vrijdag 25 juni 2010

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift


 

Zondag 28 december 2008

Na het ontbijt zijn het vrouwtje een ik Dayita op gaan halen. Het was wel erg koud buiten zeg! Lekker doorlopen, dan blijven we warm. Op de terugweg naar huis zijn we eerst even langs het Oranjepark gelopen, waar Dayita en ik even mochten rennen. Daarna even bijkomen thuis. Dayita liep met allerlei speeltjes te zeulen en was erg bij me aan het slijmen. Uiteindelijk ging ze dan toch ook maar even liggen. 

Maar net toen er een beetje rust in de tent begon te komen ging de deurbel... het was Lianne!! Joepie! Het vrouwtje pakte d'r spulletjes en samen met Lianne en Dayita gingen we in de auto. Wat een feest, waar zouden we heen gaan? Het duurde even, maar toen we de auto uit mochten bleek het wel de moeite waard, we hebben heel erg lang gelopen en lekker gek gedaan. We zijn ruim 1½ uur aan de wandel geweest. Dus toen we weer naar huis gingen was ik goed moe!

Thuis ging Lianne weer weg en kregen Dayita & ik brokjes. Later hebben we Dayita weer naar haar vrouwtje gebracht

Klik hier voor een filmpje
Ja hoor, ik heb weer een mooie stok gevonden! Dayita wil altijd graag helpen met het dragen van mijn stokken! 

Vrijdag 26 december 2008

Heerlijk uitgeslapen vandaag. Het vrouwtje heeft van alles in huis gedaan en even achter de PC gezeten. Ook vandaag werd er weer van alles ingepakt, net als gister. Maar nu gingen we niet met de auto maar gewoon lopen. Halverwege de wandeling kwamen we Ruud tegen. Het was erg koud, dus snel doorlopen. We gingen een plakje worst halen zeiden Ruud & het vrouwtje. Nou dan weet ik wel waar ik heen moet hoor!

We kregen allemaal wat te drinken en natuurlijk kreeg ik ook een plakje worst van opa. Even later zijn Ruud, opa en het vrouwtje aan tafel gegaan om te eten, dat rook wel lekker. Gelukkig kreeg ik daarna ook mijn eten, waar ook lekker vlees bij zat. Nog even gek gedaan met Ruud natuurlijk, dat hoort erbij. Toen begon ik toch wel een klein beetje moe te worden en ben ik languit voor de open haard op de grond gaan liggen. Kon het vrouwtje me gelijk lekker kroelen.

Ze zaten film te kijken, toen deze afgelopen was trokken Ruud en het vrouwtje hun jas aan. Maar we gingen nog niet naar huis hoor! Het was wel al vrij laat, maar we zijn nog eventjes gezellig naar de Vaart geweest. het was wel vrij druk, maar de meeste mensen gingen al vrij snel weg. Er waren ook vanavond weer genoeg mensen waar ik aandacht van kreeg en bierviltjes naar me gooide. En natuurlijk kreeg ik ook koekjes van Willem. Daarna zijn we eindelijk naar huis gegaan, kon ik lekker snurken! Pfff vermoeiend hoor, als het vrouwtje vrij is, haha!

Gezellig de open haard aan, lekker warm hoor! Ook krijg ik altijd een plakje worst hier...hmmm Hey er wordt met kaas gegooid, dat lust ik ook!? 

Donderdag 25 december 2008

Vanmorgen lekker uitgeslapen samen met het vrouwtje. Na een wandelingetje en een ontbijtje was het vrouwtje van alles aan het verzamelen. inclusief eten voor mij. Dat betekent dus dat we weg gaan en ik mee mag! Joepie! Halverwege de middag werd alles in de auto geladen en mocht ik inderdaad ook mee. Eerst hebben we Ruud opgehaald, die ook van alles bij zich had. Daarna zijn we naar Bert z'n huis gereden. Helaas was Bert ziek, dus die heeft voornamelijk op bed gelegen en af en toe kwam hij even kijken. Iedereen kreeg cadeautjes, en ik ook. Ruud & oma hadden me erg verwend.

Na het uitpakken is Ruud even met me gaan wandelen, we hebben samen gerend en gestoeid, dat was erg leuk. Daarna weer bij Bert naar binnen. Daar kregen Flippie & ik eten van oma en zijn Ruud, oma en het vrouwtje ook gaan eten. Toen iedereen zijn buik vol had hebben we nog een poosje beneden in de woonkamer gezeten. Aan het eind van de avond zijn het vrouwtje en ik Ruud weer naar huis gaan brengen en zijn we daarna naar ons huis gereden. Na het uitladen mocht ik nog even een kort wandelingetje maken met het vrouwtje en daarna mijn bed in. Het was zo'n spannende dag... ik heb bij Bert bijna geen oog dicht gedaan, dus moet nodig wat slaap inhalen!

Ik krijg ook cadeautjes en mag ze zelf uitpakken Even kijken of er nog wat voor mij bij ligt... Met de bril van Bertus lijk ik helemaal een opaatje! 

Fijne kerst en een goed 2009. Groetjes van mij, Dayita en het vrouwtje 

Zondag 21 december 2008

Na een lekker ontbijtje ben ik even met het vrouwtje een blokje om geweest. Aan het eind van de ochtend is het vrouwtje Dayita gaan halen, ze bleef gelukkig niet lang weg. Nadat we even hebben gespeeld ging het vrouwtje ineens van alles in huis verbouwen. Ze had een beetje ruzie met wat snoertjes. Toen kwam de stofzuiger erbij. Dayita vond dat doodeng, terwijl ik voor de slang ging staan, die stofzuiger op je borstkas is toch wel erg lekker! Haha. 

Toen het vrouwtje na een uurtje klaar was belde ze Ruud of hij zin had even te wandelen in Ockenburg. Gelukkig wilde hij dat wel, gezellig. Dayita en ik hebben hem even laten zien hoe gek wij samen kunnen doen. En Dayita heeft ook laten zien dat ze een viespeuk is (door alle baggerplassen lopen, daar loop ik natuurlijk omheen!). Het was een gezellige wandeling. Daarna Ruud naar huis gebracht. Bij thuiskomst hebben Dayita en ik een lekker botje gekregen die we met de ondergaande zon op het balkon hebben opgesnoept, mmmmmm! Toen hebben we nog even onze oogjes dicht gedaan voordat de brokken op taf... euh in onze bakken gingen. Na het eten nog even gekroeld en gespeeld en toen zijn we richting Dayita's huis gelopen om haar weer thuis te brengen.

Ruud was ook gezellig mee Help! Ze zit weer aan mijn stok! Bij zonsondergang een botje eten op het balkon 

Vrijdag 12 december 2008

Omdat het vrouwtje niet zo lekker geslapen had en ze pas laat moest beginnen, zijn we even met de auto weg geweest. Lekker langs de waterweg uitwaaien. Er zou een cruiseschip voorbij komen. Maar die was waarschijnlijk zo vroeg dat we hem gemist hadden. De wind was heel erg koud, maar toen we van de boulevard afdaalden richting het water, was het goed te doen.

Lekker zonnetje erbij en natuurlijk een mooie stok. Het vrouwtje heeft weer een hoop foto's gemaakt deze ochtend, ondertussen vermaakte ik me prima langs het water. Het zonnetje kwam zelfs nog lichtjes door. Het was behoorlijk heiig. Het was een heerlijke wandeling waarbij het vrouwtje regelmatig moest lachen om wat ik allemaal uitspookte. Zo jaag ik graag vogels op. ik pak ze niet hoor, maar vind het wel een sport om ze te laten schrikken, zodat ze weg fladderen. Ook heb ik nog even natte voetjes gehaald en lekker door het ondiepe water gespetterd, heerlijk. Echt zwemmen daar was het toch echt te koud voor hoor!

Bij thuiskomst heb ik nog wat lekkers gehad van het vrouwtje, waarna ik ben gaan slapen. Het vrouwtje moest toch werken, dus ik had de tijd om bij te komen.

Lekker pootje baden Is dit geen stoere foto? Ik hab het prima naar mijn zin hoor! 

Donderdag 11 december 2008

Lianne liet het vrouwtje een paar dagen geleden weten dat ze Billy zou inslapen vandaag. Heel verdrietig, maar beter voor Billy. We hebben samen een heel mooi leven gehad en Billy is niks tekort gekomen. Zijn vrouwtje heeft fantastisch voor hem gezorgd. Op deze dag heeft het vrouwtje alle foto's die ze van Billy had verzameld en er een mooi afscheidsvoorstelling van gemaakt. Ook stuurde Lianne een paar dagen na zijn overlijden een mooie gedenkfoto. Billy lieve vriend, ik zal je missen!!!

Klik hier voor het gedenkfilmpje van Billy
Billy (13-2-'98/11-12-'08) Ik zal je missen maatje!!! 

Donderdag 4 december 2008

De deurbel ging, wie zou dat zijn? Volgens het vrouwtje waren het Billy en Lianne!! Nou en of, ik was weer lekker blij. Het vrouwtje was al een paar daagjes thuis omdat ze zo'n zere rug had. Vanmiddag zou ze weer gaan werken, maar eerst dus even mijn grote vriend op bezoek. Het vrouwtje en Lianne kletsten en kletsten maar. Billy lag lekker bij zijn vrouwtje en ik was naast haar gekropen op de bank, lekker knus. De vrouwtjes hebben oude foto's gekeken van Bil en mij, toen we nog jong waren. Nadat Lianne en Billy weer naar huis waren, hebben het vrouwtje en ik nog een stukje gelopen. Iets wat Billy de laatste tijd helaas steeds slechter kan. Achteraf was dit de laatste keer dat ik mijn maatje Billy heb gezien.
Samen met Lianne & mijn vriendje Billy op de bank 

Dinsdag 25 november 2008

Vanmiddag was het vrouwtje vrij. Maar toen ze me uitgelaten had moest ik alleen blijven! Het vrouwtje ging oma ophalen, die moest naar het ziekenhuis. Het duurde wel een poosje voor het vrouwtje terug kwam. Toen het vrouwtje en oma dan eindelijk weer terug kwamen, hadden ze Dayita meegenomen. Dat was wel gezellig. We hebben eerst eventjes gespeeld, oma pakte het flostouw en Dayita en ik probeerde deze in te pikken. Dikke pret hoor, oma moest erg om ons lachen!

Dayita heeft zich vreselijk uit lopen sloven en wilde heel veel aandacht hebben. Volgens mij vond ze haar wel heel lief. Oma bleef ook gezellig bij ons eten, net als Dayita. Dayita was lekker op de bank gekropen, dus ik kon in alle rust lekker tullen op mijn egeltje. We zijn lekker verwend met koekjes en een lekker botje. Aan het eind van de avond zijn we weer gaan lopen met z'n allen. Oma sloeg eerder af naar huis en wij zijn Dayita naar huis gaan brengen. Daarna thuis heerlijk bijkomen op de bank!

Ik, oma & Dayita stoeien met het flostouw Tullen op mijn egeltje 

Zaterdag 22 november 2008

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en zijn we na het ontbijt/lunch Dayita met de auto op gaan halen. Eerst een stukje rijden. We gingen even langs oma & Bert. Oma had mijn nieuwe vriendinnetje Dayita nog steeds niet gezien, alleen op foto's. We bleven in de auto zitten, want nadat oma ons gedag had gezegd zijn we weer door gereden naar het park. Daar mochten we lekker los rauzen, nou dat was wel leuk. Er is in dat park ook een doolhof. Het vrouwtje rende heel hard weg en toen moesten we haar zoeken. Daar was het echt lekker smerig! Meestal hou ik niet van vieze poten, maar ik kan natuurlijk niet achter blijven bij Dayita! In het midden van het doolhof is een grote verhoogde stenen cirkel, waar we met onze baggerbuik en poten even geposeerd hebben voor een leuke foto.

We hebben stokken en takken gezocht en samen eraan lopen sjorren, samen gerend (met name door de blubber). Volgens het vrouwtje zagen we er niet uit en moesten we met onze pootjes in het water gaan staan om de ergste blubber er vanaf te spoelen. Maar we hebben wel dikke pret gehad! Het laatste stuk moesten we weer aan de riem lopen, omdat het vrouwtje wilde voorkomen dat we weer door de modder zouden gaan racen! Bij de auto nog even afgedroogd met een handdoek en daarna weer richting huis. Het vrouwtje reed eerst nog heel even langs een winkel en toen ze naar buiten kwam had ze een frisbee voor Dayita en één voor mij! Dayita kreeg een blauwe en ik een rode. In het midden zit een verhoogde punt, zodat de frisbee makkelijk is op te rapen.

Thuis mochten we hem even uitgebreid bewonderen voor hij in het echt buiten getest gaat worden. Voorlopig gaat hij nu dus even de kast in... jammer! Natuurlijk kregen we nog wat lekkers voordat we Dayita weer naar huis gingen brengen. Kon het vrouwtje mooi even douchen, want die was natuurlijk ook niet schoon gebleven!

Jawel, ik heb al weer een stok gevonden! Touwtrekken, maar dan met een stok!? Even de nieuwe frisbee testen 

Zondag 16 november 2008

Het vrouwtje van Billy had vanmorgen mijn vrouwtje gebeld of we nog gingen wandelen. Natuurlijk wilde ik wel mee, gezellig! We lopen dan een rondje om de plas en dan gaan de vrouwtjes kwekken op de bank en mogen wij even schooieren. Natuurlijk worden er als vanouds weer het één en ander aan foto's gemaakt, dus moesten we even poseren. Gezellig was het wel hoor. Ook ben ik nog pootje gaan baden in het water. Op de filmpagina staat daar nog een kort filmpje van. Toen de vrouwtjes het koud kregen hebben we het rondje afgemaakt en zijn we weer lekker naar huis gegaan.

Billy & ik bij de plas van Allewinden 

Zaterdag 15 november 2008

Vanmorgen zijn we samen Dayita gaan halen, het vrouwtje en ik. Daarna hebben we wat boodschapjes gedaan in het centrum, waar we veel aandacht kregen, vooral Dayita. Het vrouwtje had lekkere Frolics gekocht en die wilde ik wel naar huis dragen. Nog even bij de Zwarte Pieten gekeken. Dayita is met één van de Pieten op de foto geweest en we kregen allebei een lekker koekje.

Thuis moest het vrouwtje nog wat klusjes doen, zoals wassen. Dayita schrok van de wasmand en ik heb even laten zien dat die helemaal niet eng is hoor! Vervolgens vond ik het wel lekker zitten, dus ben ik maar even blijven zitten. Het vrouwtje riep al mafkees naar me, toen ben ik er maar uitgestapt. Nog even gespeeld en gekroeld en na een lekkere bak eten voor Dayita en mij even een tukje op de bank voor we Dayita weer naar huis gaan brengen.

Een lekkere zak Frolic, ik mag hem dragen Dayita was bang van de wasmand, nou ik niet hoor, zit prima! Gezellig samen onze brokjes eten 

Zaterdag 1 november 2008

Mijn Rottweiler vriendinnetje Lizzy is helaas pas overleden. Haar baasjes waren natuurlijk heel verdrietig. Ze misten haar zo erg dat ze besloten weer snel een nieuwe te nemen. Donderdag is Tara (ook een Rottweilertje) opgehaald en vandaag mocht het vrouwtje even kennis maken. Ook ik mocht met het vrouwtje mee. Eerst naar de dierenwinkel om een klein cadeautje te halen; een roze halsbandje een roze balletje en wat kleine snackjes. Het roze bandje kreeg Tara gelijk om, dat stond erg stoer! In eerste instantie vond ik het niet zo interessant. Maar omdat ze erg rustig was heb ik toch even af en toe gesnuffeld. Ze wilde wel met me spelen, maar ik vond het maar een vreemd klein ding. Het vrouwtje vond haar wel erg leuk en heeft met haar geknuffeld en heel veel foto's gemaakt. Nou misschien als ze wat groter is dat ze wel leuk wordt, net als Lizzy. We zullen het maar afwachten.

Heel voorzichtig toch even bij Tara kijken Hmm we krijgen een lekker botje van Cassandra Het vrouwtje kroelt ook even met Tara 

Zondag 21 september 2008

Vandaag belde Lianne het vrouwtje. Er ging wat gebeuren, al wist ik niet helemaal precies wat! Lianne stond ineens voor de deur en samen gingen we met de auto van het vrouwtje weg. Wel gezellig, al snapte ik niet waar Billy was. Toen we uitstapte had ik al snel door waar we waren. Hier was ik al eerder geweest, ik mag zwemmen!!!! Als 1 van de eerste (samen met Lara & Dazzle die er ook waren) nam ik een duik, zoals je op de foto hiernaast ziet. Die heeft Lianne gemaakt van mij.

Al snel had ik een grote voetbal veroverd die het vrouwtje steeds in het water schopte en ik dan ging halen. Alleen het op de kant klimmen viel niet mee, maar gelukkig hielp het vrouwtje me. Het werd steeds drukker en toen zijn we even aan de andere kant van het zwembad gaan staan.

Het was wel erg leuk, zeker met al die ballen! Het vrouwtje & Lianne bleven foto's maken!! Na het zwemmen hebben we nog even een klein rondje gelopen. Eigenlijk wilde ik nog helemaal niet weg, maar Lianne en het vrouwtje gingen echt, dus ik had weinig keus. In de auto werd ik afgedroogd. Toen ik onder de handdoek zat maakte Lianne nog snel wat kiekjes.

Klik hier voor een filmpje

De allereerste duik, vastgelegd door Lianne Wat een actie! Lara was er ook, samen met Dazzle 

Woensdag 17 september 2008

Het vrouwtje heeft lekker vakantie, dus veel tijd voor mij. op woensdagmiddag komt Dayita een paar uurtjes bij ons. Dus dat is wel gezellig. Net toen we wilde gaan wandelen, belde Natasja. Of we mee gingen wandelen. Uiteindelijk kwamen Natas en haar hondjes Lara & Dazzle naar ons toe.

We zijn aan de wandel gegaan in het Sportpark. Toen Dazzle & Lara water zagen (precies het smerigste plekje waar veel troep lag en vreselijk stonk...) doken ze er direct in. Dayita twijfelde even, maar sprong hun toch achterna. nou mij niet gezien hoor, veel te smerig. Het vrouwtje vond het geloof ik ook niet zo slim van die 3 donderstenen, aan haar reactie te horen. Een klein stukje verderop zijn we alle 4 het water in gegaan. Natasja gooide een flesje (wat ik gevonden had) in het water. Zelfs Dayita zwom al een heel eind mee, maar vond het ons iets te ver zwemmen en dan keerde ze weer om.

Een stuk verderop had ik een mooie stok gevonden. Dayita vond het denk een beetje zielig dat ik hem alleen moest dragen (nou zo zwaar was hij niet hoor), dus ze besloot me te helpen. Maar eigenlijk zat ik daar niet op te wachten en probeerde mijn kop alle kanten op te draaien, zodat ze hem niet kon pakken... maar dat monster is SNEL!!! Pfff. Nou ja dan maar samen dragen!

Joepie, ik had de stok als eerste Ja we zijn er klaar voor... gooien maar! O jee, Dayita gaat zich met mijn stok bemoeien 

Dinsdag 26 augustus 2008

Zo'n anderhalve week geleden vond het vrouwtje een bultje op mijn rechterborstkas. Het was vrijdagavond, dus het was wachten tot maandag, toen zijn we gelijk naar de dierenarts gegaan. Assistente Ellie was er (waar ik een lekker koekje van kreeg) met haar hondje Ruby en Dierenarts Robert. Hij bleef heel rustig tegen me praten, maar voelde me toch niet helemaal op gemak. Ja hoor, daar had je het al... een prikje. Ook de dierenarts wist niet direct te vertellen wat het was en bleef maar frummelen. Uiteindelijk zou hij het naar Valuepath opsturen. Over een week de uitslag.... dus weer naar huis. Afgelopen donderdag werd het vrouwtje al gebeld met de uitslag. Het is zeer waarschijnlijk een Spindle Cell Tumor. Hieronder het verslag van Valuepath naar mijn dokters.

Cytologie onderzoek
19-08-2008  door Valuepath

Anamnese
Zwelling op rechter thoraxwand. Ca. 2 cm, los van omgeving, geen pijn/ulceratie. Biopt zonder bloed niet mogelijk.

Microscopie
In één der preparaten solitaire en groepjes cellen: kernen compact, rond-ovaal, matige anisokaryose, matige hoeveelheid duidelijk begrensd cytoplasma, cellichaam plomp met uitlopers, soms hoekig, soms langgerekt, enkele meerkernigen.

Conclusie
Cellen van een mesenchymaal en cytologisch verdacht type.
Dit beeld kan wijzen op een spindle cell tumor (zoals schwannoma e.d.)
Daarom is het raadzaam om histologie te doen (na biopt of ruime excisie)

Maandag heeft het vrouwtje gebeld om een afspraak met mijn artsen te maken om het weg te laten halen. En vandaag is het dan gebeurd. Eerst nog even een wandelingetje en een beetje spelen. Om 12u zijn we naar de dierenarts gegaan. Annemarie & Dexter waren er ook. Toch weer die kamer in. Dit keer was dierenarts Marinka er samen met Mijke. Ze waren wel heel lief voor me hoor. Maar WEER kreeg ik een prikje.... ik kon nog net 2 stappen zetten voor het vrouwtje me opving. Ik bleef bij haar op schoot liggen, de wereld draaide. Dexter kwam nog even om het hoekje kijken, die snapte er ook niks van. Toen werd ik op tafel gelegd, kreeg een kus van het vrouwtje en daarna werd alles zwart voor m'n ogen.

Toen ik later wakker werd, was Annemarie de eerste die me begroete, ook Dexter kwam nog even kijken. Daarna zag ik met een wazige blik dat Trudy er was, ook die kwam een aai over mijn bol geven. Maar het meest blij was ik natuurlijk toen het vrouwtje kwam! Toen ik opstond was ik nog wat draaierig, maar kon toch het vrouwtje wel even begroeten hoor! Ze moest even naar mijn wondje kijken, dat loog er niet om, wat een kale buik!!! Kijk zelf maar op de foto hieronder..

Toen het vrouwtje en de dokter uitgekletst waren mocht ik dan eindelijk mee naar huis. Met de auto, natuurlijk wilde ik eigenwijs gewoon op mijn eigen plekje in de kofferbak. Het vrouwtje kon me goed in de gaten houden in haar spiegel. Thuis ben ik direct in mijn mand gekropen. Het vrouwtje kwam nog even kroelen en daarna kwam Trudy even kijken. Tegen 8 uur voelde ik me al helemaal het mannetje en liet ik het vrouwtje duidelijk merken dat ik wel erg trek had. Eigenlijk mocht ik van de dokter nog niet eten. Het vrouwtje had toch een plak Duck ontdooit en dan kreeg ik steeds een paar hapjes. Om half 10 zijn het vrouwtje en ik even gaan wandelen. Heerlijk op gemak en daarna lekker pitten. Hoewel... het jeukt een beetje en doet wel een beetje pijn. Ik het gelukkig wel een paar pilletjes gekregen (Zubrin). Het vrouwtje vind me wat onrustig....

Nog even spelen voor we naar de dokter gaan Auw aan me buikie! (klik voor een vergroting) Nog even bijkomen van de narcose hoor, lekker suf! 

Woensdag 20 augustus 2008

Vanmiddag zijn we met de auto weg geweest. Ik dacht dat we ergens ver weg zouden gaan wandelen, maar we gingen naar Brenda. Ook best spannend, want daar was ik nog nooit in huis geweest. Ik werd direct door de 3 hondenvrouwen des huizes met Brenda ontvangen. Chinouk, Chenoa en pup Dayita scheurden de hal in. In eerste instantie schrok ik en wilde ik hem direct naar boven smeren. Maar het vrouwtje zei dat er niks aan de hand was, dus waagde ik het erop. Het vrouwtje kreeg koffie, dus ik kon mooi even de boel verkennen. Even later mocht ik weer mee.... maar Dayita ging ook mee! In eerste instantie vond ik het niet echt een feest.

Ik heb echt me best gedaan om haar te negeren hoor. Ze bemoeide zich steeds met m'n stokken enzo. Maar ik moet eerlijk zeggen, ze is grappig, lief en toch ook wel een beetje stoer. Dus uiteindelijk had ze me wel om. Ik heb een paar rondjes met haar geraced, wat volgens het vrouwtje hele maffe kiekjes oplevert.

Het vrouwtje heeft zich wel vermaakt met ons volgens mij. Nog even lekker rollebollen door het gras. Dat is zo heerlijk! Die kleine snapte er duidelijk niks van. Ze wist niet wat ze met me aanmoest. Toen ben ik maar weer gaan staan. Ze probeerde doodleuk mijn stok af te pakken. Ze mocht hem wel even samen met me vasthouden, maar zo'n mooie grote stok geef ik natuurlijk niet zomaar weg!

Nadat we Dayita thuis hadden gebracht en het vrouwtje de foto's bij Brenda op de computer had gezet zijn we naar huis gegaan. Daar kreeg ik mijn eten en heeft het vrouwtje de site van Dayita gelijk wat bijgewerkt. Het vrouwtje gaat trouwens volgende week met Dayita puppycursus lopen. Zal mij benieuwen of die kleine eigenwijs een beetje naar het vrouwtje wil luisteren. Er is tenslotte geen hond zo lief als ik, als het vrouwtje dat maar onthoud!!

Dayita bemoeit zich steeds met mijn stokken! Van mijn gerollebol snapte Dayita helemaal niks Ze mag me wel even helpen met dragen hoor 

Zondag 10 augustus 2008

De ochtend verliep rustig. Na de middag liepen we naar buiten. Het vrouwtje leek ergens op te wachten. Ja hoor, daar kwam een auto met een hond achterin. Hmmm... volgens mij ken ik die nog niet. De vrouwtjes leken elkaar wel te kennen. De hond (Australian Shepherd) heet Blitz en hij was net een jaar oud. Pfff, was wat die druk zeg! Ik heb dat ook even brommend laten weten dat ik daar niet van gediend was. Maar veel indruk maakte het nog niet. Uiteindelijk ging hij nog mee mijn huis in ook. Het vrouwtje vond dat ik lief moest zijn, maar wat hij deed kon echt niet hoor! Hij ging gewoon bij MIJN bal staan, tssk. Nu ging hij echt te ver! Nadat ik dat duidelijk had gemaakt heeft het vrouwtje me op het balkon gezet. Hoe zielig ik ook keek, het hielp geen zak, ik bleef zitten waar ik zat. Gelukkig zijn we (nadat de vrouwtjes de koffie op hadden) aan de wandel gegaan. Blitz wilde volgens de vrouwtjes spelen, maar dat zag ik toch anders. ik probeerde hem te negeren, maar dat viel niet mee!

Ook na de wandeling weer op het balkon. Blitz kwam regelmatig even kijken. Dan bromde ik een beetje en ging hij weg. Gelukkig was het lekker weer buiten en had ik ook een schaduwplakje, een bak water en speeltjes en bovenal.... rust van dat drukke monster! Pfffff wat een vermoeiende dag zeg! Ik moet dat even in mijn dromen verwerken. Volgende keer dat de vrouwtjes bij elkaar koffie gaan drinken dan moet Blitz (of ik) thuis blijven. Misschien maar beter ook. jullie mensen liggen elkaar toch ook niet altijd, nietwaar?

Samen zwemmen Blitz met zijn vrouwtje Marja Blitz binnen en ik op het balkon... 

Donderdag 3 juli 2008

Vandaag is het dan zover, ik ben 10 geworden! Oud hè? Nou ik voel me nog fris & fruitig hoor en nog piepjong! Het vrouwtje heeft me vanmorgen al wat lekkers gegeven en ging daarna even werken. Daarna zijn we op visite geweest (Aaihondenproject in Sonnevanck bij de bejaarde mensen). Het vrouwtje had wat lekkers meegenomen, zodat ook mijn vriendjes daar wat lekkers kregen omdat ik jarig was. Ook alle mensen kregen een lekkere koek.

's Middags was oma (de moeder van 't vrouwtje) even langs geweest en die had een cadeautje voor me, van haar en Flippie (de kat). Daar zaten lekkere botjes en koekjes in...hmmm! Het vrouwtje had speciaal voor mijn 10e verjaardag een taart laten maken. Die hebben we 's avonds op school getrakteerd aan alle mensen. Voor de hondjes waren er weer extra lekkere snacks. Door mijn hondenvriendjes Conner, Bluey, Chinouk, Cowboy, Chenoa & Dayita (allemaal Australian Shepherds) ben ik ook vreselijk verwend! Ik kreeg een heel pakket met allemaal koekjes en botjes, geweldig wat een verwennerij!!!!!! Ook kreeg ik van Brenda een klein stukje van de taart, nou die smaakte prima! Het was een bijzonder smakelijke dag vandaag. Volgens het vrouwtje moet ik nu wel op dieet, maar dat zal wel loslopen, haha.

Hieperdepiep! 10 jaar 

Zondag 29 juni 2008

Gisteravond kwam Lady hier op visite. Ze zou een nachtje blijven slapen. Lady is een heel lief en rustig hondje, dus je merkt nauwelijks dat e er is. Ze gaat lekker d'r eigen gang en kan soms flink eigenwijs zijn. Maar ze is ook wel heel lief hoor. Als we samen gaan wandelen dan let ik goed op, of andere honden wel lief zijn voor Lady. Maar als ze erg groot of eng zijn... euh... dan moet ze 't maar alleen oplossen. We zijn vandaag heerlijk gaan wandelen in het Uithofpark en Madestein. We hebben ons prima vermaakt. Volgens het vrouwtje had ik een beetje kolder in m'n kop, nou dat viel best mee hoor! Kijk zelf maar....

Kom op vrouwtje... waar blijf je nou? Even samen met Lady op de foto Samen in de auto weer naar huis  

Zaterdag 12 april 2008

Zondag 13 april 2008

Zo dan! Het vrouwtje heeft me vanmorgen al heel vroeg wakker gemaakt!!! Alle spullen stonden al klaar en toen het vrouwtje aangekleed was en ontbeten had zijn we naar school gegaan met de auto. Om even na half 7 (JA SMORGENS!!) waren we er. Ik mocht heerlijk nog even 15 minuutjes met de frisbee spelen op de grote parkeerplaats. Daarna gingen we naar binnen. Daar heeft het vrouwtje wat gedronken en kreeg ik mijn brokjes. Het werd steeds drukker en drukker. Soms hoorde ik het vrouwtje en zag ik ze niet, dan riep ik even, waarop het vrouwtje terug riep dat ik stil moest zijn... PFFF!
Gelukkig waren Brenda, Cobi, Dit en nog vele anderen in de kantine. Daar kreeg ik regelmatig een aai of knuffel van. En gelukkig kwam het vrouwtje me ook een paar keer halen om te spelen of te wandelen.

Toen het vrouwtje eindelijk klaar was (en de meeste mensen al weer naar huis gingen) mocht ik WEER met de frisbee!!! Gaaaaaaaaaf!! Patricia heeft daar plaatjes van geschoten, dat wilde het vrouwtje wel graag. Toen ze ze zag vond ze ze erg stoer. Nou zal me een worst wezen, als ik de frisbee maar heb. Daarna mocht ik lekker buiten blijven, eerst nog even los en daarna vast bij Bowie & Lady. Ik kreeg van een heleboel mensen aandacht. Daarna parkeerde Arco & Brenda mij binnen. Gelukkig kwamen alle mensen binnen, dus ook het vrouwtje. Daar ging iedereen eten en ik kreeg brokken. Brenda & Cobi hebben me een groot stuk kipfilet gegeven, omdat ze vonden dat ik lief was geweest. Thuisgekomen ben ik eerst in mijn mandje gekropen en daarna heerlijk languit op de bank, truste!

Ook zondag ging het vrouwtje er iets later uit. We hebben even samen gewandeld en toen ging het vrouwtje weg, zonder mij! Dat vond ik niet zo leuk, maar goed, ik ben lekker gaan slapen, want ik was nog steeds een beetje moe van gister. Na een paar uurtjes kwam het vrouwtje me halen. Wel gek... bij ons thuis regende het en op school (dat is nog geen 3km verderop) scheen de zon.

Toen ik iedereen gadag had gezegd en wat had gedronken mocht ik weer in de kantine blijven. Tussendoor mocht ik met het vrouwtje mee het veld op. Aan het eind van de middag heb ik nog even met Natasja gek gedaan en gestoeid. Ik heb haar ook even laten zien hoe sterk ik was, ze kon me zowat niet houden, haha. Kijk maar naar de foto's hieronder hoe maf Natas zo nu en dan kan doen. De mensen gingen weer eten en ik kreeg mijn brokken.

Toen de zon al bijna onder ging zijn we naar huis gegaan. Daar kroop het vrouwtje achter de computer en ik mijn mandje in!

Lekker maffen na een vermoeiende dag Natasja doet soms een beetje maf met mij, zie je dat? 

Zaterdag 1 maart 2008

Het vrouwtje had al een tijd geleden aan Karin (mijn peettante) beloofd dat we een keer zouden komen kijken bij de school van Chouffe. Vandaag ging dat dan eindelijk gebeuren.

Eerst ging het vrouwtje een tijdje weg zonder mij. Toen ze weer terug kwam, mocht ik gelijk mee met de auto! dat vond ik wel gezellig. Toen we er eindelijk waren en het vrouwtje aan de handrem trok, hoorde ik allemaal hondjes en heb even hard zitten piepen. Tja, stel je voor dat het vrouwtje mij vergeet uit de auto te halen!!

Ik moest wel aan de riem van het vrouwtje. Daar aan het einde van het pad, naast het gebouw van de school (KC Delft) van Chouffe zag ik Karin met Chouffe. Eventje gedag zeggen natuurlijk. Chouffe en zijn vrouwtje gingen het veld op wij bleven achter de hekjes. Het vrouwtje heeft wat foto's gemaakt en ik heb zitten slijmen bij 't vrouwtje in de hoop dat ik ook mee mocht doen. Op een gegeven moment heb ik het maar opgegeven, want ze trapte er niet in.

Toen Karin & Chouffe klaar waren zijn we nog even naar binnen gegaan en hebben de vrouwtjes daar een bakkie koffie gedronken. Daarna hebben we nog even samen een klein rondje gewandeld en gerend en zijn Chouffe en ik samen op de foto geweest. Al met al een gezellig dagje zo, wel vermoeiend hoor zo'n jonge hond. Ik heb natuurlijk ff laten zien dat ik ook nog prima kan racen als dat nodig is!

Wat doen Chouffe & Karin toch? Hier moet ik even wachten tot Chouffe & Karin klaar zijn 

Zaterdag 16 februari 2008

Vanmorgen werd het vrouwtje wakker gebeld door Brenda. Ze had om 8 uur op DVS moeten zijn, maar het vrouwtje dacht dat dat zondag pas was.... foutje! Dus dat was even haasten, maar gelukkig mocht ik wel mee.

Mijn ontbijt heb ik maar bij DVS gegeten toen het vrouwtje achter de bar moest. Toen ik mijn vriend Arco hoorde moest ik natuurlijk even kijken of ik ook aandacht kreeg. Maar Arco had in elk geval geen koekjes, maar die kreeg ik wel van Anita. Zie je wel dat lief kijken best goed werkt? Toen alle hondjes en baasjes weg gingen zijn het vrouwtje en ik ook weer naar huis gegaan.

's Middags belde Sandra op (ja mijn grote vriendin!!) of ze langs kon komen. Toen ben ik met het vrouwtje post gaan halen beneden uit de brievenbus en ben ik met post in mijn bek voor de deur blijven wachten tot Sandra er was. Dat duurde nog bijna 10 minuten, maar voor de zekerheid bleef ik toch op de galerij. Het vrouwtje moest maar even wachten op haar krantje hoor!! Haha.

Toen Sandra er eindelijk was en ik haar uitvoerig begroet had, hebben ze nog wat gedronken en toen mocht ik heerlijk mee wandelen. Natuurlijk moest ik me weer ff uitsloven en had de grootste stok die ik kon vinden meegenomen. Het was een gezellige middag.

Ja hier ben ik!


 

Einde van deze pagina