woensdag 27 april 2011

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
Voor de verhalen van de laatste weken van Rex klik in het dagboek menu op de afscheidsbutton.

 

 

Donderdag 24 februari 2011

Vandaag alweer met de auto op pad! Samen met Yiet en het vrouwtje Lianne en Utah opgehaald. Toen ik ze aan zag komen lopen werd ik al enthousiast, leuk!! Natuurlijk moest de bal weer mee hè? Yiet & Uut rennen toch lekker samen, kan ik met de bal spelen! Nog even een paar leuke foto's gemaakt en toen was het weer tijd om terug te gaan want het vrouwtje moest werken. 's Avonds nog even mee naar DVS voor de training van Dayita, daarna was ik zo moe dat ik niet eens meer mee wilde om Yiet naar huis te brengen....

Klik hier voor een filmpje
Met Utah & Dayita op een picknicktafel! Lekker struinen onderaan de hondendijk Nieuwe opstelling! Leuk toch?


Terug naar boven
 

Woensdag 23 februari 2011

Nadat het vrouwtje klaar was met werken, mochten Dayita en ik direct mee met de auto. We gingen naar dokter Dorit, zij moest even naar mijn rug kijken. Eerst nog even een stukje lopen voor we naar binnen gingen. Binnen kregen we van de assistente meteen al wat koekjes, jummie! Daarna kwam dokter Dorit, eerst eventjes buiten lopen zodat ze naar me kon kijken. Nog even aan mijn werveltjes voelen in de spreekkamer en ze was uitermate tevreden gelukkig! Ook daar kregen Yiet en ik weer lekkere Frolics. Daarna een klein stukje met de auto. We gingen naar Liset! Eerste moesten we even in de auto blijven, maar al snel kwam het vrouwtje ons eruit halen en mochten we eventjes bij Liset uitrusten. Het was weer een zware dag dus ik ga lekker slapen nu. truste!

Samen met Yiet, het sneeuwde nog een beetje in Noorden Bij dokter Dorit (rechts) en haar assistente Lekker chillen bij Liesje!


Terug naar boven
 

Daddy cool!! Stoere opa ben ik zo hè? (22-02-2011)
 

Terug naar boven
 

Zondag 20 februari 2011

Kom ik vanmiddag naar buiten staat het baasje van Elmo beneden te zwaaien... ow jee... Nou eventjes gesnuffeled en toen was het wel klaar. Vooruit hij mocht met ons mee in de auto. Nog even Dayita opgehaald en toen even wandelen op het strand van 's-Gravenzande. Maar die baasjes (aanstellers hoor!) hadden het koud, dus hebben we niet lang gewandeld. Dayita weer naar huis gebracht en toen ging Elmo nog even samen met zijn baasje mee en hebben hij en het vrouwtje nog wat gegeten en daarna ging Elmo weer naar huis met zijn baas.

Klik hier voor een filmpje
Met Dayita en Elmo op het strand Met mijn balletje... natuurlijk! Mooie staande oortjes in de wind


Terug naar boven
 

Zaterdag 19 februari 2011

Eind van de ochtend lekker met het vrouwtje mee in de auto, naar het Prinsenbos! Ook Utah kwam weer met haar vrouwtje Lianne, dikke pret dus. utah probeert altijd achter mijn bal aan te rennen, maar pakt hem uiteindelijk nooit. Dan wordt ik volledig afgesopt en mopper ik een beetje, maar eigenlijk is het best grappig. De vrouwtjes moeten hier elk geval altijd hard om lachen...

Ja hallo! Gaat er nog iemand tegen die bal schoppen??? Utah moet me altijd even plagen! Met Utah bij de sneeuklokjes


Terug naar boven
 

Donderdag 17 februari 2011

Sonnevandk ging vanmorgen niet door, dus konden we lekker een stukje wandelen. Samen met Dayita en het vrouwtje zijn we naar de plas van Allewinden geweest. Daar kwam utah ook heen met haar vrouwtje Lianne. Onder het wandelen kwamen we ook Nora met haar baasjes nog tegen. Nora trainde vroeger ook bij DVS, das een hele lieve oude dame! Ze is ietsje jonger dan ik ben. We zijn nog even samen op de kiek geweest natuurlijk.

Met Utah & Dayita in het zonnetje Met leeftijdsgenootje Nora op de foto Samen met Utah & Yiet in vrouwtjes auto


Terug naar boven
 

Zondag 23 januari 2011

Ik was niet helemaal fit vanmorgen, maar toen ik mee mocht met de auto voor een wandeling had ik er toch wel zin in. We gingen Dayita ophalen, ik ben in de auto gebleven, had geen zin om eruit te komen. Toen we eruit mochten rook ik de zeelucht. Joepie naar het strand. Het vrouwtje heeft een paar keer met mijn frisbee gegooid, maar daar waaide het eigenlijk te hard voor. Dayita en ook ik hebben lekker gerend en toen zijn we weer terug naar de auto gegaan. We hebben Dayita thuis gebracht en zijn daar nog heel even gebleven. Daarna ben ik thuis lekker op mijn kussen geploft.

Klik hier voor een filmpje
Met mijn frisbee op het strand Putjes graven...! Yiet was het er niet mee eens dat ik de frisbee eerder te pakken had.


Terug naar boven
 

Zondag 9 januari 2011

Vanmiddag mocht ik weer lekker met de auto mee. Gister waren we al samen met Lianne en mijn meiden Dayita & Utah op stap geweest op de hondendijk en nu lekker naar het uithofpark in Den Haag. Het zonnetje scheen en mijn bal mocht mee, wat wil een hond nou nog meer? het was genieten. Kwam zelfs nog een hond tegen die een beetje op mij leek, maar zij was een echte Beauceron en ik niet. Huetta heet ze en allebei onze vrouwtjes zitten ook op het hondenforum, grappig! Natuurlijk moesten we eventjes samen op de foto, bij deze hieronder het resultaat!

Op de brug in het Uithofpark op een steigertje in de zon Samen met Beauceron Huetta op de kiek!


Terug naar boven

 


 

Einde van deze pagina