donderdag 06 augustus 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift


Gelukkig nieuwjaar alvast!
 

Maandag 31 december 2007

De laatste dag van het jaar 2007. Het vrouwtje was lekker vrij. We zijn met de auto naar de kindjes geweest van vrouwtjes werk. Er werd buiten al een hoop geknald en ik probeerde het weg te jagen door te blaffen. Maar dat hielp niet echt en een paar kindjes vonden het ook een beetje eng. Maar toen ik zag dat ze wat lekkers voor me hadden vergat ik even dat er ook nog geknald werd. Ze hebben me weer erg verwend!

Iris, Jamie & Ian gaven me als eerste een paar brokjes Samen met Iris, Mireille, Iris, Nanco, Jamie & Ian op de foto Iris en Nanco lieten me naar de brokjes zoeken 

Dinsdag 25 december 2007

Het is Kerstmis! Dat is leuk, want het vrouwtje, Ruud, oma & Bertus kopen dan allemaal cadeautjes voor elkaar en Flippie en ik krijgen dan ook altijd een cadeautje. We zijn vanmiddag samen Ruud op gaan halen en daarna naar Bertus zijn huis gereden. Tassen vol met verpakte spulletjes gingen mee.

Het lag al aardig vol onder de boom. Toen de cadeautjes van Ruud en het vrouwtje erbij lagen en ik Flip een lebber had gegeven, kreeg ik van oma wat lekkers. Toen iedereen wat te drinken had werden al gauw de eerste cadeautjes geopend. Ruud had voor mij, Flippie en Freddie ook wat meegenomen, lief hoor! Toen alles uitgepakt was kregen Flip en ik eten van oma en zijn ze allemaal weg gegaan. Flip en ik moesten op het huis passen. Het duurde even voor ze terug waren, maar ik heb heerlijk liggen slapen. Nog heel even zijn we gebleven en toen weer naar huis samen met het vrouwtje en Ruud.

Van Ruud kreeg ik een sok met allemaal lekkers en speeltjes erin. Is dat cadeautje ook voor mij Ruud? Oma maakt ons eten klaar 

Het vrouwtje maakte de foto in Disneyland en heeft hem een beetje bewerkt zodat ook ik erop sta! Gezellige Kerstdagen allemaal en een goed 2008!Fijne Sinterklaasavond!
 


 

Zaterdag 1 december 2007

Vorig weekend was ik aan het logeren bij Aad & Robin (waar mijn vriendje Yoeri vroeger woonde). Dat was omdat het vrouwtje naar Disneyland gaat. Wat dat is weet ik niet, maar het vrouwtje had wel een heleboel dingen meegenomen, ook voor mij! Ik kreeg een mooie baseball, een riem en een voerbak. Die bal is natuurlijk helemaal gaaf.

Vandaag zijn we naar het Rijnvaartpark geweest. Het zonnetje scheen en het was lekker rustig. Dus hebben we met de bal kunnen spelen. Daarna nog eventjes bijkomen in het zonnetje voor we weer naar huis gaan lopen.

Kijk dit is mijn nieuwe bal, cool hè? Snel weer naar het vrouwtje brengen, kan ze hem nog een keer gooien Even uitrusten op het trappetje in de zon 

Het vrouwtje is naar DIsneyland geweest en heeft voor mij een mooie bal, riem en voerbak meegenomen. 

Zondag 11 november 2007

De douche en de WC worden verbouwd en dat geeft nogal wat stof en rommel. De halve woonkamer is verbouwd en er staan allemaal spulletjes die normaal in de douche en WC staan. Maar als er dingen verplaatst worden komen er ook wel eens leuke dingen tevoorschijn. Er lag een balletje onder de bank, wat eigenlijk van Flippie is. Ik wilde het direct pakken, maar toen maakte het een geluid, dus ik schrok en liet het balletje gelijk los. het vrouwtje moest erg om mij lachen en heeft wat foto's gemaakt. Ze vond dat ik een beetje maf deed. Maar het was dan ook wel een heel eng balletje, maar ook wel weer leuk....

Wat een raar balltje Wat moet ik daar nou mee? Ik probeer het in mijn bek te pakken, maar vind het wel spannend 

Dinsdag 6 november 2007

Ja hoor, het is weer zo ver... We gaan al richting Kerst. Toen het vrouwtje de kast boven ging opruimen kwam ze wat spulletjes tegen en vond het nodig om gekke foto's van me te maken. Gewillig poseer ik (ik mocht lekker op de bank blijven liggen) des te eerder zijn we klaar. Eind van de maand gaat het vrouwtje naar Disneyland. Misschien gaat ze daar een leuke foto maken voor der Kerstkaarten en anders mag Kerstman Rex op de kaart. 

Donderdag 25 oktober 2007

Op tijd uit bed, we gaan weer op visite zei het vrouwtje! Dat betekend dus dat we naar de oude mensen gaan bij Sonnevanck. Dexter, Morry en Katoeska waren ook weer van de partij. We zijn weer lekker verwend door de bewoners. Het is er dan ook erg gezellig. Als de brokjes op zijn mogen we nog eventjes spelen. Als ik dan mijn bal niet meer terug wil geven aan het vrouwtje en rondjes ga lopen, dan lachen de mensen altijd om me. Als het tijd is om naar huis te gaan laat ik de bal weer braaf los.

Dhr. van Antwerpen vind ons altijd erg lief Deze mevrouw gooit de koekjes meestal op de grond, dus goed opletten! Snnemarie vertelde deze mevrouw dat ik heel lief was en toen kreeg ik ook brokjes van haar. 

Zaterdag 20 oktober 2007

Ik heb het vrouwtje even laten weten dat ik wel zin had om te frisbeeën. En het vrouwtje vond dat OK, dus de frisbee ging mee. Het dichtstbijzijnde park met een geschikt veldje is niet ver. Maar jeetje het vrouwtje loopt op haar dooie akkertje. Kan het niet wat sneller? Ik wordt er nerveus van!

Toen we in het park waren gooide ik de frisbee voor vrouwtjes voeten, maar ik moest hem aangeven. Nou vooruit dan maar! Gelukkig gooide ze hem daarna wel direct. Ze heeft geprobeerd foto's te maken, maar EN frisbeeën EN foto's maken bleek toch wel lastig, want het vrouwtje was steeds te laat. Kan ik er wat aan doen dat ik nog zo snel ben?

Mooie landing! Jammer die was mis Vrouwtje moet wel een beetje hoger gooien hoor! 

Zondag 16 september 2007

Vandaag zijn we naar het zwembad in Hoek van Holland geweest. Nee heus een echt zwembad! Het is een buitenzwembad voor mensen, maar na de zomer wordt hij helemaal schoongemaakt voor hij sluit. Maar de allerlaatste dag mogen de hondjes erin zwemmen! Dus damen met het vrouwtje en Sandra zijn we in de auto naar Hoek van Holland gereden. Er waren al veel mensen met honden. Toen we eindelijk naar binnen mochten kon ik haast niet wachten om het water in te gaan. Het vrouwtje ging ook mee zwemmen. Ook Natasja was er met Lara & Dazzle. Maar daar had ik weinig tijd voor, mijn balletje was ff belangrijker.

Nadat we uitgezwommen waren zijn we nog even een ijsje gaan halen langs de pier, kon ik me mooi nog even droogrennen. ook had ik een mooie stok gevonden.

Het vrouwtje ging ook mee zwemmen en naast ons zie je Natasja met Dazzle Even een verfrissende duik nemen! Nog even drogen in het zonnetje langs de pier 

Zondag 9 september 2007

Vanmorgen was het vrouwtje wel erg vroeg uit bed zeg! We hebben eerst lekker op gemak ontbeten en toen het vrouwtje helemaal klaar was, mocht ik even mee met de auto. We gingen heel even bij allemaal hondjes  kijken. ineens zag ik Kyra daar lopen! En haar kleine baasje Dion kwam me koekjes geven. Daarna weer met de auto terug.

Na een lekker tukkie en even een kort rondje uit ging het vrouwtje  eten, maar ik kreeg nog niet. het vrouwtje zei dat ik weer met de auto mee mocht. Ik mocht lekker zwemmen in het zwembad in Naaldwijk. En weer waren Kyra en haar baasjes erbij, leuk hoor! Het zwemmen was lekker hoor, maar ik moest steeds mijn balletjes weer inleveren, bah! Ook mocht ik nog een klein beetje behendigheid doen daar, dat was wel erg gaaf! Ook kwam ik Morry en Dexter daar tegen, die altijd meegaan met me naar het bejaardentehuis en ook bij mij op school trainen. Truste!

Spetteren in het zwembad En eruit om de bal netjes aan het vrouwtje te geven Ik kon ook een rondje behendigheid lopen. Fred kijkt toe wat ik allemaal uitvreet 

Vrijdag 31 augustus 2007

Ik mocht met het vrouwtje mee in de auto. We zijn naar oma en Bertus geweest in Rotterdam. Daar hebben we wat gedronken en toen gingen we samen weg in de metro. Dat lijkt op een trein, dus dat vond ik prima. Na aankomst een stukje door de stad gelopen en in de haven lag een hele grote houten boot. Daar gingen we op, ik mocht ook mee. Er stonden allemaal dieren in, best wel spannend. Tegen sommige dieren heb ik geblaft, maar ze bewogen niet eens, ik snapte er niks van. Even van dichtbij snuffelen dan maar. Vreemd ze zien er echt uit maar ze ruiken nergens naar... Uiteindelijk had ik wel door dat ze me niks zouden doen.

Toen we alle beestjes hadden gezien zijn we nog even ergens wat gaan drinken. Eigenlijk mochten er geen honden naar binnen, maar omdat ik zo lief ben mocht ik toch mee. Daarna weer met de metro terug naar het huisje van oma. Daar hebben we gegeten en daarna zijn het vrouwtje en ik weer met de auto naar huis gegaan.

Wat is dat nou? Het ziet eruit als een beet, maar het beweegt niet... Samen met Bertus & oma in de Ark van Noach in Rotterdam Even gek doen met Bertus 

Dinsdag 28 augustus 2007

De oude handdoeken krijg ik van het vrouwtje, daar kun je lekker mee stoeien en touwtrekken. Dus dat hebben het vrouwtje en ik maar even gedaan vandaag zoals je hieronder kunt zien. Uiteindelijk heb ik natuurlijk gewonnen hè!

Stoeien met een doek, samen met het vrouwtje Wie zou er gaan winnen? Uiteindelijk had ik lekker de doek! 

Vrijdag 24 augustus 2007

Het vrouwtje is samen met Natasja en Dazzle naar de kindjes op vrouwtjes werk geweest. Toen ze weer terug kwamen bleef Natasja nog even wat drinken en mocht Freddie uit haar kooi.Natasja wilde hem wel vasthouden. Dazzle vond het maar een raar beestje. En gelijk heeft ie hoor, maar ik hou het wel goed in de gaten.

Natasja wilde Freddie wel eens vasthouden Dazzle vond het maar een raar beestje Freddie op Natasja's hoofd 

Donderdag 2 augustus 2007

Natasja is het vrouwtje van mijn vriendinnetje Lara. Sinds vorige week heeft zij 1 van die monsters die Brenda mee naar DVS nam in huis genomen; Dazzle. Hij wordt het nieuwe vriendje van Lara. Maar gelukkig vind Lara me ook nog steeds erg lief. Samen met onze vrouwtje hebben we bij school even achterin het veld gespeeld en gek gedaan. Natasja verwende ons met lekker snoepjes en het vrouwtje maakte een paar foto's.

Hey zou Natasja wat lekkers hebben voor ons? Lara en ik gaan netje zitten voor het lekkers en Dazzle doet ons gewoon na Natasja doet lekker gek met ons 

Dinsdag 24 juli 2007

Op dinsdag gaan we meestal bij oma wat drinken. Nu gingen we met de fiets weg en mocht ik meelopen. Maar we gingen de andere kant op! Na een klein stukje fietsen stopten we bij een veldje. Daar zag ik allemaal hondjes en baasjes lopen die ik niet kende. Ik mocht van het vrouwtje even gaan kijken. Nou er waren een paar knappe dames en wat andere jonge hondjes. Nu ben ik net een paar weken 9 jaar, maar heb die jonge hondjes eens even laten zien hoe hard ik nog kon rennen. Nou ze konden me echt niet bijhouden hoor! En er was een hondje bij van 6 maanden die me steeds aan het uitdagen was. Uiteindelijk heb ik toch nog even gespeeld met hem. Toen ik uitgerend was mocht ik nog even een paar minuutjes op adem komen. En toen iedereen na bijna een uur spelen richting huis ging, mocht ik met het vrouwtje mee naast de fiets naar oma.

Bij oma heb ik lekker mijn brokjes gegeten en werd ik daarna heel erg verwend door oma. Stukjes komkommer en worst en ook nog een botje, hmmm. Het was trouwens erg rustig, want Flippie was bij Bertus thuis in Den Haag. Toen al het lekkers op was gingen het vrouwtje en ik weer naar huis met de fiets, daar ben ik heerlijk languit gaan pitten!

Samen met Noah gek doen Even kennismaken met elkaar Racen met Avi, hij is pas 6 maanden 

Maandag 16 juli 2007

Vanavond bij DVS kwam Brenda binnen. Normaal vind ik ze heel erg lief hoor.... Maar nu had ze allemaal kleine monsters bij zich! Het vrouwtje had mij op 'mijn eigen' plekje vastgezet en toen werden die kleine deugnieten los gelaten. Ik had het er maar zwaar mee. Ze wilden overal snuffelen en zelfs over me heen klimmen. Cintakwam tegen me aanliggen, toen ben ik maar ff een stukje opzij gegaan. Ze zijn best lief hoor, maar zo ongemanierd en druk, pfff. Ze hebben nog een hoop te leren!

Gotan & Sproet komen me van dichtbij bekijken. Help vrouwtje, enge puppies! Ook Dreamy komt even bij me kijken. Zucht... En ook Cinta komt even kijken en Gotan krijgt maar geen genoeg van al dat gesnuffel. 

Vandaag ben ik 9 geworden en ben ik lekker verwend! 

Vrijdag 8 juni 2007

Deze week hebben het vrouwtje en ik weer lekker meegewandeld met de avond-4-daagse. Heel gezellig hoor, ik krijg lange wandelingen, koekjes en drinken tussendoor en heeeeeeeel veel aandacht. mooi geregeld toch? In het begin van de week kwamen we Sylvia en een vriendinnetje tegen. Haar ouders komen ook wel eens in de Vaart. Dus daar hebben we de hele weg mee gelopen. Wel gezellig hoor!

Vandaag kreeg ik dan eindelijk mijn medaille, de 9e alweer! Vrouwtje is trots hoor, en ik ben moe.... truste.

Samen met Romara & Sylvia op de foto Op de gallerij even pronken met mijn nieuwe medaille Mijn 9e medaille! 

Het aaihondenproject van DVS heeft de loftrompet gewonnen
 


 

Zaterdag 26 mei 2007

Het vrouwtje had me ingeschreven voor de verkiezing leukste hond van Nederland. Er streden 1500 honden met hun baasjes mee voor deze titel. Het vrouwtje verzamelde stemmen voor mij (mensen konden dan een SMS sturen). De 100 deelnemers met de meeste stemmen gingen door naar de halve finale. Tot grote vreugde van het vrouwtje, zat ik daar dus ook tussen!
Uiteraard was het vrouwtje erg trots op me (is ze anders gelukkig ook wel hoor).

Donderdag belde er iemand van de krant om wat vragen te stellen en dezelfde avond nog kwam er iemand naar mijn school om een paar foto's te maken. Nou ik wilde wel even laten zien hoe goed ik maf kon doen, haha. Vanmorgen stond het stukje in de krant, met een foto van een halve pagina groot, op de voorpagina van de Westland editie.

Het vrouwtje kreeg de finalekaartjes en een brief thuisgestuurd, vanmorgen moesten we dus vroeg uit bed. Eerst gingen we oma ophalen bij Bertus. Na de koffie zijn we vertrokken en moest ik wel lang in de auto zitten voor we er waren. Eindelijk waren we er dan en mocht ik de auto uit. Daar kwamen we gelijk al andere mensen tegen met een hond, die ook mee deden. Binnen gekomen stond er een grote hond & Kat (Prins & Ploes, wist het vrouwtje te vertellen). Daarna kregen de vrouwtjes allemaal spulletjes. Lekkere hapjes voor mij bleek later, ook mocht ik bij verschillende kraampjes wat proeven, mmmm! Oma kreeg ook spulletjes voor Flippie de kat, maar die was gelukkig niet mee! wel zaten er ook andere katten daarbinnen, en vogels en konijnen, kuikens, slangen, vissen en nog veel meer. Maar vooral veel honden.

Het vrouwtje ging zich melden en kreeg weer een tas mee en een nummer (826) wat ik om mijn nek moest. De vrouwtjes hebben toen nog even koffie gedronken en zijn we nog een rondje gelopen. Ik had ook al kennis gemaakt met Beatty, een mooie blonde vrouw (Golden Retriever). Daarna gingen de vrouwtjes zitten. Even later mocht ik al de ring in om een nieuwe riem te testen. Maar iemand anders, die ik niet kende, nam me mee en het vrouwtje bleef staan, PANIEK!!!! Ze zou me hier toch niet achterlaten of zo hè? Ik trok zo hard als ik kon weer richting het vrouwtje, die erg moest lachen. Toen mocht het vrouwtje samen met mij de ring in en toen heb ik ze even laten zien dat ik heus wel netjes kan volgen hoor!

Nog heel even geduld en toen moesten we dan ECHT de ring in. Het vrouwtje en ik waren als eerste aan de beurt!! Samen met Beatty en nog een andere hond moesten we tegelijk de ring in. Eerst een rondje gelopen en daarna kwam er een mevrouw naar me toe die me een beetje ging aaien, vervolgens heb ik het trucje met de pizza (een bierviltje) laten zien, wat die mevrouw erg leuk vond. Aan de andere kant van de ring keek er een meneer en een mevrouw naar me, of ik er gezond en zo uitzag. Ze vonden me allebei heel erg mooi slank en glimmen. Ze vonden dat ik er nog jeugdig uitzag, tja ik ben een lekker ding, dat zegt het vrouwtje ook altijd. Daarna mocht ik lekker spelen met een bal. Toen kwam er een meneer (Martin Gaus) met een hele grote hond, gewoon een man in pak natuurlijk. Ja hoor eens ff ik ben niet gek hoor! Ik heb even aan zijn neus gesnuffeld voor het idee en toen weer snel op de bal gelet, want voor je het weet schopt iemand hem weg! Martin vond het wel knap dat ik me niet liet afleiden door zo'n nephond. Vlak daarna moest ik de bal afgeven en zijn we weer naar oma gegaan. Het vrouwtje kreeg nog een mooie oorkonde voor mij, omdat ik bij de laatste 100 zat. Daarna hebben we nog even gekeken hoe de andere hondjes het deden. Nadat de vrouwtjes en ik weer wat gedronken hadden, zijn we weer naar de auto gegaan.

Daar heb ik heerlijk liggen slapen. Toen ik wakker werd waren we al bijna weer bij Bertus. Maar we gingen niet naar zijn huis! We hebben oma even naar het café gebracht waar Bertus was. Daar kreeg ik ook nog wat lekkere koekjes en mocht ik wat trucjes laten zien. Oma ging aan iedereen vragen of ze ook op mij wilde stemmen. Een heleboel mensen hadden dat gedaan. Daarna zijn we richting huis gegaan. Nog even gestopt bij Aad, daarna naar huis. Na mijn brokjes en een heerlijk dutje was het weer tijd voor actie. Nog even bij Bowie & Lady langs geweest. Trudy heeft de krant en oorkonde gescand zodat ze op mijn site geplaatst konden worden. Nu maar de uitslag afwachten... Toch wel spannend hoor!!

Even wachten tot ik aan de beurt ben met Nr 826 Hier liet in de jury zien dat ik spelen heel erg leuk vind Dit heb ik allemaal gekregen, veel hè? Weet niet waar ik moet beginnen
13e plaats!!13e plaats!! DINSDAG 29 MEI

Helaas zat ik niet bij de laatste 10 vandaag. Wel kwam de top 50 nog op de site te staan, dus ik was benieuwd of ik daar bij zat. Morris de Tekkel-pup heeft gewonnen en de mooie blonde dame Beatty is 2e geworden, toch leuk! Mijn vrouwtje is ook zo apentrots op me, want ik was nummer 13!!!

(van de 1500 hondjes hoor!) En ik had 720 van de 800 jurypunten :-)
Vandaag komt er nog een klein stukje over mij in dezelfde krant als zaterdag. Ook heeft het vrouwtje over mij geschreven in het Keffertje, het clubblad van DVS, mijn hondenschool. Kijk voor meer info bij media en diploma of klik in het menu op

Media &
Diploma
Leukste
hond NL
 

Zondag 20 mei 2007

Gister ben ik met het vrouwtje even bij DVS geweest. Vanmorgen hebben we even een rondje gewandeld en toen moest ik even alleen thuis blijven. Toen het vrouwtje terug kwam heeft ze even wat gedronken en mocht ik mee in de auto. We gingen naar mensen die ik wel kende, maar het huis niet. Daar liep een pup rond, Lizzy. Haar had ik wel eens gezien op school. Ze wilde al in de tuin spelen, maar daar had ik niet zo'n zin in. Even later kwam ze ook nog naast me in de auto zitten en ging ook Lizzy's vrouwtje Cassandra mee.

We reden richting Prinsenbos. Daar hebben we een rondje gewandeld en mochten we even spelen en zwemmen bij het hondenstrand. Maar al snel moest ik mijn oog op een Boxer houden, want die wilde mijn stok afpakken. Na wat vermoeiende rondjes rennen gaf hij het eindelijk op en zijn we weer richting de auto gegaan. Nog even bij Lizzy thuis wat gedronken en toen weer naar huis. Pff vermoeiend hoor, met zo'n pup. Daar wordt ik toch bijna te oud voor.

Klik hier voor een filmpje
Onder toeziendoog van Cassandra en mij speelde Lizzy met Shaggie de Boxer Even bijkomen met mijn stokje in het zand Nog even samen met Lizzy op de foto
 

Vrijdag 11 mei 2007

Het vrouwtje had zich vanmorgen vergist in haar werktijden, ze moest eerder beginnen dan ze dacht. Dus het rondje vanmorgen was iets korter dan dat ik gewend ben. Gelukkig was het vrouwtje ook weer vroeg thuis. Maar toen ik ze aan hoorde komen, was er nog iemand bij met een hond. Natuurlijk moest ik het huis tegen deze indringers bewaken, dus waarschuwde ik het vrouwtje met luid geblaf. Maar de hond was al in de hal. Toen het vrouwtje de deur open deed, kwam Fyka binnen. Zij woont aan de overkant bij ons, dus ze is mijn buurmeisje. Haar vrouwtje was er ook bij. Mijn vrouwtje legde haar spullen neer en nam Fyka en mij mee. Het vrouwtje van Fyka ging de andere kant op en Fyka gaf daar helemaal niks om! Nou dat mag mijn vrouwtje niet zomaar doen hoor!

We hebben samen met het vrouwtje door het Oranjepark en het sportpark gelopen. Natuurlijk moest het vrouwtje weer foto's maken. Daarna zijn we nog een blokje door de wijk gegaan en hebben we wat lekkers gehad bij Fyka thuis. Toen zijn het vrouwtje en ik weer naar huis gegaan.

Met Fyka in het Oranjepark Op een bankje in het Sportpark En nog een keer samen met Fyka in het Sportpark 

Donderdag 3 mei 2007

Gister was het vrouwtje vrij en hebben we samen Freddie naar Trudy gebracht. Waarvoor dat was begreep ik niet helemaal en ik heb 's avonds nog even gekeken of hij wel écht weg was.

Donderdag begon de ellende...  Al heel vroeg kwam oma. Ze had Flippie (de kat) meegenomen. Flip blijft bij ons logeren, omdat oma en Bert op vakantie gaan. Nou vooruit, zolang hij zich maar een beetje kalm houd dan. Gelukkig kreeg ik ook nog een beetje aandacht van oma. En na de koffie ging ze weg. Een paar uur later ging het vrouwtje ook werken. Toen ze thuis kwam kregen Flip en ik allebei lekker eten en mocht ik met vrouwtje mee naar school.

Maar ik ben de liefste, toch vrouwtje? Even maf doen met een Pink Panther knuffel op mijn kop Samen met Flip brokjes eten 

Zondag 22 april 2009

Het vrouwtje zou vanmorgen CD's ophalen ergens in Rotterdam. Dus ik mocht lekker mee met de auto en toen zijn we daarna doorgereden naar het Kralingse bos. Daar hebben we lekker gewandeld en op een terrasje een ijsje gegeten. Op de terugweg vond ik een hoepel, daar heb ik heel erg gek mee gedaan en daarna mee naar huis genomen.
Even op dit leuke bankje voor de foto, middenin het bos Samen met het vrouwtje een ijsje eten Gek doen met een hoepel, wordt je duizelig van joh! 

Zaterdag 14 april 2007

Zondag 15 april 2007

Vanmorgen heel vroeg uit bed. Wel een beetje vreemd, want in het weekend slapen we juist altijd lekker uit. Toen het vrouwtje helemaal klaar was gingen we weg. Het was nog heel erg vroeg, maar vond het wel spannend. Eerst zijn we een klein stukje gaan lopen en daarna zijn we met de auto naar school (DVS) gegaan. Daar was het al aardig druk en het werd ook steeds drukker. Er waren wedstrijden.

Al snel werd het hele veld volgebouwd met tenten. En er waren ook heel erg veel hondjes. Ik mocht in de kantine blijven en het vrouwtje ging helpen buiten. Tussendoor kwam het vrouwtje zo veel mogelijk bij me kijken. Ook kreeg ik lekker veel aandacht in de kantine. Soms voelde ik me een beetje alleen, maar als ik een beetje piepte kreeg ik al snel een aai over m'n bol. En tussendoor een paar korte wandelingetjes met het vrouwtje.

Aan het begin van de avond bracht het vrouwtje me naar huis, kon ik lekker uitrusten. Eerst mocht ik nog even plassen en toen lekker mijn mandje in.

Ook vandaag moesten we weer vroeg op. Het zonnetje scheen weer. Vanmorgen vroeg hebben we heel even een balletje gegooid. Dat vond ik wel erg leuk. Daarna even eten thuis en toen zijn we weer met de auto naar school gegaan.

Ook nu werd het weer erg druk, maar wel ietsje minder dan gisteren. Net als gister bleef ik weer in de kantine. Na de pauze had het vrouwtje 'vrij' gekregen en heeft ze een nieuwe frisbee voor me gekocht, was wel nodig vond ze. Zie op de foto hieronder.  Nadat het vrouwtje wat gegeten had zijn we de nieuwe frisbee even gaan testen op een veldje naast school. Maar ik mocht niet zo lang, want het vrouwtje vond het een beetje te warm voor me.

Nadat we nog even naar wat andere hondjes hebben gekeken die moesten lopen, heeft het vrouwtje me weer met de auto naar huis gebracht en kreeg ik lekker brokjes. Het vrouwtje is nog even terug gegaan op de fiets.

Mijn oude frisbee Mijn nieuwe frisbee 

Zaterdag 31 maart 2007

Hallo... vanmorgen moest het vrouwtje vroeger uit bed dan anders en ik mocht ook niet blijven liggen. Het vrouwtje ging ontbijten en ik kreeg alleen een plakje kaas... Daarna met de auto naar school. Eerst hebben we even met de frisbee gespeeld en toen kreeg ik daarna mijn brokjes. Het vrouwtje ging daar een beetje schoonmaken op school en zo met nog 4 andere mensen van school. Ook Nora was erbij, dus dat was wel gezellig samen. 

Toen we thuis waren werd het vrouwtje gebeld door haar broertje Ruud. Het vrouwtje stond op en we gingen alweer weg. Ditmaal naar het huis van oma. Ruud was aan het rommelen in de tuin. Net wat voor mij, heerlijk al die losse takken enzo.

Daarna zijn we weer naar huis gegaan met de auto en zijn we na een half uurtje weer naar buiten gegaan. We gingen bij Alex de fiets van het vrouwtje ophalen en toen mocht ik bij Willem een koekje gaan halen. Het hele café was een andere kleur en er waren wat dingen veranderd, maar gelukkig had Willem nog steeds koekjes. Sandra kwam ook en daar heb ik nog even mee gespeeld. Ruud kwam iets later ook, maar die bleef niet zo lang. Toen ik trek kreeg in mijn brokjes gingen we gelukkig naar huis en na het eten ben ik heerlijk in mijn mandje gedoken!

Samen met Jan & Nora een kleine veld-inspectie Onder het afdak van de kantine bij DVS In de tuin bij oma 

Woensdag 14 maart 2007

Het vrouwtje was weer vrij vandaag. We zouden Lady voor een wandeling meenemen, omdat Bowie een zeer pootje had. Even later stond Natasja ook voor de deur met Lara. Joepie! Gaat mijn meisje ook mee! Toen we allemaal in de auto zaten gingen we een flink stukje rijden. Maar toen we er dan eindelijk uitmochten........

Hier was het wel gaaf zeg, er was bos, water, gras, stokken... heel veel stokken. Lady liep lekker te scharrelen terwijl Lara en in een mooie stok uitzochten. Natasja heeft de camera meegenomen en hele mooie foto's van ons 3en gemaakt. Hieronder zie je er al een paar, in mijn fotoboek staan er nog meer. Nadat wel een rondje hadden gelopen, allemaal het water in geweest waren en een beetje moe waren kwamen we weer bij de auto.

We zijn naar Trudy's huis gereden om Lady terug te brengen. Daar zijn we nog heel even gebleven en heeft Trudy direct de foto's op haar PC gezet. Nadat Natasja en het vrouwtje hun drankje op hadden zijn we weer naar huis gegaan.

Samen met Lara een stokje uitgezocht.... Over een slootje springen Samen met Lara & Lady langs het water 

Dit gedichtje heeft Natasja naar het vrouwtje gestuurd, mooi hè?
 


 

Woensdag 28 februari 2007

Vandaag is het vrouwtje vrij. Vanmorgen zijn we eerste met de auto naar Delft geweest. Het vrouwtje had nog steeds de krukken staan, van toen ze gevallen was. Die had ze al lang niet meer nodig, dus die moesten terug naar het ziekenhuis. We hebben daar gelijk een klein stukje gelopen.

 Vanmiddag zijn wee zijn met de auto naar het strand geweest. Toen we daar aan kwamen rijden kwamen ook Natasja & Brenda met hun hondjes aan, gezellig! We zijn heen over het strand gegaan, maar het waaide nogal. Terug zijn we maar door de duinen gegaan, waar Natasja nog een mooie groepsfoto van ons heeft gemaakt, die vind je in mijn fotoalbum.

Tegenover het ziekenhuis in Delft in de zon Samen met Chinouk, Chief, Lara, Chenoa & Cowwboy op het strand Wat een harde wind zeg! 

Donderdag 22 februari 2007

Hallo lezertjes! Vandaag zomaar even wat schrijven in mijn online dagboek, over wat ik allemaal heb gedaan vandaag. Vanmorgen ging het vrouwtje uit bed toen het nog donker was. Pff zo lang had ik nog niet geslapen hoor! Maar ik moest er ook uit. Na het ontbijt even een wandelingetje en toen ging het vrouwtje werken en mocht ik op het huis passen. Het vrouwtje bleef wel een klein beetje lang weg, toen ze thuiskwam was ik ook lekker blij! Dat ze zo lang weg was maakte ze direct daarna dubbel en dwars goed. We gingen samen uit en toen zijn we naar de dierenwinkel gegaan. Het vrouwtje had met de kerst cadeaubonnen gehad, omdat we samen naar het bejaardenhuis gaan, bij de mensen op visite. Dus nou mocht ik daar wat lekkers voor uitzoeken. Nou geen probleem hoor! Vlak naast de ingang stonden lekkere pensstaafjes! MMMmm. Om het vrouwtje even duidelijk te maken dat ik deze wel heeeeeeeeeeeeeeel erg lekker vind, heb ik die zak even een paar kopjes gegeven (dat werk bij Flippie ook altijd...) En YES!!! Bij mij ook!! Het vrouwtje nam de zak mee naar de kassa. En nog 3 zakjes met lekkere koekjes en ik kreeg ook nog een koekje van die meiden achter de kassa. Natuurlijk heb ik wel even de penstaafjes naar huis gedragen, dat was best een klus, maar de beloning was dan ook dat ik er lekker 1 op mocht smikkelen.

Nadat het vrouwtje en ik gegeten hadden zijn we naar school gegaan met de auto. We waren wel erg vroeg, want er was nog niemand. We moesten wachten tot Brenda kwam om de slagboom open te maken. Dus we hebben even samen in de auto gewacht. Klep open, leuk uitzicht en even kroelen bij het vrouwtje. Toen we 10 minuutjes later binnen waren werd het al snel drukker. Ze gingen film kijken van het proefexamen. Nou ik heb toen bij Brenda, Natasja en het vrouwtje achter de bar gezeten. Was wel knus en ik kreeg alle aandacht. Toen het weer wat rustiger was en alle lichten gewoon weer aan waren verhuisden we naar de andere kant van de bar. Mijn meisje kwam ook bij het vrouwtje zitten. Die kon het natuurlijk weer niet laten om een foto te maken! Precies toen Patricia Rodi-worst in haar handen had, mmm lekker.

De pensstaafjes naar huis dragen Achter de bar bij DVS met Brenda, Natasja en het vrouwtje Oeh! Daar komt Patricia met Rodi-worst, jummie! 

Woensdag 7 februari 2007

Het vrouwtje had vanmorgen erg haast. Gelukkig mocht ik wel mee toen het vrouwtje weg ging. Eerst moest ik van het vrouwtje plassen enzo... maar ik wilde met de auto, dus ging gewoon bij de achterklep zitten. Omdat het vrouwtje zo aandrong ben ik toch maar even een plasje gaan doen. Toen mocht ik de auto in. Het vrouwtje reed eerst langs de bakker. Ik moest heel eventjes in de auto wachten en daarna zijn we gaan rijden. Het was nog een beetje koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk mocht ik uit de auto en toen waren we bij Bert. Dat was leuk. Maare... waar zijn Flippie en oma nou dan?? Hmmm beetje vreemd. Misschien moeten ze nog komen?? Even een kijkje naar buiten nemen dan maar. Bert ging ondertussen koffie halen en ze namen er iets bij waar slagroom op zat. Bert & het vrouwtje hebben me allebei een heel klein beetje slagroom gegeven en daarna moest ik het met saaie hondenbrokjes doen. Nadat de koffie op was gingen we naar buiten. Zou Bert mee gaan wandelen dan?? Nee hoor. Hij ging samen met het vrouwtje interessant staan doen bij de auto van het vrouwtje, nou toen ben ik maar even gaan scharrelen. Uiteindelijk waren ze klaar en zijn we nog heel even naar binnen gegaan. Daarna zijn het vrouwtje en ik weer naar huis gegaan.

We zijn maar heel kort thuis geweest, maar net lang genoeg voor een dutje. Daarna zijn we even langs het huis van Annemarie gereden waar mijn vriendjes Bor & Dexter ook waren (en wel 7 katten!!). Het vrouwtje wilde even kijken hoe het met Sylvia was (die had haar heup gebroken), maar ze was er niet, dus al snel gingen we weer weg. Vlak bij huis reed het vrouwtje nog even langs Trudy om haar het kleed uit de auto terug te geven. Ook nu kregen Lady, Bowie & ik weer iets lekkers en het vrouwtje koffie. We zijn heel kort gebleven en toen weer richting huis. Het vrouwtje ging even achter de computer en ik weer even bijslapen. Maar al snel ging de PC uit, dus we gingen weer in actie... We gingen naar Aad. Van hem kreeg ik ook een lekker koekje en een bakje water. Het vrouwtje hielp Aad even met zijn computer en toen de koffie op was gingen we al weer naar huis.

Toen we daar aan kwamen rijden stond Danny op de stoep. Danny's moeder zit ook met haar hondjes bij ons op school. Danny heeft net als het vrouwtje nog maar kort een auto, dus die kwam hij even laten zien. Hij ging ook mee wat drinken bij ons thuis en hij heeft nog even met me gespeeld, dus dat was dikke pret. Toen Danny naar huis ging, moest ik thuisblijven en ging het vrouwtje boodschappen doen. Daarna hebben het vrouwtje en ik in het park nog met de lichtgevende bal gespeeld. Dat vond ik erg leuk, lekker rennen en gek doen.

Dit was weer een vermoeiende dag. Ik ga lekker dromen, doeiii!

Gezellig bij Bertus op visite Even kijken of oma ook komt Bertus en het vrouwtje gingen iets lekkers eten 

Zondag 28 januari 2007

Wat een feest!! Het vrouwtje heeft afgelopen woensdag een auto gekocht  en ook ik mag mee in de auto. Ik heb mijn eigen plekje achterin. Het vrouwtje heeft een heerlijk plekje voor me gemaakt met mijn eigen kleedje in de kofferbak. We doen nu van alles samen met de auto en ik vind het geweldig om overal met de auto naar toe te gaan. Het liefst kijk ik met het vrouwtje mee door de voorruit en dan leg ik mijn kop op de leuning van de achterbank. Woensdag mocht ik al mee met de auto, toen ging het vrouwtje bij allemaal bekenden langs om de auto te laten zien. Donderdag in de auto naar DVS, vrijdagochtend met de auto naar het Prinsenbos, heerlijk!!

Nadat ik vanmorgen mijn zondagse eitje op had gingen we alweer met de auto weg. Het was wel wat verder rijden dan het Prinsenbos, maar toen we eindelijk stopten waren we bij een heel groot park. Ook de frisbee had ik meegenomen. Het vrouwtje gooide die een paar keer, dat was wel leuk. Daarna heerlijk snuffelen en maf doen. Leuk zeg, hier was ik heel lang geleden ooit met Billy geweest. Er was ook een doolhof in het park. Op de foto hieronder sta ik er voor.  We hebben lekker gewandeld, het doolhof konden we niet in, want het vrouwtje vond het een beetje te blubberig. Het vrouwtje ging even bellen en toen ze daarmee klaar was zei ze dat we naar "Oma & Bert" gingen. Dat klonk ook wel leuk. Toen we weer bij de auto waren heeft het vrouwtje me een beetje schoon gemaakt en toen konden we weg. Maar we hebben maar een klein stukje gereden en toen stopte 't vrouwtje al, dat was snel! Toen ik weer uit de auto mocht nam 't vrouwtje me mee. Oma deed open, dat is leuk!! Ook Bert was binnen en zelfs Flippie! Toen ik het hele huis verkend had kreeg het vrouwtje koffie van oma en ben ik maar even gaan liggen. Na heel veel kletsen en 2 bakken koffie mocht ik weer terug in de auto. Toen zijn we wel naar huis gereden. Daar ben ik mijn mandje ingedoken om weer een beetje bij te tanken.

Eind van de middag mocht ik (JOEPIE!!) alweer met de auto mee. Het was een kort ritje en toen ik uitstapte wist ik waar ik was, Vlak bij Jess en haar baas Rick. We gingen naar binnen, maar Jess bleef maar tegen me grommen. Nou, ik heb lekker al haar botjes opgegeten (op eentje na, die ze in haar bekje hield). Even later trok ook Rick zijn jas aan en gingen we alle 4 met de auto van het vrouwtje. Nou waar zullen we nu weer heen gaan!? We reden richting het strand. Jess zat bij Rick op schoot en ik achterin. Op de grote parkeerplaats vlak bij het strand zijn we uit de auto gegaan. Het waaide wel een beetje hard, dus Jess vond het op de pier niet zo leuk. Toen hebben we de boulevard af gelopen en weer terug. Terug op de parkeerplaats zijn we bij de snackbar binnen gegaan, waar de baasjes gegeten hebben. Jess lag bij haar baas op schoot en ik bij het vrouwtje onder de tafel. Na het eten namen de baasjes nog een ijsje en kreeg ik ook een heel klein beetje ijs... mmm...! Daarna zijn we weer met de auto terug gereden naar het huis van Rick & Jess, waar het vrouwtje nog een bakkie koffie kreeg van Rick. En alweer in de auto! Nou ik ben echt doodop van al die avonturen van de afgelopen week en van dit verslag. Ik duik lekker mijn mandje in hoor! Welterusten allemaal!!

Mijn eigen plekje in de auto! Voor het doolhof in het Uithofpark De frisbee moest natuurlijk ook mee


 

Einde van deze pagina