vaak kijken. Nu gaan we vaak samen bij Brenda op visite en dan nemen we Dayita mee voor een dagje of een wandeling.

Laverton Badger Boy "Cowboy"
Cowboy
Australian Shepherd
7-10-2002 - 24-2-2009
Foto: Saskia

Hij trainde ook bij hondenschool DVS en woonde ook bij Brenda & Geert, samen met Chinouk, Chenoa & Dayita. Helaas kreeg Cowboy al op jonge leeftijd epileptische aanvallen, waarschijnlijk door een tumor in zijn koppie. Echt hele dikke vrienden waren we het laatste jaar niet. Maar we wandelden wel samen met een groepje vriendjes.

Fairoaks Dreamcatcher "Chenoa"
Chenoa
Australian Shepherd
7-4-2005
Foto: Saskia

Zij is als pup met het vliegtuig van Amerika naar Nederland gevlogen. Daar is ze bij Brenda & Geert komen te wonen, samen met Cowboy, Chinouk & Chief (zoon van Chinouk, in 2008 herplaatst). Ook Chenoa traint met haar vrouwtje bij hondenschool DVS. Ze is erg hyper, maar heeft een erg lief karakter. Bovendien is ze de moeder van mijn vriendinnetje Dayita. 

   

Terug naar boven

 

 
RJM Blaze Of Glory "Bluey"
Bluey
Australian Shepherd
6-5-2002
Foto: Saskia

Zij traint ook bij hondenschool DVS. Ze woont samen met Conner (ook een Aussie) bij Jolanda & Arco. Hun zoon Davy traint met haar. Ze is een echte kroeldoos en zit op school graag op de stoel in de kantine, zodat ze goed overzicht heeft.

Lara
Lara
Labrador Retriever
28-2-2004
Foto: Natasja

Zij traint ook op hondenschool DVS. Ze woont samen met Dazzle bij Natasja & Dennis. Ze is vrij rustig voor een Labrador, maar vergis je niet, soms is ze maf als een deur! En als ze op school binnenkomt dan wordt ik volledig afgesopt door haar. Soms gaan we ook wel een samen met wat vriendjes wandelen.

Lizzy
Lizzy
Rottweiler
Januari 2007 - Oktober 2008
Foto: Saskia

Haar heb ik maar kort gekend, maar we konden het wel erg goed samen vinden. Ze woonde bij Cassandra & Peter en trainde ook bij hondenschool DVS. Helaas werd ze plots erg ziek. Zelfs een aantal spoedoperaties kon daar niks aan veranderen en liet ze op jonge leeftijd het leven. Nu hebben ze Tara in huis genomen. Zie elders deze pagina.

   

Terug naar boven

 

 
"Chouffe"
Chouffe
Schotse Collie Langhaar
2007
Foto: Saskia

Hij kwam als pup bij Karin & Rob wonen. Karin's broer is Aad, de baas van Yoeri. Haar ken ik dus al een tijdje. Ik vind Chouffe best aardig, maar hij is nogal opdringerig. Dat probeer ik te negeren, maar dat valt niet mee. Hij wil zo graag mijn vriendje zijn.

"Fyka" Chakka van Coppenstock
Fyka
Duitse Herder
30-1-1999
Foto: Saskia

Zij woont bij mij aan de overkant en is dus eigenlijk een buurmeisje. Ze woont bij Melissa & Johan. Johan is een broertje van Annemarie, het vrouwtje van Dexter. Fyka is ongeveer even oud als ik, maar als ik haar tegen kom kunnen we best even gek doen samen hoor.

Donna
Donna
Kruising (onbekend)
1999
Foto: Saskia

Zij woont een stukje verderop in de straat bij Anke & Bert. Haar kom ik regelmatig tegen als we een ommetje maken in de buurt. Ze loopt niet zo heel goed meer, dus rennen samen zit er niet in. Maar soms lopen we gewoon een klein stukje mee.

   

Terug naar boven

 

 
"Kyra"
Kyra
Oud Duitse Herder
2007
Foto: Saskia

Zij is na mijn zus als klein pupje bij Sandra & Fred gaan wonen. Kyra wil ook graag met mij spelen, maar als we samen op een veldje zijn heb ik meer oog voor de bal. Ze is erg vriendelijk.

Indian Outlaw's Buckeroo Be Dazzle "Dazzle"
Dazzle
Australian Shepherd
1-6-2007
Foto: Natasja

Hij is lekker onstuimig en vind het soms moeilijk hoe hij op andere honden moet reageren, maar hij kan ook best lief zijn hoor. Hij woont net als Lara bij Natasja & Dennis en is een zoon van Chinouk. Ook hij traint bij hondenschool DVS met zijn vrouwtje.

Indian Outlaw's Dayita Natane "Dayita"
Dayita
Australian Shepherd
29-4-2008
Foto: Saskia

Zij is een dochter van Chenoa en mijn vrouwtje traint met haar op hondenschool DVS. Wel woont ze bij Brenda & Geert. Ik moest erg aan haar wennen, maar vind haar nu wel erg lief. Elk weekend is ze een dagje bij ons en tussendoor gaan we wel eens samen wandelen. Dayita heeft ook een site gemaakt door mijn vrouwtje.

   

Terug naar boven

 

 
Tara
Tara
Rottweiler
2008
Foto: Saskia

Zij is nadat Lizzy overleden is geboren en bij Cassandra & Peter gaan wonen. Ik mocht de eerste week al mee kennis maken, toen vond ik haar nog iets te klein. Nu ze wat groter is vind ik haar wel leuk. Ze traint met haar vrouwtje ook bij DVS.

Royalty Inc. Jive Talkin' "Quinty"
Quinty
Amerikaanse Cocker Spaniel
22-8-2009
Foto: Saskia

Deze stoere vent is het nieuwe vriendje van Bowie & Lady en woont net als hun bij zijn nieuwe vrouwtje Trudy. Het is een echte doerak, snel een een beetje ontdeugend. Momenteel vind ik Quinty nog iets te druk, maar dat komt vast wel goed.

Cindy
Cindy
Labrador Retriever
2009
Foto: Jolanda

Deze kleine vrolijke dame is de nieuwe vriendin van Jolanda. Eerst woonde Daisy daar, maar zij werd ziek en is helaas overleden op 11 jarige leeftijd. Cindy kom ik nu wel eens tegen met het wandelen.

   

Terug naar boven

 

 
Haus Dilia Asteria "Utah"
Utah
Västgötaspets
9-1-2010
Foto: Saskia

Zij is het nieuwe vriendinnetje van Lianne & Norbert. Ze is geboren in Duitsland sinds zondag 21 maart 2010 in Nederland komen wonen. Inmiddels heb ik al kennis gemaakt met haar en uiteindelijk hebben we zelfs gespeeld! Check mijn dagboek of mijn filmpagina maar eens.


Squanto
Australian Shepherd
24-2-2010
Foto: Kelly

Hij is de nieuwste huisgenoot van Dayita en gaat dus bij baasjes Brenda & Geert wonen. Hij is geboren in België en is familie van Cowboy. Het toeval wil dat Cowboy op dezelfde datum is overleden als dat Squanto (een jaar later dan) is geboren!

 


Einde van deze pagina