zaterdag 02 januari 2010

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift 

Woensdag 30 december 2009

Onverwacht was het vrouwtje lekker vroeg thuis uit haar werk, waardoor we toch nog tijd hadden om Dayita even op te halen. Ze is de hele dag bij ons geweest. Met de Kerst had ik een groot bot gehad, maar daar was ik nog niet aan begonnen. Dayita ging er mee aan de haal en toen kreeg ik van het vrouwtje een andere. Dayita en ik hebben steeds de botjes uitgewisseld, zodat we beide botjes konden proeven, toch wel lief h, van die gekke Dayita!

Lekker op mijn bot kluiven Met Dayita geruild van bot... Lekker knus naast elkaar kluiven 

Woensdag 23 december 2009

Zondag was er een dik pak sneeuw gevallen. ook vandaag hebben we er nog pret van gehad. Samen met Dayita mocht ik lekker rennen en spelen in de weilandjes langs de Nieuwe Vaart. Nou dat was dikke pret hoor. Er was niemand te bekennen en ook de sneeuw was nog helemaal onaangeroerd.  Dus Dayita en ik hebben ons daar ruim een uur uit kunnen leven, heerlijk!

Klik hier om nog een filmpje te bekijken
Samen met Dayita in de sneeuw Gaan we nog met sneeuwballen gooien? Even Dayita uitlaten... 

Gezellige dagen allemaal en een goed 2010! 

Zaterdag 14 november 2009

Samen met het vrouwtje ben ik Dayita op gaan halen en daarna Lianne. Na alle regen van vanmorgen was er eindelijk een zonnetje, had Lianne besteld zei ze! We zijn langs de duinen in Monster gewandeld, daar is een speciale hondendijk. We hebben er lekker gerend samen, maar ook met andere honden. Die smeerkees van een Dayita moest natuurlijk weer het water in. Ik heb me tenminste netjes gedragen, haha.

Klik hier om nog een filmpje te bekijken
Even Dayita uit het water halen hoor Ben je daar allemaal aan het doen smeerkees? En er waren nog meer hondjes om mee te stoeien 

Zondag 1 november 2009

Dayita heeft dit weekend bij ons gelogeerd. Vandaag gingen de baas en het vrouwtje met ons naar de Plas van Allewinden. Daar hebben we stokjes (nou ja... euh bomen) gezocht en lekker gespeeld. Vanavond gaat Dayita weer naar haar eigen vrouwtje en baasje.

Klik hier om nog een filmpje te bekijken
Door Dayita lag ik bijna in het water! Bij nader inzien was deze boom toch iets te groot als stok... Nog een flinke tak, maar daar zitten wel veel zijtakjes aan! 

Woensdag 21 oktober 2009

Samen met Yiet in Delft

Het vrouwtje was vandaag lekker vrij, dus zijn we Dayita gaan halen. Dat doen we woensdag altijd voor een wandeling, maar nu blijft ze de hele dag en een nachtje slapen en dan gaat ze morgen na de training weer naar huis.

We hebben het vandaag best druk gehad hoor. We mochten mee naar het dorp waar het vrouwtje verschillende winkels in moest. Dan mocht ik even buiten wachten en ging Dayita mee naar binnen.

Aan het einde van de middag zijn we met de auto naar Delft geweest, daar gingen we de baas ophalen uit zijn werk. Nou Dayita & ik waren blij hem te zien hoor (het vrouwtje ook trouwens!). Helaas moest die grote knuffeldoos Dayita steeds bij de baas en het vrouwtje op de bank, dus paste ik er niet meer bij. Maar aan de andere kant had ik nu wel lekker rust op mijn kussen. Toch ook wel lekker hoor.

We zijn nog lekker verwend met een botje en later op de avond nog een rondje door het park. Daarna toch echt wel slapen hoor, het was best een vermoeiende dag! 

Zaterdag 10 oktober - Zondag 11 oktober

Na het ontbijt is oma met het vrouwtje en mij meegegaan om te wandelen. Rudolf had gister verteld waar je leuk kon wandelen, dus zijn we dat pad op gegaan. Het zonnetje begon lekker te schijnen, dus nog een laatste keer bij het zwembad gelegen. Daarna de laatste dingen ingepakt. het vrouwtje ging douchen en toen iedereen er klaar voor was zijn we aan het eind van de middag vertrokken. Ik had de hele kofferbak voor mezelf, dus kon lekker languit liggen op mijn kussentje. Vlak voordat we de eerste keer gingen stoppen gingen we over een heeeeeeeeeeeeeeeeele hoge brug. Daar heb ik gelukkig weinig van meegekregen want ik lag nog lekker te slapen. Bij elke stop mocht ik even uit de auto, kreeg ik water en soms wat lekkers. De hele nacht hebben we door gereden en toen het bijna licht begon te worden waren we eindelijk bij oma's huis. Heel even uit de auto geweest en daarna terug naar ons eigen huis. Daar ben ik neergeploft en heb ik de hele dag liggen slapen. Het was heerlijk daar te zijn, maar ik ben wel heel erg moe......zzzzzzz...

Met oma en het vrouwtje aan de wandel op een zandpaadje langs de berg Nog even genieten van het zonnetje voor we weer naar huis gaan Onderweg naar Nederland, kun je mij vinden? Mooi plekje heb ik h?

Vrijdag 9 oktober 2009

Ook vandaag weer voor het ontbijt aan de wandel. We hadden een mooi plekje in de buurt van het huis gevonden. Het vrouwtje gooide een steentje weg, maar kon deze niet meer vinden. Dus besloot ik maar een druivenboompje mee te nemen. Het vrouwtje ging nog even met oma weg, dus ik moest bij Bert blijven. Gelukkig duurde het niet lang en mocht ik daarna weer mee naar het zwembad. ook weer even gezwommen. Daarna ging het vrouwtje nog even met Bert tennissen. Ze sloeg de eerste bal direct over het hek, dus natuurlijk snelde ik erheen, maar helaas moest ik het balletje afstaan. En hun hadden er al 4, lullig hoor! Aan het eind van de middag gingen oma en het vrouwtje weer weg en bleven Ruud & Sonja bij me. Na het eten kwam Rudolf (de eigenaar van de villa) op de koffie, dat was wel gezellig. Eerst speelde ik voor waakhond, maar toen het vrouwtje zei dat ik mijn grote mond moest houden heb ik dat maar gedaan. Ons laatste nachtje in dit huis. Het vrouwtje vertelde dat we morgen weer naar ons eigen huisje gingen. Nou ik vind het wel erg leuk hier hoor, maar ik wordt er zo moe van!

Deze oude druivenplant was de enige stok die ik kon vinden... Het vrouwtje ligt in het zwembad.... en ik dan? Tja vrouwtje, als je de tennisbal over het hek slaat is hij van mij hoor!

Donderdag 8 oktober 2009

Deze dag begon nogal bewolkt en regenachtig helaas, maar gelukkig klaarde het al heel snel op. We zijn met de auto naar Narbonne geweest. Daar was markt en er waren winkeltjes. Er liepen daar meer mensen met honden. Na de markt zijn we op een pleintje gaan zitten om wat te drinken. Na nog een stukje wandelen was ik toch wel erg moe en ben ik lekker eventjes bij het vrouwtje gaan liggen. Gelukkig gingen we niet lang daarna terug naar de auto. Maar we gingen niet terug naar het huis.... we gingen naar het strand!!!! Joepie!!! Maar eerst gingen we eventjes een hapje eten en kreeg ik ook een stukje vlees en wat te drinken. Toen mocht ik eindelijk het strand op. Ruud had een mooie stok voor me gevonden en Bert heeft deze ook een keer voor me gegooid, dikke pret dus!  Daarna weer lekker naar het huis een beetje relaxen tot we weer naar bed gingen.

Op een terasje in Narbonne Even uitrusten bij het vrouwtje in Narbonne Op het strand van Narbonne-Plage met een stok spelen

Woensdag 7 oktober 2009

We waren vroeg op vandaag. Nog voor het ontbijt eventjes gewandeld met het vrouwtje. De naaste buren hebben ook een Duitse Herder en de buren iets verderop een Bauceron. De buren van de Duitse Herder hadden nog meer dieren. ook twee hele grote roze dieren, die vond ik maar vreemd, dat waren heus geen honden hoor, of hebben ze hier zulke rare honden? 's Middags mocht ik van Ruud & Sonja wel in het zwembad, dus het vrouwtje gooide het balletje erin. Maar in eerste instantie durfde ik niet, maar toen ik uiteindelijk sprong was het wel erg lekker. Daarna lekker opdrogen in het zonnetje. Wat later op de dag ging het vrouwtje met oma en Bert met de auto weg en bleef ik bij Ruud & Sonja. Toen heb ik met Sonja nog even gezwommen in het zwembad. Na het eten zijn het vrouwtje Ruud & Sonja gaan tafeltennissen, weer met een balletje wat ik niet mocht hebben, jammer hoor! Daarna moest ik echt even bijkomen hoor van deze vermoeiende dag.

Onze buurman heeft wel heel erg vreemde honden.... Beetje nat van het zwembad :-) Ruud & Sonja spelen tafeltennis, dat balletje vind ik ook wel erg leuk

Dinsdag 6 oktober 2009

Nog voor het ontbijt even met vrouwtje de berg op naast het huis aan de wandel. Ik vond het eerst wel een beetje eng om naar boven te gaan. Maar het vrouwtje zei dat het heus niet eng was en toen ik boven was vond ik het ook wel erg leuk. Beneden gekomen zat iedereen al aan de ontbijttafel en kreeg ik van oma een lekker plakje worst. Daarna moest ik alleen in het huis blijven. Ik was best een beetje bang dat ze me achter zouden laten, dus besloot te ontsnappen. Dat vond het vrouwtje niet zo'n goed idee. Dus weer terug in onze slaapkamer en de bar ernaast met de deur op slot. Gelukkig duurde het maar een paar uurtjes en toen het vrouwtje terug kwam zijn we direct weer lekker gaan wandelen. Langs de oprijlaan ligt de tennisbaan en daar in de bosjes vond ik allemaal oude tennisballen, leuk hoor! Daarna weer lekker buiten op het terras gelegen tot we naar bed gingen.

Op de berg naast het huis, met het vrouwtje wandelen Ik wordt verwend door oma met een plakje worst! Ik heb een oude tennisbal gevonden naast de tennisbaan

Maandag 5 oktober 2009

Deze dag begon niet zo heel erg zonnig, maar we waren al vroeg wakker. We hebben allemaal ontbeten en daarna gingen we weer met de auto weg. We gingen boodschappen halen, gelukkig mocht ik ook mee. ik moest heel even in de auto blijven, gelukkig was er nog geen zon. Het vrouwtje kwam als eerste uit de winkel en toen mocht ik uit de auto. We hebben even een kort rondje gelopen en toen kwamen de anderen ook weer terug naar de auto. Bij het huis terug gekomen gingen Ruud & Sonja tennissen. ook het vrouwtje ging met de camera mee het veld op, maar ik mocht niet binnen het hek. Ik heb duidelijk laten horen dat ik ook mee wilde tennissen, maar ik kon niet bij de balletjes. Ruud vond het wel zielig en toen mocht ik 1 van zijn balletjes hebben, lief hoor. Daarna kwam het zonnetje flink door en zijn we weer naar het zwembad gegaan. 's avonds heb ik weer lekker op mijn kussen op het terras gelegen, heerlijk uitrusten.

Vrouwtje heeft voor mij een lekker botje gekocht bij de supermarkt Langs de tennisbaan rennen, in de hoop dat ik een balletje te pakken krijg Vermoeiend hoor, even lekker met het vrouwtje kroelen

Zondag 4 oktober 2009

Vanmorgen lekker uitgeslapen, daarna even via het bed van het vrouwtje naar buiten gekeken of het weer wel lekker was. Nou dat was het zeker! Eerst hebben we allemaal lekker ontbeten en daarna ging ik samen met het vrouwtje aan de wandel. Maar dat is hier wel heel anders hoor. Het zand is hier droog en hard en er liggen veel steentjes en dat is soms best lastig lopen. Dus we zijn niet zo heel ver geweest.  Daarna zijn we bij het zwembad gaan liggen en heb ik met Sonja met water gespeeld bij de douche. Zij gooide en ik ving, brrr koud zeg dat water! Wat later op de middag ging ik weer met het vrouwtje wandelen en nu gingen Bert & oma ook mee. We gingen weer naar een veldje met druivenboompjes en daar hebben we wat druifjes geplukt. Daarna heb ik nog maar weinig gedaan. Lekker buiten gelegen op het terras tot we weer naar bed gingen.

Met het vrouwtje aan de wandel, tussen de druifjes Met Sonja spelen bij het zwembad Samen met Bert, oma & het vrouwtje aan de wandel

Zaterdag 3 oktober 2009

Het vrouwtje was gister na het werk mij uit gaan laten en ging daarna naar bed? Ik snapte er niks van, zou ze ziek zijn? Ze kwam er na een paar uur weer uit en ging toen douchen en er werd nog van alles ingepakt, ook mijn spullen. We gingen midden in de nacht met de auto naar oma. Daar kreeg het vrouwtje koffie. Het vrouwtje vertelde dat we op vakantie gingen naar Frankrijk. Even later kwamen ook Ruud & Sonja aanrijden. Het was erg stil verder, logisch iedereen lag op bed! Maar wij gingen met de auto rijden en ik mocht ook mee, spannend. We hebben wel heeeeeeeeeeeeeel erg ver gereden en steeds eventjes stoppen en dan ging iedereen uit de auto, ook ik. Maar waar ik nou was, geen idee! We reden door hele grote heuvels, zo groot had ik ze nog nooit gezien, pfff. Toen het weer donker begon te worden kwamen we bij een heel groot huis. Daar wachtte een meneer op ons, die had wat eten gemaakt en ik kreeg mijn brokjes. Daarna nog even wat gedronken met z'n allen en toen was het tijd om te gaan slapen. Ik mocht samen met het vrouwtje op een kamer slapen beneden en Ruud & Sonja en oma & Bert hadden een kamer boven in het huis. Nou ik was wel erg moe, dus mijn kussen kwam goed van pas, truste!

Een tussenstop in Frankrijk, even in het gras liggen Samen met het vrouwtje bij de auto op de foto tijdens een stop (hier is het al flink warm) En van de laatste stopplaatsen in Frankrijk voordat we op de plaats van bestemming waren

Voor meer vakantieverhalen en foto's kijk even op de weblog van het vrouwtje

Klik hier om nog een filmpje te bekijken 

Zaterdag 19 september 2009

Vanmorgen verteld het vrouwtje dat Lianne kwam, joepie! Toen ze kwam was ik erg blij. Ik kreeg wat lekkers van Lianne en ze bleef eerst even wat drinken. Samen met haar zijn we met de auto naar het Prinsenbos geweest waar we lekker gewandeld hebben. Daarna ging het vrouwtje even alleen weg. Later mocht ik weer met het vrouwtje mee in de auto. Toen we er eindelijk waren zag ik een bekende... maar wat liep daar nou bij? Een andere hond, Draco een boxer. Ze probeerde me op allerlei mogelijke manieren te versieren om te gaan spelen, maar daar was ik niet echt van gediend. Het vrouwtje heeft wat foto's gemaakt. Na de wandeling werd Draco weer naar huis gebracht, pfff wat een opluchting, haha!

Draco wilde met me spelen, maar ik had geen zin... Samen met de baas & Draco op de foto Ik vond Draco een klein beetje te druk... 

Woensdag 9 september 2009

Samen met het vrouwtje mocht ik weer mee wandelen met dayita. Het vrouwtje bleef wel erg lang kletsen met Bren & Geert, maar uiteindelijk mochten we dan toch mee en hebben we nog lekker kunnen ravotten en struinen in het uitlaatveldje. Natuurlijk moesten we ook even samen op de foto.

Klik hier om nog een filmpje te bekijken
Wat een kanpperd ben ik nog voor 11 jaar h? Samen met mijn meisje Dayita op de foto En nog even liggend op de foto 

Maandag 31 augustus 2009

Het vrouwtje moest vandaag werken, maar toen ze thuis kwam zij we samen weg gegaan met de auto. Eerst zijn we Lianne op gaan halen. Die heb ik uitgebreid begroet... vanaf de achterbank. Was weer erg blij haar te zien! Toen we uit de auto gingen moest ik eerst ff plassen enzo. En toen zag ik het! Hier was ik lang geleden eerder geweest, maar ik wist nog wel waar ik heen moest. ik had mijn bal bij me, we gingen lekker zwemmen!!!!!!! Joepie! Ook Dexter & Morry waren er en Kyra. Linda was er ook, baar haar thuis woonde vroeger mijn mamma en Boelie. Helaas is mamma vorige week overleden, maar Boelie leeft ook nog steeds. Maar Linda was alles behalve interessant, ik wilde met de bal spelen, geen tijd dus! Ook had ik geen zijn om naar huis te gaan. Maar na bijna een uur vond het vrouwtje het wel genoeg.

Als je alle foto's wil zien, kijk dan op vrouwtjes foto-site onder "Dieren"
Lekker mijn eigen balletje meegenomen Een snoekduik naar m'n bal Ik mag dan wel 11 zijn, maar kan er nog best zelf uitkomen hoor! 

Zaterdag 29 augustus 2009

Vanmorgen kwam Lianne op visite, leuk! Dan gaan we vast wandelen.... maar nee hoor, niks! Het vrouwtje ging met Lianne mee en ik moest thuis blijven. Voor het vrouwtje weg ging kreeg ik wel een lekkere koek. Ze bleef best een poosje weg. Maar gelukkig kwam het vrouwtje weer terug en Lianne was er nog steeds bij. Het vrouwtje had een tas vol met lekkers voor me en een nieuwe riem, die mooi bij mijn felgele bandje past. Toen het vrouwtje alles had opgeruimd mocht ik lekker mee wandelen in het Oranjepark. Daar hebben we met een stok gespeeld. Heb Lianne even laten zien dat ik nog steeds heel sterk ben, haha. Voor dat ze weer naar huis ging kreeg ik nog een paar Frolics, heerlijk!

Even laten zien dat ik sterker ben dan Lianne Ik heb gewonnen! Stoer h? Hmmmm een lekker Frolicje van Lianne 

Maandag 17 augustus 2009

Het was vandaag gelukkig niet zo heel erg warm, dus ff lekker met de auto naar het Prinsenbos geweest samen met het vrouwtje. Daar mocht ik lekker scharrelen. Toen ik naar de eendjes ging kijken rolde zomaar mijn bal in het water, maar gelukkig kon het vrouwtje hem nog redden. Een stukje verderop mocht ik lekker het water in. Er liepen nog 3 honden en als hun baasje de stok weg gooide wilde ik hem pakken. Maar ik had al een bal in mijn bek, dus dat werd hem niet, dan maar blaffen. Uiteindelijk een tennisbal van een witte Herder gepikt, maar dat vond het vrouwtje niet goed. ik moest hem terug geven. intussen was mijn eigenbal al heel ver het water in gedreven, dus ik moest ff zwemmen. Nou dat is niet erg hoor met dit weer. Daarna nog even met het vrouwtje gespeeld en pas 2 uur later waren we thuis. Nog ff bijslapen want vanavond mag ik weer mee naar school!

Ja ik heb het best naar mijn zin hier hoor! Het vrouwtje moet kikkers op de foto zetten, dus ben er maar bij gaan liggen Van zolang wandelen krijg je dorst! 

Maandag 10 augustus 2009

Het vrouwtje moest haar auto vanmorgen naar de garage brengen. Maar voordat we hem daar hebben gebracht zijn we eerst lekker naar de Nieuwe Waterweg geweest en mocht ik even op het strand in de zee spelen. Nadat we de auto naar de garage hadden gebracht kreeg ik thuis lekker eten. Een paar uur later ging de deurbel. Het vrouwtje ging naar beneden toe, ik moest eventjes wachten. Toen het vrouwtje terug kwam had ze Dayita bij d'r en ook haar baas Geert met een grote bench. Dayita blijft 2 nachtjes logeren, dus ik kan m'n lol weer op! Nee hoor, ze is soms wat druk en lekker lomp, maar wel heel erg lief!

Met m'n bal in de zee bij Hoek van Holland Dayita kwam bij ons logeren 

Maandag 3 augustus 2009

Voordat we vanavond naar school gingen zijn het vrouwtje en ik nog even naar het strand geweest. ik mocht lekker achter een balletje aan de zee in, heerlijk! Het was behoorlijk warm, dus die afkoeling was niet verkeerd. Nadat ik voldoende gezwommen had zijn we weer richting school gegaan. Maar vlak voor school gingen we de Oase in. Het vrouwtje gaf een CD af binnen en kreeg een kopje koffie. Ik kreeg een beetje water. Toen de koffie op was zagen we Trudy met Lady en Bowie buiten lopen en zijn we met ze meegelopen naar school. Daar was Joop ook, die had ik al een tijd niet gezien. Het vrouwtje heeft daar nog wat foto's gemaakt en daarna zijn we weer naar huis gegaan.

Lekker door de zee rausen! Zwemmen om mijn balletje uit de zee te halen Even bijkomen van het zwemmen 

Dinsdag 21 juli 2009

Vanmiddag kwam het vrouwtje thuis uit haar werk, samen met 2 kindjes, Larinda & Nanco. Ik mocht samen met het vrouwtje en de kindjes mee in de auto. We gingen naar nog meer kindjes. Ik werd verwend met lekkere koekjes en werd geaaid en geknuffeld. Lekker hoor, al die aandacht! Daarna ging het vrouwtje met me wandelen en gingen er een heleboel kindjes mee. Sommige kindjes mochten mijn riem vasthouden en ik liep keurig naast ze mee. Terug gekomen bij vrouwtjes werk hebben de kinderen nog even met me gespeeld en kreeg ik een bakje water van de kindjes. Daarna kregen de kindjes een ijsje en mocht ik er ook eentje! Toen die op was zijn het vrouwtje en ik weer samen naar huis gegaan.

Samen met Los, Tyrone, Jack, Ian, Larinda & Nanco op de foto Samen met Nanco, Tyrone, Teysha, Ian, Luc, Jack & Luuk lekker wandelen Van Teysha krijg ik een lekker bakje water 

Vrijdag 10 juli 2009

Het vrouwtje was vanmiddag vrij, dus we zijn even bij Bowie & Lady op bezoek geweest. Toen Trudy en het vrouwtje de koffie op hadden mochten we lekker mee met de bus van Trudy. We hebben lekker gewandeld in het Prinsenbos. Bowie en Lady hebben even hun buik gewassen in het water. Toen we terug waren bij de auto kregen we nog een lekker koekje van Trudy.

Trudy, Bowie & Lady gingen ook mee Trudy voelt even in haar zakken.... En ja hoor, er komt nog wat lekkers uit! 

Zondag 5 juli 2009

Vanmorgen was het gelukkig nog niet zo warm, dus mocht ik nog heel even met de frisbee. Het was inderdaad maar kort, maar lang genoeg hoor. Ik heb weer ff flink lol gehad met het vrouwtje!

Lekker frisbeen!!! Pfffff daar wordt je wel moe van hoor! Zo kan je de frisbee natuurlijk ook dragen.... 

Gister ben ik 11 jaar geworden, vandaag werd ik lekker verwend door Lianne!
 


 

Zondag 28 juni 2009

Dit weekend was Dayita weer eens een dagje bij ons. Dus na het ontbijt zijn we haar gaan halen. Daarna Lianne opgehaald en toen reden we naar een boot. De pond naar Rozenburg. Daar hebben we even gelopen, maar dat was een beetje saai, dus zijn we naar het Brielse Meer gereden. Goed idee van Lianne, Dayita en ik hebben ons daar prima vermaakt hoor! Lekker in het water om af te koelen. Het was weer heel erg gezellig vandaag.

H hallo vrouwtje, het is wel leuk op de boot hoor! Joepie, Lianne heeft de bal voor me gehaald! Mgh, wat mot je? 

Donderdag 25 juni 2009

Voor we naar school gingen zijn het vrouwtje en ik even op het strand gaan kijken. Sinds het opgespoten gedeelte klaar is waren we niet meer op dit stuk strand geweest. We moesten nu veeeeeeeeel verder lopen naar de zee. Toen we daar waren wilde ik natuurlijk zwemmen. Maar het vrouwtje had niks bij haar om te apporteren..... behalve dan haar Crocs.... Nou ja, beter iets, dan niets toch? Ik heb wel lekkere spetterpret gehad hoor!

Bij het gebrek aan een bal, gooit het vrouwtje gewoon met haar schoen! Nou ik ga hem wel halen hoor, geen punt bij Karwei! Een echte actiefoto, wat ben ik nog lenig h? 

Zaterdag 20 juni 2009

Lekker met Lianne en het vrouwtje naar het Prinsenbos geweest. Dat was erg gezellig. Er waren 2 mannen aan het vissen en net toen ik ging kijken... hadden ze beet! Dat moest ik zien natuurlijk. Het was een joekel van een vis, echt een raar beest. Een stuk verderop heb ik een mooi stokje gevonden. Natuurlijk deed ik erg stoer en nam hem gewoon mee. Het vrouwtje en Lianne vonden het schijnbaar nogal komisch, die kwamen niet meer bij van het lachen. Toen Lianne weer naar huis ging zag ik een bal in haar auto. Hij was nog van Billy geweest zei ze. Omdat Lianne mij zo lief vind mocht ik de bal hebben. ik zal er proberen zuinig op te zijn hoor, een mooi aandenken aan mijn maatje.

Deze meneer had een 'visje' gevangen! Wat een joekel zeg! Ik heb een joekel van een stok in plaats van een vis Het balletje kreeg ik van Lianne, is van mijn vriendje Billy geweest 

Dinsdag 9 juni 2009

Het vrouwtje vond mijn tandjes niet zo mooi meer, maar Carin die kon daar wel wat mee.... De verkleuring op mijn hoektanden kreeg ze er niet helemaal af, maar mijn tandjes zien er weer een stuk schoner uit hoor! En omdat ik toch best wel braaf was heb ik de halve koekjesvoorraad geplunderd bij Carin, haha. Nee hoor, ik heb ze braaf gekregen, Carin probeerde me om te kopen! Maar ja, ik ben allang vriendjes hoor met Carin, ze heeft het erg voorzichtig gedaan en het deed geen pijn. Het vrouwtje bleef er ook bij en heeft het eventjes vastgelegd....

Bijtspijkers!! 

Zondag 7 juni 2009

Vandaag moest ik alleen op het huis passen, want het vrouwtje ging met Dayita weg. Wel jammer hoor, maar ook niet erg een rustdagje tussendoor. Hoewel... 's middags kwam Ruud ineens met Sonja. Ze hebben me meegenomen in de auto en toen zijn we naar Vlaardingen geweest. Daar kom ik met het vrouwtje eigenlijk nooit, dus dat was wel erg leuk! De bal ging ook mee en Ruud heeft lekker met me gespeeld. Helaas ging het wel regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ruud wanneer kom je weer met me spelen?

Zo vind Ruud mij altijd op z'n liefst :-) Lekker met Ruud spelen Ja cool hoor! Ruud is mijn dikke vriend! 

Zondag 24 mei 2009

Het was lekker warm weer en het vrouwtje en ik zijn met de auto naar Madestein gegaan om te wandelen. Daar waren oma en Bertus ook. Bertus aan het vissen en oma lag in de zon. Nadat ik iedereen gedag had gezegd en wat lekkers had gekregen mocht ik eventjes rondscharrelen. Daarna zijn het vrouwtje en ik samen rondom de plas gaan lopen. Het duurde erg lang voor we rond waren en bij het laatste stukje mocht ik lekker zwemmen. Daarna even oma en Bertus gedag zeggen en weer lekker naar huis.

Even kijken of Bertus al een visje heeft gevangen Even afkoelen En lekker zwemmen 

Dinsdag 19 mei 2009

Het vrouwtje moest vandaag lang werken. Oma heeft mij tussen de middag uitgelaten, dat was wel even gezellig! Toen het vrouwtje weer thuis kwam zijn we naar het park gegaan waar ik met de frisbee mocht spelen. Het vrouwtje heeft geprobeerd dat vast te leggen op foto en dat is aardig gelukt. Neem maar eens een kijkje in mijn fotoalbum! Stoer h? En dan te bedenken dat ik al bijna 11 wordt! Het vrouwtje vind me dan ook een echte kanjer, maar ja frisbee is nou eenmaal het leukste dat er is!

Schiet nou op vrouwtje! Jammer... die was mis Daar kom ik met mijn frisbee hoor 

Zaterdag 9 mei 2009

Ik had vandaag weer genoeg energie voor een lekkere lange wandeling. Dus zijn we met de auto naar het Delftse Hout gereden in Delft. Het was heerlijk weer, ondanks dat was het toch vrij rustig. Maar dat was niet erg hoor. Ik vermaak me wel, beetje scharrellen, stokjes zoeken en lekker rennen. Tussendoor lekker uitrusten en wat drinken en een paar koekjes eten. Het vrouwtje had echt aan alles gedacht. Uren later waren we pas weer thuis, waar ik lekker op mijn kussen ben gaan slapen.

In het Delftse Hout met stokkie Aan m'n stokkie knagen Heb even op de steiger van het uitzicht genoten 

Donderdag 30 april 2009

Vanmorgen moesten we er erg vroeg uit. Het vrouwtje heeft ons uitgelaten en daarna kregen we brokjes. Dayita ging na het eten in de bench en ik ging met het vrouwtje mee. De hele kofferbak zat vol met spulletjes, dus ik moest op de achterbank mee. Toen we na een kort ritje uit de auto gingen heeft het vrouwtje alle spulletjes in een winkelwagentje gedaan en reden we daarmee een heel druk gebied in met heel veel mensen, kraampjes en kleden. Verderop stond Jacqueline (van DVS). Daar gingen we naar toe, gezellig! Het vrouwtje ging allemaal spulletjes verkopen. Ik werd verwend met af en toe een Frolic en knuffels van het vrouwtje of Jacqueline. De vader van Saskia kwam een bak en een flesje water voor me brengen, lief h? Ik mocht los lopen achter het kraampje en heb bij de buren laten zien dat ik goed kan stofzuigen....Verder kwamen er nog wat bekende mensen voorbij wandelen, waar ik even gedag tegen ging zeggen. Heel gezellig hoor! Daarna met het vrouwtje naar huis lopen.
Toen we thuis kwamen had Dayita weer een verrassing... maar of het vrouwtje daar nou blij mee was? Uiteindelijk mocht Dayita mee en mocht ik thuis blijven. Ik denk dat het vrouwtje Dayita ook op de rommelmarkt gaat verkopen?! Maar nee, een paar uurtjes later kwamen ze weer samen thuis en mocht ik ook nog een rondje mee lopen. Daarna zijn ze weer samen weg gegaan en moest ik op het huis passen. Maar dat vond ik niet erg hoor. Wel lekker eventjes zonder die skippybal in huis!

Wij zijn klaar voor Koninginnedag... zijn we niet mooi?! Met het vrouwtje op de rommelmarkt Even een knuffel bij Jacqueline halen 

Woensdag 29 april 2009

Het was vandaag weer lekker zonnig, dus voordat het vrouwtje ging werken zijn we een uurtje naar het Prinsenbos geweest. Daarna moesten Dayita en ik op het huis passen. Toen het vrouwtje weer thuis was hebben we een kort rondje gelopen. het vrouwtje vertelde dat Lianne straks mee zou gaan naar het bos! Dus intussen kregen we brokjes met wat lekkers erdoor en een bot als toetje omdat Dayita vandaag jarig is! Uiteindelijk gingen we dan Lianne halen en hebben we heerlijk gelopen. we hadden zowat het hele bos voor ons zelf! We hebben de vrouwtjes nog even laten lachen door onze kunstjes met een hekwerk :-) Lianne had ook nog wat lekkers voor Dayita en mij meegenomen. Daarna hebben we Lianne weer naar huis gebracht.

Gefeliciteerd Dayita!!!! D
a
y
i
t
a
In de aanvalshouding om Dayita achterna te rennen Dayita is vandaag jarig dus werden we beiden lekker verwend Met het ondergaande zonnetje in het Ockenburgse bos 

Zaterdag 18 april 2009

Eigenlijk vond ik dat het vrouwtje te lang op bed lag. Ik heb geprobeerd om haar uit bed te krijgen en de zoveelste poging lukte eindelijk! Toen het vrouwtje gedoucht had hebben we allebei ontbeten en mocht ik mee uit. Het was een kort rondje, want vrouwtje moest weg. Gelukkig was ze al heel snel weer terug en hebben we lekker even op het balkon gezeten. Daarna mocht ik mee in de auto, waarna we 2 uur in het Prinsenbos zijn geweest. Daar mocht ik lekker zwemmen, snuffelen en luieren, heerlijk! Daarna nog even mee naar de Vaart waar ik koekjes en ijsblokjes kreeg van Wilem. Toen weer naar huis, ik ben uitgeteld! Ga lekker even pitten!

Lekker zwemmen met mijn nieuwe speeltje Ben ik nou geen knapperd? Even een beetje uitrusten en opdrogen


 

Zaterdag 11 april 2009

We waren vroeg op. Dayita komt het weekend niet, omdat ze mee naar de camping is met haar baasjes. Daar gaan ze vanaf dit weekend elk weekend heen, maar soms komt Dayita dan bij ons logeren, dan blijft ze dus een heel weekend! Het vrouwtje heeft een kort rondje met me gelopen en toen was ze druk in huis bezig en achter de PC. Uiteindelijk gingen we weer wandelen. maar eerst zijn we aan de overkant Fyka gaan halen (zie mijn vriendjes). Daarna zijn we samen in de auto naar het Prinsenbos gegaan. Fyka was wel een beetje eigenwijs. Ze is ook gaan zwemmen zonder dat het mocht van het vrouwtje, maar goed, dat was niet zo erg. Het was een heerlijke wandeling. Nadat we Fyka weer thuis hadden gebracht heb ik op het balkon gezeten met het vrouwtje. Trudy kwam nog even met Bowie & Lady koffie drinken. Daarna kon ik nog even uitrusten, voordat we Fyka weer zijn gaan halen. Dit keer zijn we met de auto naar de duinen gegaan. Daar hebben we  lekker rondgebanjerd, tot we weer mee terug moesten. Pff een zware dag, maar wel gezellig hoor!

Ik en Fyka in het Prinsenbos in Naaldwijk Ik en Fyka in de auto van het vrouwtje Fyka & ik in de duinen bij Hoek van Holland 

Maandag 6 april 2009

Vanmorgen mocht ik met het vrouwtje uit. Daarna in de auto, daar hebben we een nieuwe zak brokjes gehaald bij Arnold, toen wat boodschappen en daarna weer naar huis. Ik kreeg lekkere verse brokjes en het vrouwtje ging alleen weg! Het duurde eventjes, kon ik mooi een tukkie doen. Daarna kwam het vrouwtje terug met Dayita en zijn we samen in de auto naar het Prinsenbos geweest. Daar hebben Dayiet en ik lekker gespeeld en gezwommen.

Wegrennen voor Dayita mijn stok pikt! Nee! Je krijgt hem niet van me! Lekker maf doen met m'n stokkie! 

Zondag 22 maart 2009

Vandaag ben ik samen met Dayita, het vrouwtje en Lianne heel ver weg geweest... naar Soest (Soesterduinen). Daar was het echt gaaf! Dayita en ik konden heerlijk rennen door het zand en door een stukje bos. We zijn met Lianne en het vrouwtje op de foto geweest (dus het fotoalbum is ook weer aangevuld...) en we zijn verwend met lekkere frolics en andere snacks. Het was erg leuk, maar ik was wel erg moe toen we weer naar huis gingen hoor!

Stoeien met Dayita Samen met een tak spelen Volgens het vrouwtje kon ik de boom in.... 

Zondag 15 maart 2009

Samen met het vrouwtje hebben we vanmorgen Dayita opgehaald en daarna kwam Lianne. We gingen met de auto een heel eindje rijden. We zijn naar Rotterdam geweest, daar heb je een grote plas en een groot bos. In het bos was ik al eens geweest met het vrouwtje, maar om de plas nog nooit. Dat hebben we nu dus gedaan. Het was heerlijk weer en dus ook best druk. Halverwege hebben we nog op een terras gezeten en daarna het rondje afgemaakt. Lianne bleef bij ons thuis nog wat drinken en heeft ons toen verlaten.

Lekker tussen de bloemetjes Help! Dayita wil mijn stok pikken! Achterin de auto op de terugweg 

Zaterdag 14 maart 2009

Ook vanmorgen vroeg uit bed... we gingen met de auto naar school. Daar waren een aantal van mijn vriendjes die het examen gehoorzaamheid moesten oefenen. Het vrouwtje heeft daar foto's van gemaakt. Toen Dewi, Chenoa & Fellow klaar waren, zijn ze met ons mee geweest naar het strand. Daar heeft het vrouwtje ons weer vast gelegd op de foto. Daarna kon ik thuis heerlijk uitrusten. Het vrouwtje ging eventjes alleen weg. Daarna nog even uit geweest en 's avonds moest ik alleen op het huis passen. Toen het vrouwtje eindelijk weer thuis kwam was Sandra er ook bij en mocht ik samen met hun mee naar De Vaart, waar ik lekkere koekjes kreeg van Willem. Morgen komt Dayita weer spelen!

Even slijmen bij mijn grote vriendin Anita, daar krijg ik altijd lekkers van Met Chenoa (de mamma van Dayita) rennen op het strand Over de buizen op het strand springen 

Zaterdag 7 maart 2009

Vanmorgen op tijd uit bed om eerst de auto van oma weer terug te brengen. Daarna Dayita naar Brenda om Dayita te halen. Nadat de koffie op was mochten we dan mee. We moesten eerst de auto van het vrouwtje ophalen. Daarna reden we door naar het Prinsenbos. Dayita was helemaal door het dolle heen en moest natuurlijk door het water en was weer zeiknat! Thuis gekomen was ik wel erg moe en mocht ik lekker slapen en Dayita ook. Iets later mocht ik blijven slapen en is Dayita met het vrouwtje even alleen weg geweest. Later op die middag ging ik met het vrouwtje en Dayita naar de auto, toen kwam Trudy ook aanrijden en Lianne ook. Lian ging met ons mee in de auto en we reden achter Trudy aan. bij de duinen mochten we er uit. Daar hebben we lekker gerommeld, gespeeld en gesnuffeld. Pffff wat vermoeiend allemaal. Lianne ging daarna naar huis, maar niet nadat Dayita en ik nog wat lekkers van haar hadden gekregen. Trudy kwam nog even met Bowie en Lady wat bij ons drinken. Daarna mocht ik weer lekker slapen, met Dayita naast me. 's Avonds hebben we Dayita weer thuis gebracht. Bij Brenda heb ik ook nog even op de bank gelegen, ik was zooooooooo moe.... zzzzzzzz....

Dayita & ik samen over een boomstam heen in het Prinsenbos Samen met mijn meisje in de auto van het vrouwtje, we gaan naar de duinen! Lianne, Trudy, Bowie & Lady gingen ook met ons mee, gezellig joh! 

Zondag 1 maart 2009

Gister was Dayita bij ons, maar vandaag ging Lianne gezellig met ons mee. We zijn naar het Prinsenbos geweest en daar heeft Lianne stokjes voor me gegooid. Nou daar had ik wel oren naar hoor. Dus ik heb heerlijk lopen rennen en lekker gek gedaan met het vrouwtje en Lianne, kijk maar op de foto's (in mijn fotoalbum staan er nog een paar van deze dag).

Ja gooien maar... ik ben er klaar voor! Hebbes! En nu terug brengen naar Lianne 1...2...3! 

Vrijdag 27 februari 2009

Het vrouwtje had beloofd dat ik naast mijn mandje ook een kussen zou krijgen. In oktober ga ik namelijk voor het eerst op vakantie, mee naar Frankrijk. Dus dan kan ik in de auto op mijn kussen liggen en als ik dan in Frankrijk ben, kan het kussen in de bench en dan heb ik een lekkere slaapplek. Vandaag was het dan zo ver. Het vrouwtje was vroeg klaar met werken en ik mocht gelijk mee met de auto. We zijn naar de Intratuin gereden en daar hebben we allerlei kussens uitgeprobeerd. Dit was de grootste en mooiste die we konden vinden. Hij is zwart met zilveren ringen (bling-bling!) en hij ligt heerlijk!

OOoh... wat ligt mijn nieuwe kussen toch lekker! 

Zondag 22 februari 2009

Na het ontbijt mocht ik weer mee met de auto om Dayita te halen. Eerst lekker samen naar het Prinsenbos, daarna thuis lekker bijkomen. Even later ging de deurbel, het was Sandra met haar baby Jeffrey, die is bijna 1 jaar en moet altijd erg om mij lachen. Hij mocht van Sandra een koekje aan mij geven, mmmm! Dayita vond Jeffrey ook wel leuk (lees maar op haar website). Toen zij weer naar huis gingen zijn Yiet en ik weer met de auto mee geweest, nu lekker naar de duinen. Daar hebben we putjes gegraven, alleen moest Dayiet al het zand over mijn neus gooien, wat een muts! Daarna thuis brokjes gegeten en toen het vrouwtje klaar was hebben we Dayita weer naar huis gebracht.

Lekker tullen op m'n tijgertje Ik kreeg van kleine Jeffrey een lekker koekje Kijk wat Dayita heeft gedaan... allemaal zand over m'n neus gegooid! 

Zaterdag 14 februari 2009

Zondag 15 februari 2009

Vanmorgen net voordat het vrouwtje en ik wilde gaan wandelen ging de deurbel..... Het was Rick met zijn Jack Russeltje Jess. Zij is ietsje jonger dan mij en is blind aan beide ogen. Ondanks dat staat ze haar manne... euh vrouwtje nog wel hoor! Ze heeft druk gespeeld met 1 van mijn piepspeeltjes, pfff wat een herrie! Later kwam Trudy ook Bowie & Lady brengen en zijn we lekker gaan wandelen in het Oranjepark met z'n allen. Later op de avond werden Bowie & Lady weer gehaald, maar Jess bleef bij ons slapen.

Vanmorgen zijn Jess & ik met het vrouwtje naar het Prinsenbos geweest. Jess was van de brug gevallen, omdat ze niet zag waar ze liep. Toen het vrouwtje haar eruit gevist had zijn we snel naar huis gegaan om haar af te drogen. Toen ze net droog was kwam haar baas Rick d'r halen. hij bleef nog even koffie drinken. Daarna mocht ik weer mee en gingen we Dayita ophalen en daarna Lianne. Lekker door de duinen naar het strand waar we heerlijk door de zee hebben gerend. Jeetje wat een gezellig maar vermoeiend weekend zeg!
Klik hier voor een filmpje van Jess
Jess kwam een dag & nachtje logeren (za 14-2-'09) Bowie & Lady kwamen er 's middags ook bij (za 14-2-'09) Lekker met Dayita door de zee racen (zo 15-2-'09)
 


 

Zondag 8 februari 2009

Zo, dat was weer een drukke dag met Dayita samen. Eerst Dayita halen met de auto, daarna gelijk Lianne en dat was natuurlijk feest. Ik vind Lianne namelijk heel erg lief. Lekker naar de duinen geweest met z'n 4tjes, daar heb ik putjes gegraven, Dayita geplaagd en lekker lopen struinen. Nadat we thuis wat hadden gedronken hebben we daarna Lianne weer met de auto naar huis gebracht. Thuis lekker uitrusten. Eind van de middag mochten we weer met de auto mee en zijn we naar het Prinsenbos gegaan. Daar hebben Dayita en ik weer lekker lopen rennen en gek gedaan. Thuis lekker brokjes met een plak Duck gegeten en toen uitbuiken op de bank, met Dayiet naast me. 's Avonds hebben we haar weer met de benenwagen naar huis gebracht.

Klik hier voor een filmpje
Struinen in de duinen... Lekker putjes graven op het strand In de tunnel bij het Prinsenbos 

Donderdag 5 februari 2009

Het vrouwtje is nog steeds ziek. Vanmiddag kwam Cassandra op visite met haar nieuwe Rottweiler pupje Tara. Zij was lekker druk en probeerde me steeds aan het spelen te krijgen. Uiteindelijk heb ik dat maar heel even gedaan. Toen Tara weer naar huis ging kreeg ik van haar vrouwtje nog wat lekkers.

Dit is dus Tara het Rottweilertje Even gek doen met Tara En een lekker koekje eten 

Dinsdag 3 februari 2009

Het vrouwtje is al een paar daagjes ziek, ze heeft Angina. Ze praat een beetje gek en heeft steeds koorts, dus mag niet naar buiten. Trudy is zo lief om mij 3 keer per dag een rondje mee te nemen, zodat ik toch lekker kan rennen en stoeien.

Trudy je bent een kanjer!!!!! Bedankt voor de goede zorgen.

Maandag hadden Bowie & Lady geen training bij DVS, vanwege de vorst. Dus toen Trudy een rondje met ons had gelopen, bleven Bowie & Lady bij ons en is Trudy even alleen naar school geweest. Nou wij hebben heerlijk liggen maffen op de bank hoor!

Samen met Trudy, Bowie & Lady gek doen met stokjes (do 29-1-'09) Pak me dan, als je kan! (do 29-1-'09) Van de heuvel afracen met z'n 3en (do 29-1-'09)
Lekker samen op de bank chillen! (ma 2-2-'09) 

Zondag 25 januari 2009

Vanmorgen is het vrouwtje Dayita op gaan halen. Vanmiddag zijn we samen naar de duinen geweest, daar kwam Danny ook  heen met Chinouk & Cowboy en ietsje later kwam Natasja ook nog met Lara & Dazzle. we hebben heerlijk gerend door de duinen, putjes gegraven en gek gedaan met Danny. Daarna mochten Dayiet en ik heerlijk uitrusten thuis en kregen we daarna onze brokjes.

Dayiet moest me even begroeten Lekker rennen door de duinen Putjes graven bij Danny's voeten, Dazzle snapt er niks van! 

Zondag 18 januari 2009

Vanmorgen werd ik al vroeg uitgelaten door het vrouwtje. Het vrouwtje had al mijn knuffels gewassen en die had het vrouwtje allemaal te drogen gelegd op de verwarming. Vlak daarna ging ze weg, ik mocht niet mee. Gelukkig kwam Lianne mij later uitlaten. We hebben lekker samen gespeeld in het Sportpark met stokken. Ik vond het wel heel gezellig hoor. Toen het al weer donker werd kwam het vrouwtje thuis. Direct daarna zijn we samen weer weg gegaan en hebben we gezellig bij Trudy & Bowie + Lady gegeten en gespeeld.

Al mijn knuffels weer lekker schoon! 

Dinsdag 13 januari 2009

Het vrouwtje vond dat ik wel een wasbeurtje kon gebruiken. Maar aangezien er nog ijs ligt en de temperatuur buiten voorlopig te koud blijft om te zwemmen, moest ik mee de douche in. Ja, MOEST! Ik vind zwemmen heerlijk, maar dat douchen... pfff... Nou dat kun je op de foto's hieronder ook wel zien. Maar ik ben wel weer lekker fris, zacht en schoon. En Dayita is deze week ook gewassen door haar vrouwtje thuis. Maar dat was omdat ze naar de show moet zondag.

Ontsnappingspoging nummer 1.... Nou, leuk hoor... zit je dan met je goeie gedrag! Helemaal ingezeept!
 


 

Donderdag 8 januari 2009

Aangezien het vrouwtje op donderdag voortaan weer laat begint, hebben we vanmorgen Dayita opgehaald bij Brenda. Het vrouwtje kreeg eerst nog een bakkie koffie. Daarna hebben we Dayita meegenomen. Het was erg koud buiten, maar wat zag het er mooi uit met al dat wit!  We reden naar het Prinsenbos in Naaldwijk. Daar mochten we beiden los, vlak nadat we los waren kwamen we Efi tegen. Bij zijn vrouwtje heb ik wel eens een dagje gelogeerd toen het vrouwtje naar Utrecht moest.

Toen we bij het water kwamen zag ik iets vreemds en Dayita ook. Ik had het wel eens eerder gezien hoor, maar nu kon je gewoon op het water lopen!! Dat was maf!!! Dayita vond het ook wel vreemd, maar waagde zich ook op het water. Er lag een mooie stok op het water en die ben ik gaan halen, echt wel vreemd hoor als je niet hoeft te zwemmen maar er gewoon overheen kunt lopen?! Tja we zijn best lang aan de wandel geweest. En om warm te blijven hebben Dayita en ik lekker veel gerend en gestoeid, heerlijk.

Tja sorry, die stok op het ijs zag er iets te aantrekkelijk uit! Aan het loeren op Dayita Samen op het ijs, hier heeft Dayita weer zo'n "Race-bui" 

Vrijdag 2 januari 2009

Vanmorgen zijn het vrouwtje en ik samen Dayita gaan halen. Terug thuis aangekomen mochten we heel even uitrusten. Daarna zijn we naar de markt gaan wandelen, waar Dayita & ik wat lekkers kregen bij de kraam en het vrouwtje ging met een hele volle tas weg, dus dat beloofde veel lekkers!! Thuis gekomen mochten we weer eventjes uitrusten en is het vrouwtje even in huis actief geweest.

Halverwege de middag mochten Dayita en ik met de auto mee. We gingen richting strand!! Joepie!! We hebben heerlijk kunnen rennen en stoeien in de duinen en natuurlijk putjes graven. En omdat iemand een bal weggooide in het water, voelde ik me geroepen om deze bal te redden, dus lekker nat en moest maar blijven rennen om warm te blijven. Het vrouwtje heeft onze stoeipartijen vastgelegd op film.

Klik hier voor een filmpje
Dayita & ik langs de Waterweg O... is dit jou bal? Maar ik heb hem gered! Lekker met Dayita stoeien!


 

Einde van deze pagina