woensdag 22 december 2010

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift


 

 

Zaterdag 18 december 2010

Alweer sneeuwpret gemaakt vandaag! Nu alleen met het vrouwtje. Ik mocht vandaag mijn mooie kerstband om met belletjes. Lekker een wandelingetje gemaakt in het Sportpark en onderweg met de sneeuw gespeeld.

Het is vooral feest als het er iemand met sneeuw gaat gooien, daar moet ik gewoon bij zijn! Het vrouwtje vond me helemaal maf, nou ik had het gewoon naar mijn zin!! Lekker rennen, springen, snuffelen en gek doen. Zulke wandelingen kunnen mij niet lang genoeg duren hoor!

We liepen een stukje over het fietspad en daar wilde het vrouwtje een paar foto's van mij maken in de sneeuw. natuurlijk bleef ik (braaf als ik ben) keurig zitten. Maar wat zag ik vanuit mijn ooghoek?? Er liepen 3 jongetjes en die waren met sneeuwballen naar elkaar aan het gooien! Ja daaaaaaaaaaaaag vrouwtje, ik ga meedoen hoor! Deze pret wil ik niet missen!

Nou daar zat het vrouwtje dan, op haar hurken met de camera  terwijl haar onderwerp was weggelopen... Tja met sneeuw spelen is nog altijd leuker dan er alleen maar braaf in poseren hoor!! Gelukkig kon het vrouwtje er wel om lachen hoor en ook de jongens vonden een sneeuwballen gevecht met mij wel leuk. Het vrouwtje vond het alleen niet goed als ik met de jongens meeging.

Even verderop in het park kwam ik een tak tegen en ben ik daar mee aan het racen geweest. ook heb ik nog languit in de sneeuw gelegen om een sneeuwengeltje proberen te maken, maar dat was niet helemaal gelukt geloof ik.... hij leek niet echt op een engeltje. Maar ja goed, ik heb mijn best gedaan hoor.

Begon nu toch wel moe te worden en kreeg een beetje last van koude poten, dus het was maar goed dat we alweer op de terugweg waren! Vanavond heeft het vrouwtje weer een concert van Rock4 (dat houd ook nooit op hoor!!). Dat komt nu wel goed uit, kan ik tenminste lekker bijtanken op de bank... of was dat misschien de bedoeling van het vrouwtje? Hoe dan ook, ik ben kapozzzzzzz......

Even de Kerstmuts van het vrouwtje vasthouden Sneeuwballenpret met een paar jongens Ook in de sneeuw speel ik gewoon met stokjes en takjes hoor!


 

Fijne Kerstmis allemaal en een goed 2011 alvast!
 

Zaterdag 4 december 2010

Er is de afgelopen week behoorlijk wat sneeuw gevallen en dat vind ik maar wat leuk! Het vrouwtje is vandaag een heel eind met me gaan lopen. Ze had halverwege met Lianne en Utah afgesproken dus dat beloofde gezellig te worden. Met zulke pret moet de camera natuurlijk mee. Koud? Welnee, hadden we geen last van en niet eens tijd voor! Ik had nog wel een paar rondjes om de plas van Allewinden willen lopen hoor! Op de terugweg zijn we nog eventjes langs opa worsie gegaan en toen naar huis. Vermoeiend maar errug leuk! Bedankt voor de herrie Utah!

Klik hier voor een filmpje
Mooi stokkie gevonden! Neem hem lekker mee hoor! Samen met Utah bij de paardjes! 

Fijne Sinterklaas! 

Donderdag 2 december 2010

Het vrouwtje vond het weer nodig iedereen een Sinterklaas groet te sturen. En wie was er weer het haasje.... juist, ik! Nou ok, dan maar een paar keer braaf poseren, dan kan ik daarna tenminste gewoon verder snurken. Fijne Sinterklaas allemaal hoor!

Met de staf van de Sint Met de staf en dan ook nog lachen... pfff Hmm dit gaat al een stuk beter! 

Zondag 21 november 2010

Wat een rare week was dit zeg! Maandag begon gewoon... toen gaf het vrouwtje me een hele dikke knuffel en ging weg. Wat later kwam Trudy me halen. Die heeft de hele dag voor me gezorgd, 's nachts weer thuis geslapen en 's morgens kwam Trudy me weer halen. Maar gelukkig kwam vlak daarna het vrouwtje om me op te halen, wat was ik blij!!!!!!!!! Het vrouwtje was gelukkig net zo blij om mij weer te zien. Ze praatte wel een beetje gek en toen we thuis kwamen heeft ze veel liggen slapen op de bank. De hele week eigenlijk, en kleine blokjes wandelen... Het vrouwtje is ziek!
Maar vandaag zijn we weer eens met de auto weg geweest. Het vrouwtje voelde zich al iets beter en als ze zich warm aankleed mag ze naar buiten (gelukkig maar voor mij!). Dus lekker eventjes een rondje Prinsenbos. Het vrouwtje heeft ook foto's en een kort filmpje gemaakt.

Klik hier voor een filmpje
Een echt herfstkiekje nietwaar? Kom nou vrouwtje, schiet eens op! Smile!! Knapperd ben ik hè? 

Zondag 17 oktober 2010

Het clubblad van de hondenschool wordt door het vrouwtje gemaakt en die moest vandaag naar de drukker. Aangezien je daar vlak bij de polder zit zijn we daar lekker gaan wandelen en hebben we Utah en haar vrouwtje Lianne ook mee genomen. Het was best wel vermoeiend voor me hoor, die 2 dames, maar ik laat mezelf natuurlijk niet kennen. We hadden in elk geval wel lekker weer!

Het botje goed in de gaten houden voor Dayita hem pikt! Als de dames een beetje druk zijn krijgt Dayiet even op d'r sodemieter van me hoor! Op afstand kijken of Utah wel een beetje lief is voor Dayita 

Zondag 10 oktober 2010

Het vrouwtje vertelde na het ontbijt dat we later naar school zouden gaan... Maar eerst moesten we Dayita even bij haar thuis ophalen. Bij school was het heel erg druk,l overal standjes, mensen, honden.... Wel gezellig. Het was lekker weer en om beurten mochten Dayita en ik eventjes mee. Ook heb ik met het vrouwtje nog een paar hindernisjes behendigheid gedaan. het stond wel achterlijk laag allemaal (ik ben toch geen small hondje??) maar ik vond het wel supergaaf om weer eventjes gek te doen met mijn vrouwtje!! Helaas mocht ik niet zo hoog en ook niet zo lang omdat het vrouwtje vind dat ik een beetje oud ben, pff! Is ze wel helemaal lekker! Ze ziet toch dat het nog prima gaat? Nou ja, ik gleed een beetje uit op de wip, kan iedereen gebeuren toch? Het was een leuke dag met allerlei leuke spelletjes. Na een paar uurtjes zijn we naar huis gegaan en is Dayita nog eventjes bij ons gebleven.

Klik hier voor een filmpje
Hier moest ik de sok van het vrouwtje uit de hele berg sokken zoeken Even alleen met het vrouwtje mee om een plasje te doen tussendoor Bij school kreeg ik van een meneer van het pension een hele lekkere kluif, jammie! 

Zondag 26 september 2010

Toen het nog donker was heb ik het vrouwtje wakker gemaakt, ik moest zoooooooooo nodig plassen... ik kon het echt niet meer ophouden. Helaas wel een beetje geknoeid, maar dat vond het vrouwtje niet zo erg gelukkig. Nadat alles weer schoon was en mijn blaas leeg was hebben we ontbeten en toen begon het buiten licht te worden. Samen met het vrouwtje mee met de auto. We reden richting strand, maar daar gingen we dus niet heen. Maar dit was ook wel leuk! Langs de Waterweg in Hoek van Holland was rommelmarkt en daar ben ik heel erg verwend door het vrouwtje. Heeeeeeel veel nieuw speelgoed gehad (zie foto). En die grote hagedis was maar 50 cent!! Nou die dient prima als kussen, of gewoon om op te sabbelen.

Met al mijn nieuwe speelgoed, wat ben ik verwend hè? De hagedis als kussen Maar op de hagedis kun je ook prima tullen hoor! 

Zaterdag 25 september 2010

We zijn lekker met de auto weg geweest vanmorgen. We hoefden niet zo ver te rijden, maar waar zouden we heen gaan? We gingen naar een manege vertelde het vrouwtje. nou wat dat was, kwam ik al snel achter. Wat een grote honden hebben ze hier zeg! Het vrouwtje noemt het pony's. Daar werd een soort behendigheid mee gedaan net zoals bij ons op de hondenschool gebeurd. Alleen waren deze hindernissen veel groter en nu zit het baasje OP de pony en bij de honden lopen ze ernaast. Maar het leek veel op elkaar en ik vond het wel leuk om te kijken. Ik kreeg veel aandacht en het vrouwtje maakte de foto's.

Leuk vrouwtje, dat ik ook mee mag! Naar Nikita en d'r paard kijken in de bak Nikita en haar paard Qaval 

Donderdag 9 september 2010

Vanmorgen kwam het vrouwtje weer eens vroeg uit bed. Vanmiddag zouden we naar het strand gaan, maar we gingen direct na het ontbijt al, wat een feest! Eerst Lianne en Utah opgehaald en toen naar Hoek van Holland. Daar was niemand te bekennen, dus we hadden de duinen, het strand en de zee bijna voor ons zelf! Het weer was perfect en we hebben dan ook genoten. De vrouwtjes moesten regelmatig om ons lachen en hebben weer zoveel foto's gemaakt (het vrouwtje kon er niet eens 3 kiezen, dus zijn het er maar 6 geworden) en Lianne heeft een leuk filmpje van ons avontuur gemaakt. Wat was het weer leuk! We zijn bijna 2 uur aan de wandel geweest en ik denk dat ik ook nodig even wat slaap moet gaan inhalen nu. Nog meer foto's vind je in mijn fotoalbum!

Klik hier voor een filmpje
Door een plasje spetteren in de duinen Lekker rennen in de duinen Dayita uitdagen...
Spetteren in de zee! Achter de meiden aanrennen! Putje graven, heerlijk! 

Zondag 5 september 2010

Het vrouwtje was vanmorgen al vroeg op en allerlei spullen aan het pakken, ook voor mij. Dat betekend dat we dus lang weggaan, spannend! Toen het vrouwtje gedouched en aangekleed was hebben we allebei gegeten en zijn we nig even gaan wandelen. Daarna alles in de auto, ook mijn kussen, heerlijk! We zijn vandaag een dagje naar Maastricht geweest. Daar woont familie van het vrouwtje en daar zijn we de hele dag geweest, echt gezellig! Het was wel lang rijden hoor, wel 2½ uur! Tussendoor eventjes gestopt om een balletje te gooien, te drinken en even te plassen. Tijdens het bezoek zijn we ook nog even in het park daar gaan wandelen. Toen we terug kwamen zaten er nog meer mensen! Ook allemaal familie van het vrouwtje. het was heel gezellig, ik kreeg veel aandacht en iedereen vond mij heel erg lief! Ik vond het wel fijn dat ik vandaag lekker met het vrouwtje mee mocht. Maar het was wel een heel erg vermoeiende dag, want door al die spannende dingen ben ik helemaal vergeten even te slapenzzzzzzzzzz.....

Tijdens de stop op de heenweg... even gekke bekken trekken! OK, ik zal ook nog even lief kijken! De wandeling in het park in Maastricht was erg zonnig en warm, pfff 

Woensdag 25 augustus 2010

Vanmorgen zijn we met de auto weg gegaan. Waarheen wist ik niet... daar kwam ik al snel achter. We gingen naar Patricia die ik vaak zie bij DVS, dan krijg ik er altijd lekkers van! We gingen bij haar thuis naar boven waar ik moest zitten, liggen en het vrouwtje ging er ook bij zitten. Toen heeft Patricia allemaal mooie foto's van mij samen met het vrouwtje gemaakt. Maar ook een paar van mij alleen. Het vrouwtje is er heeeeeeeel erg blij mee. Staan we eindelijk samen mooi vereeuwigd!

Kijk in mijn fotoalbum voor nog meer foto's van deze shoot
Samen met het vrouwtje Kusje voor het vrouwtje En een knuffel van het vrouwtje 

Donderdag 19 augustus 2010

Hoewel het vrouwtje nog steeds een beetje ziek is (ze is al een paar dagen thuis en kan bijna niet praten), was ze wel gewoon jarig vandaag en haar moeder ook! Dus oma & Bertus kwamen gezellig op de koffie. 's Middags kwam Trudy met alle drie haar boeven en toen ze net weg was kwam ook opa nog (de vader van het vrouwtje). Daarna hebben het vrouwtje en ik nog even een oogje dicht gedaan. Daarna zijn we nog even met de auto naar het Prinsenbos geweest, waar Lianne & Utah ook naar toe kwamen. Gelukkig gaat het al weer iets beter met het vrouwtje. Ze kan weer een beetje praten ook, ze heeft nog wel een gekke stem, maar ik denk dat dat over een paar dagen helemaal over is, gelukkig maar! Kunnen we snel weer meer van dit soort leuke dingen doen!

M'n goeie strik om want het is feest vandaag! Het vrouwtje en oma zijn allebei jarig! 's avonds met utah gewandeld in het Prinsenbos 

Maandag 9 augustus 2010

Nou nou, wat een weekend heb ik achter de rug zeg! Het vrouwtje nam me vrijdag mee naar opa worstje (vader van het vrouwtje), met verdacht veel spulletjes... ik voelde natuurlijk de bui al hangen. Marijke was er ook. Best gezellig hoor, maar ik miste het vrouwtje. Ik ben voornamelijk bij de voordeur gebleven om op haar te wachten. Toen hadden ze mijn kussen ook maar in de hal gelegd, want ik wilde toch nergens anders liggen. Er is goed voor me gezorgd en ik ben lekker verwend, dus niks te kort gekomen. Maar jeetje wat was ik blij toen het vrouwtje me zondagavond weer kwam halen! Ik pakte direct een knuffel om aan het vrouwtje te geven. Daar had ik het hele weekend niet mee gespeeld.

Vanavond zijn we weer naar opa worstje gegaan, maar nu alleen om te eten gelukkig! Daarna mocht ik nog even mee naar DVS om naar de behendigheid te kijken. het vrouwtje heeft weer een hoop foto's gemaakt.

Opa worstje had geen commentaar... :-) Zal ik even mijn tong uitsteken? Even laten horen dat ik ook graag behendigheid wil doen! 

Donderdag 29 juli 2010

Het vrouwtje was vandaag lekker vrij. Vanmorgen moest ze heel eventjes kort weg. Toen hebben we daarna eventjes gewandeld. Toen ging het vrouwtje een paar uurtjes weg. Toen ze dan e3indelijk terug kwam rook ze naar honden, katten, puppy's... weet ik veel wat ik allemaal rook, wel 100 verschillende luchtjes! Nou ja, toen ik eindelijk uitgesnuffeld was mocht ik mee met de auto. Ook mijn kussen en eten ging mee. We gingen naar oma in Rotterdam! Nou dat was wel feest, want dan krijg ik volop aandacht en wordt ik lekker verwend. Het vrouwtje moest zo nodig weer die kat op de foto zetten, dus ging ik ondertussen struinen. en ja hoor, net om de hoek van de tuin vond ik allemaal eikeltjes (dennenappels) waar ik lekker mee kon spelen. Nadat we allemaal gegeten hadden en de koffie op was zijn we weer naar huis gegaan. Daar ben ik heerlijk gaan slapen.

Die gekke kat Flippie was er natuurlijk ook. Een kusje voor oma en een koekje voor mij, goeie deal! Ook hier hebben ze genoeg eikeltjes om mee te spelen. Dennenapels noemt het vrouwtje ze. 

Dinsdag 27 juli 2010

REXY WEER ZO GOED ALS BETER!!

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij maandag 19 juli 2010

Het vrouwtje moest eerst nog even werken, dus helaas die stomme kap weer om....! (waar is dat nou voor nodig, ik blijf er toch netjes van af?) Gelukkig mocht de kap daarna weer af. 's Middags zijn we naar de dokter gegaan. Ruby was er ook, zij zat bij Mandy achter de balie en kwam eventjes gedag zeggen. Toen kwam dokter Marinka me halen en heeft Mandy me vast gehouden op de tafel, zodat ik er niet af zou vallen. Het was zo gepiept en natuurlijk bleef ik heel dapper. Marinka heeft ook mijn wondje direct ingesmeerd en deze zalf kreeg ik ook mee naar huis. Het vrouwtje is heel erg trots op me dat ik het de afgelopen 2 weken zo goed heb gedaan, dus toen ik thuis kwam mocht ik een lekker ijsje smikkelen op het balkon. Nou dat ging er wel in natuurlijk.

En zo zat ik erbij toen het vrouwtje uit haar werk kwam, wat ben ik zielig hè? Hier haalt dokter Marinka de hechtingen uit mijn buik Omdat ik zo knap was kreeg ik als beloning een lekker ijsje!!!! Jammie! 

Woensdag 21 juli 2010

Na ons eerste rondje buiten kreeg ik van het vrouwtje een heerlijk kalfsoor. Daar ben ik zeker een kwartier zoet mee geweest. Omdat ik maar van die kleine rondjes wandel (vanwege de wond), mocht ik begin van de avond eventjes mee met de auto naar het Prinsenbos. het vrouwtje zou daar even een paar foto's maken. Kon ik lekker eventjes op het gras liggen en natuurlijk moest het vrouwtje ook gelijk wat kiekjes van mij maken. Ach ben inmiddels wel gewend dat ik voor fotomodel moet spelen en lach dan ook lief naar het vrouwtje.

Klik hier voor een filmpje
Heerlijk weer lekker op het gras! Smile! En ben ik geslaagd als fotomodel? Staat goed hè, dat rode T-shirt? (vanwege de operatie ter bescherming v/d wond) 

Maandag 19 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij zaterdag 17 juli 2010

Vanmorgen moesten we weer naar de dokter. Zij zou het verband eraf halen, maar dit had het vrouwtje vrijdag dus al gedaan. Ze heeft wel even naar mijn wond gekeken, maar vond het er goed uitzien. Wel was het een klein beetje gaan ontsteken bij de eerste paar hechtingen, dus ik kreeg antibiotica pillen mee. Gelukkig heb ik in elk geval geen pijn meer. Verder was de dokter trots op me en kreeg ik van de assistente toen ik weg ging een hele grote kauwstaaf. Die heb ik trots in mijn bek naar huis gedragen. Ik had erg veel haast om naar huis te gaan, want ik wilde hem daar lekker in de tuin opeten. Kon haast niet wachten tot het vrouwtje de deur open deed. Tjonge zo'n welverdiend snoepje gaat er wel in hoor! Volgende week dinsdag gaan de hechtingen eruit, dan moeten we om 16.45 uur weer bij de dokter zijn. Zaterdag middag (de 24e) gaan we weer naar ons eigen huis.

Vervolg zie dinsdag 27 juli 2010
Dokter Suzanne kijkt naar de wond Lekkere frikandel gehad bij de dokter, omdat ik zo knap was! Tussen het CD rek en de bank bij oma, past best! 

Zaterdag 17 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij vrijdag 16 juli 2010

Het vrouwtje vond het toch een beetje eng om de wond zo te laten, dus heeft ze me zolang (tot we maandag naar de DA gaan) een oud T-shirt aangetrokken. Staat cool hè die rode kleur? We wandelen voornamelijk korte blokjes van net 5 tot 10 minuutjes. Vandaag ben ik wel een heel stuk vrolijker en heb ik zelfs lekker gespeeld met mijn knuffels. Helaas mag ik nog niet rennen van het vrouwtje en word ik alleen aan de riem uitgelaten. Maar ja, dat is niet zo erg. het vrouwtje is gezellig bij me dus het komt vast wel weer goed allemaal.

Vervolg zie maandag 19 juli 2010
Het T-shirt zit een stuk beter dan dat verband! Even mijn mooie cadeautjes showen Even een rondje langs het gras wandelenVerwennerij na mijn operatie! 

Vrijdag 16 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij woensdag 14 juli 2010

Omdat ik eigenlijk geen trappen mocht lopen en omdat ik dat ook niet echt meer kon, zijn we sinds donderdagmiddag verhuisd naar het huis van vrouwtjes vader. die is toch op vakantie en die heeft een huis beneden. Wel een beetje vreemd, maar het scheelt wel die trappenlopen. Het risico dat de wond open zou springen was te groot. Het vrouwtje moest vandaag wel eventjes werken, maar dat vond ik niet zo erg. Toen het vrouwtje mij daarna uit wilde laten had ik echt geen zin om te lopen en deed dan ook geen stap meer! Het vrouwtje heeft thuis gekomen het verband bij mijn voorpoten weg geknipt.... maar een paar uur later was het verband helemaal naar achter geschoven, zodat de hechtingen voor er al buiten hingen. Dus heeft het vrouwtje 1 dag eerder dan ze in Utrecht hadden gezegd het verband maar helemaal verwijderd. Eigenlijk zou de dierenarts dit doen maandag, maar nu gaan we maandag gewoon even de wond checken bij de dokter. misschien dat zij er nog iets omheen doen als dat nodig is. Daarna had ik gelijk een gekke bui met mijn nieuwe speelgoed konijntje, zie het filmpje.

Klik hier voor een filmpje
Vervolg zie zaterdag 17 juli 2010
Dat was een berg verband om mijn lijf zeg! Blij dat dat eraf is! Zien jullie hoe strak het gehecht zit....? Dan mag ik best ff zielig zijn toch? 

Woensdag 14 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij dinsdag 13 juli 2010

Yes vanmorgen kwam het vrouwtje ineens binnen, samen met Brenda! Wat was ik blij hun te zien zeg! Mocht ik weer lekker mee naar huis. De dokters hadden vanmorgen het vrouwtje al gebeld dat het heel goed met me ging. Wel zit ik dus in een flink verband. Dat is omdat de wond moeilijk te hechten was, om te voorkomen dat het dus weer open gaat. Dit mag er het weekend af. Verder moet ik 2 weken rustig aan doen en kreeg ik een kap op toen ik naar huis ging. Gelukkig mocht die in de auto al weer af, het vrouwtje doet de kap alleen om als ik alleen thuis ben. Brenda was ook heel lief voor me in de auto, wel gezellig hoor dat ze me samen kwamen halen. Even doorgereden naar mijn eigen dokter omdat het verband wel een beetje raar zat om mijn voorpoten. Maar we laten het gewoon zitten en maandag gaat het vrouwtje met me naar mijn dokter om het te verwijderen.

Ook heeft de oogdokter vanmorgen nog even naar mijn ogen gekeken en dat is een probleem wat bij veel Duitse Herders voorkomt. Daar heb ik oogdruppels en oogzalf voor gekregen en verder nog een doosje met pijnstillers, dus ik kan mijn lol weer op. De komende 2 weken moet ik rustig aan doen, niet springen, rennen en uitlaten aan de riem. Voor vandaag vind ik dat niet zo erg, maar als ik me over een paar dagen weer wat beter voel zal het best moeilijk zijn om niet te spelen!

Nu kan ga ik lekker eventjes slapen, want vanmiddag en vanavond krijg ik ziekenbezoek! Best lekker hoor, alle aandacht voor mij!
Als ik maandag bij de dokter ben geweest zal ik wel weer eventjes een stukje in mijn dagboek schrijven, zodat jullie weer op de hoogte zijn! Namens mij en het vrouwtje heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes en extra knuffels die ik heb gekregen! Dikke lebber van mij terug!

Klik hier voor een filmpje
Vervolg zie vrijdag 16 juli 2010
Aan de voorkant zit het verband om mijn poten heen Leuk kleurtje hè? Pff eerst nog even bijslapen hoor!! 

Dinsdag 13 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij woensdag 7 juli 2010
Ook vanmorgen weer heel vroeg opstaan. Het was buiten lekker koel, dus ben even een klein blokje naast de fiets mee geweest. Daarna mocht ik mee in de auto. We gingen eerst Ruud ophalen, wat gezellig! Toen weer zo'n eind in de auto, net als vorige week...

Ja hoor, weer naar al die dokters in witte jassen. Maar ook dit keer waren ze best wel lief en voelde ik me nog erg rustig. De dokters vonden me dan ook heel erg braaf. Natuurlijk moest er weer overal aan gevoeld worden enzo, maar volgens de dokters heb ik me heel knap gedragen.

Het vrouwtje wilde weer van alles weten, dus de chirurg die mij zou gaan opereren beantwoorde al deze vragen. Daarna mochten het vrouwtje en Ruud met me mee lopen. Volgens 1 van de dokters ging ik naar het hondenhotel... o, jee!! Ja hoor dat had je het al, een heleboel hokken en daar moest ik dus ook in. Ik mocht wel mijn knuffeldiertje meenemen, maar de riem ging af....En toen ik een hele dikke knuffel van het vrouwtje en een aai van Ruud kreeg begreep ik het wel hoor! Ze laten me hier achter!! Ik heb nog geprobeerd omhoog te springen om het hok open te maken en het vrouwtje te roepen, maar ze ging echt weg! Ik moest even wachten voor de operatie begon.

Toen ik wakker werd was ik nog wel een beetje gedesoriënteerd, maar wel rustig. De chirurg heeft het vrouwtje opgebeld om half 3, die was wel erg zenuwachtig hoor. De dokter vertelde haar dat ik een wond van ongeveer 6 bij 10 cm heb. Ze hebben een groot verband om mijn middel gedaan om de wond schoon te houden. Morgen mag dat eraf en misschien krijg ik dan nog een nieuwe om als dat nodig is. De bult is ruim weg genomen met aan alle kanten een marge van 3cm en daarbij een stuk van mijn buikspier. De snee is horizontaal gemaakt zodat er minder kans is dat de wond open springt. in elk geval zal ik 2 weken rustig aan moeten doen.

Ook heb ik sinds 2 weken beginnende staar in mijn ogen. De oogdokter gaat morgen nog even naar mijn ogen kijken, omdat het er toch een beetje rood/ontstoken-achtig uitzag. Maar door de oogzalf van de operatie heeft het nu weinig nut om te kijken. Rond half 9 belt de dokter weer naar het vrouwtje en dan mag ik gehaald gaan worden. Nu dus nog even mijn roes uitslapen.

Het vrouwtje heeft wel brokjes meegegeven, dus als ik weer genoeg bij ben, dan krijg ik die. Ik heb al vanaf gisteravond 18u niet meer gegeten, dus dat zal er wel ingaan!

Hier moet ik dus wachten voor de operatie en na de operatie mag ik er een nachtje slapen
Even extra zielig kijken.... misschien helpt het?
Vervolg zie woensdag 14 juli 2010 

Woensdag 7 juli 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij woensdag 30 juni 2010

Wat een dag! Het vrouwtje was wel heeeeeeeeeeel vroeg uit bed. Na het douchen werd de tas ingepakt. Ik kreeg gewoon niks te eten voor we weg gingen, fraai is dat! Eerst oma en Bert ophalen. Daar hebben we nog eventjes gezeten voor we om 6.10 uur in de auto stapten. Het vrouwtje had mijn kussen achterin gelegd, dus lag er prima. Oma zat vlak voor me, dus kreeg ik af en toe een lekkere knuffel. Waarom krijg ik toch zo het gevoel dat deze dag om mij draait?? Een uurtje later mocht ik pas uit de auto.

Daar zit je dan voor de deur om 7.15u!! Het eerste onderzoek... Daarna wachten, de leerlingen hebben overleg met de artsen op de hal

Eerst aanmelden en keurig op tijd werden we naar binnen geroepen. Er waren 4 dames in witte jassen...oh, oh...! Maar ze waren best wel lief voor me. Eerst werd er heel veel gevraagd aan het vrouwtje. Daarna moest ik op een plaat gaan staan, die ineens omhoog ging, ik schrok me een ongeluk! Toen de tafel hoog genoeg was keek 1 van de dames in witte jas me goed na, en een andere hield me samen met het vrouwtje vast. De derde dame zat nog steeds achter de computer en typte daar van alles in. Daarna moesten we even wachten terwijl de dames op de gang overleg hadden met de chirurgisch arts. Daarna zijn we eventjes naar buiten geweest zodat het vrouwtje, oma & Bert een kop koffie konden drinken. Weer terug in de kamer stond het vol met witte jassen! Er werd bloed afgenomen en het vrouwtje moest nog wat vragen aan de arts beantwoorden en werd er een foto van me gemaakt door 1 van de mannen in witte jas. Overigens waren al die mensen in witte jas best vriendelijk voor me. Vooral de dames hebben tegen me gekletst. Daarna moesten we weer naar de wachtkamer.

Door mijn dikke vacht werd het prikken moeilijk en moest er ietsje geschoren worden Hier de prik dus... ...en werd er bloed voor bloedonderzoek afgenomen

Om 11 uur zou ik een CT scan krijgen, maar we moesten zorgen dat we om 10 uur in de wachtkamer zaten. Het was pas 9.15 uur dus zijn we lekker even naar buiten geweest en heb ik daar een rondje gelopen met het vrouwtje, oma & Bert. Daarna weer naar binnen. Daar stonden 2 benches met allemaal van die kleine monstertjes die ook regelmatig bij Brenda in huis ronddartelen (Australian Shepherd). Deze zaten GELUKKIG achter tralies, mij te druk! Daarna kwam er een kleine Saarloos-pup van 4 maandjes even bij me snuffelen. Het arme beestje had problemen met zijn hartje. En dat terwijl zijn vrouwtje hem juist weg heeft gehaald op een plek waar hij niet goed zat. Helaas bleek het na onderzoek slechter te gaan met dit hondje dan zijn vrouwtje zelf al dacht. Zielig hoor, hopelijk kunnen ze hem nog helpen.

In de hal stonden 2 nestjes Australian Shepherds, net als mijn vriendinnetje Dayita En wachten tot we gehaald waren voor de narcose. Oma & Bert waren ook mee. Ook even kennis gemaakt met een Saarloos van 4 maanden, waarvan de opa een echte wolf is!

Om half 11 werd het vrouwtje al binnen geroepen. Dit keer mochten oma & Bert niet mee, alleen het vrouwtje. Weer moest ik op zo'n tafel die als een lift omhoog ging. Ik ben gaan liggen op de tafel, er waren daar 2 mannen binnen die erg vrolijk waren. Weer kreeg ik een prik in mijn poot en overal werd tape vast geplakt. Maar daar heb ik verder niet veel van meegekregen....ik was zo weg...ZZZzzzz... De chirurg kwam nog even naar mijn bultjes kijken en toen moesten ze me omdraaien omdat ik precies op die kant lag. ik was al zo slap als een vaatdoek vertelde vrouwtje. Gelukkig was het tweede bultje gewoon een vetbult!

Het vrouwtje mocht gelukkig mee voor de narcose, hier ben ik al bijna weg Een zalfje in mijn ogen tegen het uitdrogen De professor kwam even kijken naar mijn bultje

Na een afscheidsknuffel van het vrouwtje hebben de dokters me meegenomen voor een CT scan. Toen ik weer wakker werd zat ik in een gek hok en zag ik één van de artsen... of waren het er nou 2...of 3... pfff. Ben helemaal dizzy! Maare vrouwtje was er niet! Gelukkig kwam die kort daarna ook binnen en mocht ik lekker met het vrouwtje mee. In de grote wachtkamer mocht ik lekker bij haar liggen op de bank. Toen kwam weer een dokter me halen en mocht het vrouwtje niet mee! Ik was nog wankel op mijn pootjes en toen ik om wilde draaien om naar het vrouwtje terug te gaan gleed ik uit en moest de arts me even overeind helpen. Dit keer werd mijn buik kaal geschoren en maakten ze een echo van mijn buik, omdat de artsen iets raars hadden gezien op mijn alvleesklier. Gelukkig bleek dit niks te zijn! Nadat ik weer terug was bij het vrouwtje kwam kort daarop de arts weer om even te praten. Ik bleef even bij oma en Bert en het vrouwtje kwam al snel terug. Dinsdagochtend moet ik om 8.00 uur gebracht worden voor de operatie en woensdagochtend komt het vrouwtje me samen met Brenda halen.

Na nog even 2 telefoontjes gepleegd te hebben konden we weer naar de auto. het was inmiddels half 2!! In de auto lekker geslapen en nog steeds erg duf. Even bij oma wat gedronken en toen heeft het vrouwtje me daar eventjes mijn roes uit laten slapen. Ze komt me zo halen.

Nog even aan mijn bek knoeien... Lig je dan met een tape om je snuit! Gelukkig mocht ik mijn roes uitslapen bij het vrouwtje op de bank in de wachtkamer 

Zaterdag 3 juli 2010

REXY 12 JAAR!!

Ow dit was echt een leuke dag! Ik werd heel erg verwend. ik mocht eerst mee naar de dierenwinkel om wat lekkers uit te zoeken. Het vrouwtje pakte een groot bot, maar ik had er zelf al 1 gevonden. hij was wel kleiner, maar rook zo lekker! Daarna zijn we met het bot naar opa worstje geweest. Daar mocht ik mijn bot op eten en dronk het vrouwtje koffie met opa worst en Marijke. Daarna weer naar huis wandelen. Het vrouwtje is het balkon gaan opruimen, kon ik eventjes slapen.''s Middags kwamen Lianne en Utah en hebben we lekker gewandeld in het Sportpark. Na het eten kwam Trudy met Bowie, Lady & Quinty. Nog even een stukje meegelopen en toen we net thuis waren kwam ook Ruud nog!! Die heeft een beetje met me gespeeld en ik kreeg wat lekkers van Ruud. Daarna slapen van deze vermoeiende dag. Tja het valt niet mee hoor, 12 worden!

Samen met vriendinnetje Utah in het Sportpark Een verjaardagskus van Utah... Oh ja, ik had ook nog een stokje gevonden! 

Woensdag 30 juni 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij maandag 28 juni 2010

Deze ochtend belde DA Marinka. Ze hadden het ziekenhuis vergeten te bellen, maar DA Suzan wist bijna zeker dat het vrouwtje eerst alleen een gesprek/consult zou krijgen. Om meer duidelijkheid te krijgen heeft het vrouwtje zelf maar even naar Utrecht gebeld. Volgende week woensdag (7 juli) moeten we dus in Utrecht zijn. Het vrouwtje krijgt inderdaad eerst een gesprek, dan nemen ze eventueel nog bloed af en maken ze een echo. Op deze uitslagen kunnen we wachten, dat duurt ongeveer een uur. Daarna wordt bepaald hoeveel spoed het heeft, dan wordt ik misschien donderdag of vrijdag al geopereerd als er plaats is op de OK. Het vrouwtje baalt er wel van, maar ja zolang het met mij nog goed gaat.... Ze houd me wel scherp in de gaten hoor! Zodra er weer nieuws is kunnen jullie dat weer hier lezen.

Vervolg zie woensdag 7 juli 2010 

Maandag 28 juni 2010

REXY ZIEK...

Voorafgaand aan dit verhaal lees bij vrijdag 25 juni 2010

Vanmorgen even met het vrouwtje langs de DA geweest. Maar Marinka was er nog niet. Het vrouwtje stond met Ellie te kletsen en Ruby kwam even kijken. Ik kreeg lekkere koekjes van Ellie en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Toen het vrouwtje vanavond uit haar werk kwam zijn we weer langs de DA gegaan en weer kreeg ik koekjes van Ellie! Maar nu was Marinka er wel. Ze heeft eventjes aan mijn buik gevoeld en vertelde het vrouwtje dat er een stukje spier en een stukje rib weg gesneden moest worden. De operatie gaat dus toch in Utrecht plaatsvinden, waar meer gespecialiseerde mensen werken. De beste arts op dit gebied (dr. J. Kirpesteijn) gaat mij opereren. De operatie is wel iets zwaarder dan die ik eerder heb gehad, dus het herstel duurt wat langer, maar dat is ook per hond verschillend.
Omdat er op de verwijsbrief niet duidelijk stond dat ik nuchter moest zijn vroeg Marinka zich af of het vrouwtje misschien eerst een oriënterend gesprek zou krijgen. Om meer duidelijkheid te krijgen zou ze daar morgen nog even voor naar Utrecht bellen. Het vrouwtje hoopt dat ik dan gewoon geopereerd zal worden, want de bult zit er al lang genoeg en elke dag wachten is er weer 1....
Eigenlijk zou ik natuurlijk morgen gewoon bij de DA onder het mes gaan, maar de plannen zijn dus iets gewijzigd. Morgen hoopt het vrouwtje te weten of ik de 28e geholpen ga worden of nog niet. Dan moeten we er smorgens om 8.15u al zijn, maar als het meezit gaat oma (de moeder van mijn vrouwtje) ook mee. Zodra het vrouwtje meer heeft gehoord zal ik dat hier weer in mijn dagboek vertellen.

Vervolg zie woensdag 30 juni 2010 

Zaterdag 26 juni 2010

Vanmorgen vroeg uit de veren. ik ga een dagje weg met het vrouwtje. Dayita (en een heleboel andere Aussie-hondjes) moesten vandaag naar de show. Het vrouwtje had een hele tas ingepakt met spulletjes, voornamelijk voor mij. Cobi kwam ons rond 7 uur al ophalen. ik moest samen met Yuma achterin de auto. Dat ging prima, ik had goed uitzicht vanuit de kofferbak. Rond 8 uur waren we er al en net na ons kwamen Jolanda & Arco aanrijden met Tekah. Daarna kwam ook Brenda met mijn vriendinnetje Dayita en haar moeder Chenoa en Squanto. En alsof dat nog niet genoeg was kwam ook mijn grote vriendin Anita (daar krijg ik altijd lekkere koekjes van!) met die gekke Gotan en ook Carin was erbij. Allemaal bekenden, leuk zeg! Het was heel gezellig, ik kreeg heel veel aandacht en mocht de hele dag lekker in het gras liggen. Er stonden 5 sprongetjes op het veld die je uit mocht testen. Nou dat wilde ik natuurlijk wel! En halverwege de dag kreeg ik ook nog een nieuwe frisbee van het vrouwtje!! Het was een lange dag, dus nu ga ik toch echt even bijtanken hoor, truste!

Even voor 7u al buiten aan de wandel! Op het veld bij de show, lekker in de schaduw Ik mocht ook even springen, dat was leeeeeeeuuuuuukkk!! 

Vrijdag 25 juni 2010

REXY ZIEK...

Op maandag 14 juni zijn we naar de dierenarts geweest omdat het vrouwtje toch een bultje had gevonden op de plek waar ik al eerder kanker had gehad in 2008 (klik hier om het verhaal van 2008 te lezen). En ondanks dat dokter Suzanne eerst dacht dat het niks bijzonders was (botvorming) bleek het toch weefsel te zijn waar ze met een naaldje in kon prikken. Ze heeft er een biopt van genomen en dit wordt opgestuurd naar de Universiteit  Utrecht Faculteit Diergeneeskunde waarvan we eind deze week of maandag de uitslag krijgen, dan belt de dokter het vrouwtje op.

Op vrijdag 18 juni is het vrouwtje even mijn urine  (zie hieronder bij donderdag 17 juni 2010) naar de dokter gaan brengen. Het vrouwtje vroeg aan de assistente of de uitslag er toevallig al was. Assistente Mandy zei dat de dierenarts me later wel even zou bellen. Het vrouwtje voelde een beetje nattigheid en vermoede dat de uitslag niet was wat we wilde horen... maar het vrouwtje wel een beetje gedacht had. Het gaat inderdaad om dezelfde vorm van kanker als in 2008. Het vrouwtje was heel erg verdrietig daarna, al begreep ik niet precies waarom ik voelde me prima! Het vrouwtje belde naar haar werk en toen mocht ze lekker bij mij blijven, dus dat was wel erg fijn! Daarna zijn we even bij opa worstje geweest die om de hoek woont bij de dokter. Het vrouwtje moest even bijkomen van de schrik. Daarna belde de dokter het vrouwtje op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het zit dit keer wel op een moeilijkere plek, maar ze willen het wel proberen weg te halen. Maar of dat helemaal lukt is de vraag. Het vrouwtje denkt wel dat ik sterk genoeg ben voor een operatie, ik ben immers nog fit zat. Dus er is besloten dat ik dinsdag 29 juni om 11.30 uur bij dokter Marinka moet zijn voor de operatie. Spannend... ik wordt intussen wel extra verwend door het vrouwtje hoor, dat is dan weer een bijkomend voordeel...

Op vrijdag 25 juni werd het vrouwtje gebeld door de dokter. Ze zat toch een beetje met de plaats van de bult in haar maag. Daardoor heeft ze overlegd met wat artsen in Utrecht. Misschien moet er namelijk een stuk rib verwijderd worden en/of een stukje spier. Daar schrok het vrouwtje wel even van. Mijn dokter zei tegen het vrouwtje dat ze dus een optie had om mij daar te laten helpen, waardoor de kans van slagen groter is. Maar dan kan ze pas maandag bellen voor een afspraak. Eventueel kan ik dan al een week later terecht.... alleen is dat wel WEER een week langer dat het bultje er zit. Het vrouwtje is echt heel erg bezorgd om me (wel lief hoor, maar pfff ben blij dat ze af en toe ook nog gaat werken). Maandagavond gaat het vrouwtje nog even met me langs de dokter zodat ze nogmaals goed de plaats kan bepalen en dan horen we of we beter naar Utrecht kunnen of dat dat niet nodig is.... weer een weekend in spanning dus!
Maar morgen ga ik met het vrouwtje samen naar een Australian Shepherd hondenshow samen met Cobi en Yuma in de auto. Dus dan hebben we lekker afleiding, maar daarover de volgende keer meer.

Vervolg zie maandag 28 juni 2010 

Donderdag 17 juni 2010

Het vrouwtje was vandaag lekker vrij. Ik moest vandaag 8x in een buisje plassen (om de 3 uur dus!) om te kijken of mijn eiwitwaarde weer omhoog was gegaan na medicatie. Die waren een beetje laag en de dokter wist niet precies hoe dat kwam. (meer in het verhaal hierboven) Maar doordat ik zoveel keer naar buiten moest hebben we ook lekker gewandeld. Dayita was gezellig bij ons dus zij ging ook mee. Eerst mochten we met de auto mee. Het vrouwtje moest even wat wegbrengen en daarna zijn we doorgereden naar een plek waar ik nog niet eerder gewandeld had en Dayita ook niet! Het Oeverbos in Vlaardingen. Het was heerlijk weer, er lagen genoeg stokken, het was lekker rustig, het vrouwtje had lekkere koekjes meegenomen en er was gras, nou wat wil je nog meer?! Een heerlijke dag hoor!

Klik hier voor een filmpje
Samen met Yiet in het gras tussen de boterbloempjes! Kijk eens vrouwtje... mooi stokje hè? Even lachen (voor de fotografiewoede van het vrouwtje....) 

Zaterdag 12 juni 2010

Jeetje het vrouwtje was weer eens vroeg uit bed gevallen! Om 9 uur zijn we naar DVS gegaan. Daar hadden wat hondjes examen. Eerst eventjes binnen gezeten, maar later ook lekker buiten bij de kantine. kon ik alles goed zien en het vrouwtje foto's maken. Nog even wezen racen op het parkeerterrein met Yuma samen, dat beest is echt maf, beetje druk maar wel lief. Dus heb maar eventjes gek meegedaan want Yuma bleef me maar uitdagen. Vanmiddag nog even bij Rick en mijn kleine vriendinnetje Jess geweest. Jess was aangereden door een auto dus was wel een beetje zielig. Er liep daar nog een Jack Russell vrouwtje in huis, die een stukje jonger was. Ze was best vriendelijk, zoalng ik maar bij d'r koekje uit de buurt bleef. Nou nu ff een tukkie hoor!

In het zonnetje buiten bij de kantine Natasja maakte deze foto van mij met vrouwtjes camera Met Yuma racen over het parkeerterrein 

Zaterdag 5 juni 2010

Na ons ontbijt hebben we een kort rondje gelopen. Meestal gaan we in het weekend juist 's morgens een lange wandeling doen... dus ik snapte het niet helemaal. Maar later op de dag begreep ik waarom!  Vanmiddag begon ik te begrijpen waarom. We hebben Fyka (van de buren) meegenomen voor een wandeling. Eerst door het Oranjepark en daarna nog een stukje door het Sportpark. We zijn bijna een uur weg geweest, heerlijk! Ruim na mijn avondeten zijn we weer weg gegaan, nu met de auto. We zijn naar de plas van Allewinde geweest. Lianne kwam ook met Uttah, dus dat vond ik wel gezellig! De vrouwtjes moesten weer erg nodig bijkletsen geloof ik, want ze bleven lang zitten op het bankje. Maar dat vonden Utah en ik niet erg hoor, wij vermaken ons wel! Hieronder nog een filmpje van de wandeling met Fyka.

Klik hier voor een filmpje
Samen met Fyka in het Sportpark Gekke Utah bij de Plas van Allewinde We bleven zitten tot zonsondergang 

Zondag 30 mei 2010

Bij de eerste wandeling gaf ik aan dat ik wel wilde frisbeeën. Helaas zag het vrouwtje toen we naar buiten stapte dat het een beetje regende. Dus ze heeft wel even gegooid, maar niet zo ver omdat ze bang was dat ik uit zou glijden. Na een rustpauze thuis mocht ik weer mee, nu met de auto. We zijn Dayita gaan halen en lekker naar het strand geweest. Daar hebben we heerlijk gespeeld. Daarna ging Dayita met ons mee naar huis. 's avonds hebben we haar weer thuis gebracht bij haar baasjes en heb ik daar nog even een tukkie gedaan op de bank.

Lekker op het strand schooieren Dayita en ik stoeien om een stok Springen naar het zand wat vrouwtje in de lucht gooide 

Donderdag 27 mei 2010

Vanmorgen mocht ik eindelijk weer eens mee naar de oude mensjes bij Sonnenvanck. Was weer gezellig hoor. Ben erg lief geweest. yuma wilde me niet met rust laten dus af en toe eventjes brommen en dan ging het weer een tijdje goed. Soms moest ik heel wat trucjes uit de kast halen voor een paar brokjes, maar goed, als die mensen daar nou zo blij van worden, dan doe ik het wel hoor! Nu even lekker bijslapen thuis. Vanavond mag ik weer mee naar school en dan zijn Yuma, Dayita & Utah er ook, dus heb ik mijn energie weer hard nodig! Doei!

Echt lachen hier hoor, bij de oude mensjes En lief zijn ze ook wel hoor Soms moet ik wel heel lang slijmen voor een koekje.... 

Maandag 24 mei 2010

Vanmorgen heel vroeg met het vrouwtje op pad. om half 6 waren we al in het Prinsenbos. Het vrouwtje wilde graag mooie foto's maken met zonsopkomst. Nou er zaten een paar hele mooie bij hoor. Niet alleen van mij, maar ook van andere beestjes en plantjes. We hadden het hele Prinsenbos voor onszelf, lekker hoor! Daarna thuis nog eventjes geslapen en toen belde Lianne of het vrouwtje en ik ook mee gingen naar de Plas van Allewinde.

Lekkere stofwolken op de vroege ochtend Even chillen op een bankje Wat een lekker ding ben ik hè? Vrouwtje vind dat ik er weer goed op sta!

Dus hups weer in de auto. helaas was het bij de plas heel erg druk, dus zijn we naar het parkje gegaan, waar Billy en ik vroeger heel veel speelde en zijn opgegroeid. het is inmiddels helemaal veranderd hoor, maar nog wel gezellig. Daar hebben we lekker geravot en gek gedaan. Lianne ging stokjes voor ons gooien, was echt leuk hoor!

Ik doe net alsof ik Utah niet zie Ze wil zo graag vriendjes worden, ff gek doen met Utah Lianne gaat stokjes gooien, Yes! 

Zondag 23 mei 2010
Al mijn halsbanden en riemen, veel hè? (klik op de foto voor een vergroting)
Dit zijn al mijn halsbanden en riemen, veel hè? Is een beetje een tik van het vrouwtje hoor. Als ze een leuke ziet ...
Maar ja, het vrouwtje koopt ook regelmatig nieuwe kleding, dus krijg ik zo nu en dan een nieuwe riem en halsband. 

Dinsdag 18 mei 2010

Omdat ik een beetje een oud mannetje begin te worden (valt wel mee hoor, maar dat zegt het vrouwtje) moest ik eventjes naar de dokter. Is niet mijn favoriete uitje, maar voor de gezondheid wel goed natuurlijk. Dus besloot toch maar met het vrouwtje mee te gaan. Bij binnenkomst eerst even gewogen en ik woog 38,2 kg, prima op gewicht dus. Het vrouwtje maakt zich een beetje zorgen omdat ik zoveel drink en plas, ze dacht dat ik misschien iets aan mijn nieren heb of ouderdomssuiker. Maar gelukkig bleek dit uit de bloed en urine test niet zo te zijn. Marinka (de dierenarts) vond dat mijn bloedwaarden zelfs heel erg goed waren voor zo'n oud mannetje als ik, meestal ziet ze het veel slechter. Alleen waren de eiwitten aan de lage kant, nog niet schrikwekkend maar we moeten het wel in de gaten houden. Volgende week moet het vrouwtje nog een keer mijn urine brengen om te kijken of het misschien verslechterd is. Marinka kon niet echt verklaren waardoor de eiwitten lager waren en als ze zakken wil ze verder gaan zoeken naar de oorzaak hiervan. Dus dit krijgt nog een vervolg. Annemarie was ook aan het werk en had Dexter bij zich. na de testjes kregen we beiden een lekker koekje. Heerlijk hoor, zeker als je buikje helemaal leeg is!

De uitslag van mijn bloedonderzoek bij de dierenarts 

Zondag 16 mei 2010

Het vrouwtje was op de bank in slaap gevallen gisteravond. Toen het vrouwtje wakker werd en opstond zag ze op de plek waar ik had gelegen een natte plek en ik was ook nat aan de zijkant. Het vrouwtje keek nogal bezorgd en ik was een beetje down. Het vrouwtje maakte alles schoon en ik kreeg een dikke knuffel. Het vrouwtje denkt dat ik een beetje incontinent ga worden, maar ik was natuurlijk al heel wat uurtjes niet uit geweest. Even later zijn we naar het Prinsenbos geweest en mocht ik lekker zwemmen, dus nu ben ik weer lekker schoon. Morgen gaat het vrouwtje even langs bij mijn dokter om een afspraak te maken.

Lekker spetteren!!! Heerlijk zwemmen! Met een favoriet speeltje, een eikeltje (dennenappeltje) 

Woensdag 12 mei 2010

het vrouwtje was een beetje laat uit d'r bed gevallen, maar gelukkig gingen we toch nog naar Dayita. Maar wat nu, kom ik binnen... zit er weer een andere pup bij! Eerst al Squanto (die graag in staarten hapt) en nu een iets grotere pup... Gelukkig woont deze pup dus niet bij Brenda, maar was Nanouk gewoon met haar vrouwtje even op visite. Ook ging ze mee met wandelen. In het park hadden ze bijna alleen maar oog voor elkaar. Als grote oude wijze hond moest ik natuurlijk wel een beetje de orde bewaren, dus zo nu en dan kwam ik me er even mee bemoeien, waar de vrouwtjes best om moesten lachen. Pff was wel zwaar hoor, dat jonge grut, maar ik laat me niet kennen hoor! Nadat we weer thuis waren heb ik tot begin van de avond liggen ronken om weer nieuwe energie op de doen. Zware dag dus, maar wel leuk hoor!

Even met Dayita stoeien Even kijken of Dayita & Nanouk nog lief zijn voor elkaar Ga er ff bij liggen hoor, zo kan ik de jonge dames ook prima in de gaten houden 

Cool ben ik hè? En nee hoor, natuurlijk heeft mijn vrouwtje me niet de hele dag zo laten lopen, was alleen maar even voor de foto :-) Gelukkig! 

Donderdag 29 april 2010

Dayita heeft vannacht bij mij geslapen, gezellig was ik niet alleen beneden. Het vrouwtje heeft ons vanmorgen uitgelaten en tot grote schrik van Dayita kreeg alleen ik daarna eten. maar die bofferd Dayita mocht lekker mee op visite. Normaal doe ik dat met het vrouwtje, gezellig bij de oude mensjes knuffelen en koekjes eten! Maar ik vond het niet erg eventjes alleen te zijn hoor, lekker rustig.

Toen ze weer terug kwamen hadden ze ook nog wat lekkers meegenomen, want Dayita is vandaag 2 jaar geworden! Dus kregen we een lekkere tandenborstel. Daarna moest het vrouwtje eventjes werken. we konden lekker op het balkon in de zon of in de schaduw liggen. Toen we weer fris en uitgerust waren kwam het vrouwtje thuis en mochten we direct mee met de auto naar het Prinsenbos, joepie! Daar hebben Yiet en ik ons uitgeleefd!

Thuisgekomen hebben we lekker gegeten en daarna mochten we allebei mee naar school. Het vrouwtje moest met Dayita behendigheid trainen, maar trainde niet zo lang als anders. het was gaan onweren, dus werd alles snel opgeruimd. Daarna mee Yiet bij haar vrouwtje Brenda terug brengen en toen eindelijk naar huis om te slapen!!

Klik hier voor een filmpje
Gefeliciteerd Yietje! lekker hoor zo'n tandenborstel! Met stokken spelen doe ik nog steeds graag Volgens het vrouwtje heb ik iets met putjes.... 

Woensdag 28 april 2010

Het vrouwtje was vandaag vrij, omdat haar broertje Ruud jarig was. Daarnaast was het ook nog eens heel erg lekker weer, dus dat was boffen. Vanmorgen na het wandelen moest ik even alleen blijven, maar gelukkig kwam het vrouwtje me al snel halen. We gingen met de auto naar Brenda. Gezellig, Dayita halen! Ze blijft een nachtje logeren zegt het vrouwtje.

Na de koffie hebben we Dayita meegenomen en zijn we direct gaan wandelen bij de Plas van Allewinden. Ik heb nog even gezwommen ook, maar Dayita vond het toch iets te diep en bleef lekker langs de kant in het water spetteren. ik ging die stokken wel halen hoor! Nadat we beiden weer een beetje droog waren door de zon en uitgestoeid waren hebben we het rondje afgemaakt en zijn we weer naar huis gegaan.

Thuis konden we lekker op het balkon liggen in het zonnetje. Na een paar uurtjes ging Dayita nog eventjes alleen mee en daarna mocht ik eventjes alleen mee. Ik was nog steeds een beetje moe van de wandeling van vanmiddag, dus hebben we niet zo ver gelopen.

Vermoeiend hoor als die kleine er is, maar wel heel gezellig!

Als geboren Westlanders (beiden 's-Gravenzande) even met de kassen op de foto :-)
Klik hier voor een filmpje
Even poseren voor de plas Stokken slopen! Hey er drijft een stokje in het water, zou ik daar bij kunnen? 

Donderdag 22 april 2010

Na een weekje rustig aan doen (vanwege t pootje van het vrouwtje) heb ik vandaag ff geraced in het Oranjepark, samen met Utah. Zij kwam met haar vrouwtje Lianne eerst even bij ond thuis wat drinken en daarna mochten we spelen in het park. Het was heel erg lekker weer. Vrouwtje heeft foto's gemaakt en Utah's vrouwtje heeft een filmpje gemaakt en daar samen met de foto's weer een leuk filmpje van geknutseld!

Klik hier voor een filmpje
Haha, ze krijgt mijn balletje toch echt niet hoor! Eventjes uitrusten. Utah wil nog steeds graag mijn bal, maar ze durft niet! Lekker samen rennen! 

Donderdag 15 april 2010

Het vrouwtje was vanmorgen lekker vroeg wakker. We zijn eerst even wezen wandelen en toen met de auto weg gegaan. Vrouwtje moest nog even wat halen in Naaldwijk. Daarna reden we door naar Sonnevanck, waar we bij de oude mensjes op visite gingen. Daar ging Yuma er vandoor met mijn knuffel. Toen het weer tijd was om weg te gaan zijn we naar Lianne gereden. Daar was Utah weer, de kleine deugniet! We zijn aan de wandel geweest in het Prinsenbos, het was heerlijk weer. Daarna thuis uitrusten. Het vrouwtje moest daarna werken... maar ze kwam iets eerder thuis dan normaal en liep een beetje raar! Jawel, het vrouwtje is weer eens door haar enkel gegaan, wat een oliebol he? Maar nu blijft het vrouwtje wel een paar daagjes bij mij thuis en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg!

Samen met Utah op het hondenstrandje Even een slokje water Poseren in het zonnetje bij de bloemetjes 

Rexy met zijn Westlandse riem 

Zaterdag 3 april 2010

Heerlijk uitgeslapen vanmorgen. Daarna met het vrouwtje met de auto mee naar het Uithofpark. Daar waren we al een tijd niet geweest. Af en toe een paar spetters regen en af en toe een zonnestraaltje. Het was redelijk rustig, dus dat was ruim een uur genieten! Ik had een mooie lange stok gevonden, maar dan vraag je je af waarom die mensen de bruggetjes allemaal zo smal maken. Dat past toch niet!! Na wat puzzelen (zie het filmpje hieronder) kreeg ik de stok dan uiteindelijk toch over de brug. Daarna weer in de auto, maar nu gingen we naar oma en Bertus. Bertus woont vlak bij het park, daar gingen we eventjes op visite. ook Flippie (de kat) was er en die heb ik natuurlijk ook even gedag gezegd. Thuis mocht ik lekker ff bijkomen.

Klik hier voor een filmpje
Euh vrouwtje... volgens mij gaat dat niet passen hoor! Even uitrusten op het zandpad Even langs het water, gewoon nieuwsgierig (zoals altijd!) 

Donderdag 1 april 2010

Vanmorgen met het vrouwtje op visite geweest in Sonnevanck, bij de oude mensjes. Daarna moest het vrouwtje naar de tandarts, maar toen ze terug kwam zijn we naar het park gegaan. Bij de ingang van het park bleef het vrouwtje wachten. Al snel zag ik Lianne aankomen, maar wat had ze nu bij d'r? Dat gekke ding (Utah heet ze) had ze maandag op school ook al meegenomen. Ze is heel klein en duk, maar ze is wel lief geloof ik. Hoewel ze wel steeds mijn stok probeerde te pakken, maar gelukkig wilde ze hem niet pikken. Bovendien zou die toch te zwaar zijn voor d'r, haha. Natuurlijk maakte zowel Utah als mijn vrouwtje druk foto's en filmpjes. Hieronder een compilatie van mijn vrouwtje, ook op Utah d'r website (kijk bij "honden links") staat nog iets over deze middag.

Klik hier voor een filmpje
Samen met Utah tussen de bloemetjes... poseren doet ze nog niet echt! Utah vind mijn stok ook mooi (foto van Lianne) Utah is klein, dus nu moet ze springen om mijn stok te pakken, haha 

Vandaag zijn we op de rommelmarkt geweest en heb ik een nieuwe knuffel gekregen van het vrouwtje! 

Dinsdag 23 maart 2010

Stralend weer vandaag, de zon schijnt! Het vrouwtje heeft me lekker voor een lange wandeling meegenomen naar het strand en de duinen. Het was erg rustig, terwijl het zo leuk was! Het vrouwtje heeft ook heel veel leuke foto's gemaakt van me die in mijn fotoboek te vinden zijn.

Bovenop de duinen, vrouwtje kom je nog? Putjes graven in het zand! In de zee spelen met een stok 

Zaterdag 20 maart 2010

Na het ontbijt mocht ik met het vrouwtje mee in de auto. We gingen Dayita halen!! Toen de koffie op was gingen we dan eindelijk weg, met de auto. Lekker naar het Prinsenbos, hoewel het wel een beetje nat was. We hadden het hele park voor onszelf, dus konden ons heerlijk uitleven. Daarna bij ons thuis een lekker appeltje gegeten. Dayita vond hem zo lekker dat ze bijna mijn appeltje pikte. Daarna ging Dayita alleen met het vrouwtje mee, kon ik mooi even uitrusten. 's Avonds kwam de baas ook nog. Gezellig hoor!

Klik hier voor een filmpje
In het fort bij het Prinsenbos samen met Dayita Lekker appeltje eten MIJN appeltje Dayita! 

Donderdag 11 maart 2010

Het vrouwtje was nog niet thuis uit haar werk of ze ging al weer weg. Maar ik mocht mee! We gingen Dayita ophalen en daarna weer terug naar huis. Eerst mochten Dayita en ik nog even stoeien voor we naar binnen gingen. Binnen kreeg ik lekker eten en Dayita een snackje, want die moest nog trainen. Vrouwtje ging ook even eten. Ondertussen ben ik nog even met Dayita gaan stoeien en daarna hebben we samen op het kussen uitgerust voor we naar school gingen. Na de training hebben we Dayita weer netjes bij haar vrouwtje afgeleverd.

Gezellig samen op mijn kussen Maar of dat nou echt zo lekker ligt... Toch maar even een beter plekje opzoeken denk... 

Dinsdag 16 februari 2010

Het vrouwtje is deze week vrij. We hebben vanmorgen lekker uitgeslapen. Het sneeuwde toch weer buiten... Na de wandeling en onze brunch kwam Cobi op visite. Vrouwtje en Cobi hadden het druk met de PC. Toen ze eindelijk klaar waren mocht ik mee uit. Maar Cobi ging ook mee, vreemd hoor. Maar ik vond het best, ik was lekker buiten. Oh nee he.... gaan we weer naar die enge pups? Moet dat echt?? Tja de dierenarts (Dokter Annemarie) kwam om de pupjes te controleren en te enten, en ik moest ook gelijk. Nadat het vrouwtje al die monsters weer op de foto had gezet mocht ik eindelijk weer naar huis. Dayita wilde eigenlijk ook wel mee, maar die gaan we morgen weer halen voor een wandelingetje!

Pupje Thunder King kwam even bij me snuffelen, gelukkig ging hij al snel weg Dokter Annemarie kijkt even of mijn tandjes nog mooi zijn Dokter Annemarie checkt mijn oren ook voordat ik ingeent word. Brenda houd me vast 

Woensdag 10 februari 2010

Alweer sneeuw! Het houd maar niet op hè? Samen met het vrouwtje hebben we Dayita opgehaald bij die enge pups. Daarna hebben we ons heerlijk uitgeleefd langs de Nieuwe Vaart. Daar heb je grote lege weilanden waar we lekker kunnen spelen in de sneeuw. Ook had ik een mooie stok gevonden.

Met Dayita stoeien in de sneeuw Met een stok in m'n bek achter Dayita aanrennen Leuk hoor die sneeuw! 

Zaterdag 30 januari 2010

Er lag weer een pak sneeuw vanmorgen! YES! Heerlijk vind ik dat. Samen met het vrouwtje (toen alle sneeuw eindelijk van de auto gehaald was) zijn we Dayita gaan halen en daarna Lianne. Wat een gezelligheid allemaal. Ik was zo blij Lianne te zien, dat ik 'per ongeluk' ineens op de achterbank van de auto zat. het vrouwtje zag dat voor één keer door de vingers en ik kan heerlijk bij Lianne zitten. We zijn lekker op het strand wezen spelen. Er was geen hond te bekennen, dus we konden ons helemaal uitleven, heerlijk. Daarna weer Dayita naar huis brengen, Lianne ging ook even mee, kon ze gelijk de pupjes eens zien. Het vrouwtje heeft weer bergen foto's van die enge beesten gemaakt. Ik was blij dat ik weer naar huis mocht!

Klik hier voor een filmpje
Met Dayita stoeien in de sneeuw op het strand Lekker door de duinen rennen Even samen met Dayita op de foto in de besneeuwde duinen 

Vrijdag 8 januari 2010

Vanmorgen zijn we met de auto weg geweest. het was een lang stuk ijden en het was nog grotendeels wit buiten. Het vrouwtej vertelde dat we naar Dokter Aharon gingen. Zij kijkt zo'n 2 keer per jaar of mijn werveltjes allemaal nog goed zitten en of ik niet teveel last krijg van mijn gewrichten. Toen we er eindelijk waren hebben we nog een klein stukje in de buurt gewandeld. Maar het was er zo vreselijk koud dat we snel naar binnen zijn gegaan bij Dokter Aharon. Ze begroette me heel enthousiast, nou daar wordt je toch vrolijk van? Ik kreeg lekkere koekjes. De assistente heeft wat foto's gemaakt van ons en daarna kreeg ik van de receptioniste ook weer wat lekkers. Daarna weer met het vrouwtje terug naar huis.

Dorit had het vrouwtje gevraagd
een stukje te schrijven voor op haar website.
Wil je dat ook lezen?
Klik dan op het Word logo hiernaast
om het documentje te openen.
Of op de link hieronder om het op de site te lezen.
Klik hier om het stukje voor de website te lezen <<www.kreupeldier.nl>>
Klik hier om naar het stukje op de site van Dorit Aharon te gaan
Het vrouwtje houd me vast terwijl Dorit me onderzoekt In mijn rug moest ze wat wervels rechtzetten En als ik klaar ben, ben ik gewoon weer vrolijk 

Einde van deze pagina