donderdag 06 augustus 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
 

 

Fijne dagen allemaal!


Terug naar boven
 

Woensdag 5 november 2003

Lig je dan, met je kopverbandje om....

Vanavond had het vrouwtje EHBO-cursus.... voor honden.

Uiteraard waren er ook lotus-honden (ofwel proefkonijnen0 nodig. Drie maal raden wie de pineut was....? Juist, ikke!

Ik moest op de tafel en er werden allerlei verbandjes aangelegd. Steeds keek ik op mijn alleszieligts in dehoop dat het vrouwtje die ellendige dingen zou verwijderen, maar helaas.... het moest blijven zitten totdat Astrid of Cees het gecontroleerd had.

Het was namelijk examen avond. Dus een aantal honden waren slachtoffer en mochten dus mee als Lotus. ook Katoeksa en Cowboy kwamen er niet onderuit. Er zaten ook verschillende mensen aan mijn lijf te prutsen en ik moest dat allemaal maar goed vinden... zucht.

Ik ben blij dat het vrouwtje geslaagd is, want het was erg vermoeiend allemaal. Maar het was dus gelukkig niet voor niets!Terug naar boven

 

Zondag 5 oktober 2003

Het was vreemd weer vandaag, maar de strandwandeling van school (DVS) ging gewoon door. Gelukkig viel het mee en hebben we 1 flink buitje op ons kop gekregen, waarna de zon weer ging schijnen en we een schitterende regenboog kregen, dus natuurlijk snel de groepsfoto maken! Het was een grote opkomst en heel gezellig.

De strandwandeling van DVS, zie je de mooie regenboog?


Terug naar boven

 

Maandag 21 juli 2003

Helaas mag ik geen behendigheid meer trainen. ik was steeds mank en het vrouwtje is al naar de dokter geweest met me, maar die weet nog niet wat het is. In elk geval is het gelukkig geen HD!

ondertussen traint de wedstrijdgroep in de zomer door, dus ook Gerard en Venz. Dus ook Mitch en ik mogen dan mee. Mitch traint niet meer, hij is met pensioen. Maar hij kan het nog wel, dus mag het vrouwtje zo af en toe eventjes meetrainen met Mitch in de groep.

Bowie, 1 van mijn kleine vriendjes heeft er een nieuw vriendinnetje bij gekregen. Lady heet ze en ze heeft dezelfde vader als Bowie, dus het zijn eigenlijk half broer- en zus van elkaar. Lady was vandaag voor het eerst ook mee naar DVS. Wat een droppie is het hè? Maar ze kan heel ontdeugend zijn hoor!

Bowie heeft er een huisgenootje bij geklregen, een halfzusje "Lady" Het vrouwtje traint met Mitch, omdat ik niet meer mag. Jammer hoor! Gelukkig mocht ik tijdens het opruimen nog wel een keertje over de wip


Terug naar boven

 

Zaterdag 28 juni 2003

Vandaag zijn het vrouwtje & Gerard met ons (Venz, mitch en ik) in de auto naar Kwintsheul gereden. Daar hebben we een demonstratie gehoorzaamheid en behendigheid laten zien. Dat was erg leuk. er waren heel veel vriendjes van school (ook Billy met z'n vrouwtje) en ook oma en Bertus kwamen even kijken. Ik mocht meedoen aan de gehoorzaamheid en ik heb erg mijn best gedaan. patricia heeft heeeeeeeeeel veel foto's gemaakt, hieronder enkele kiekjes.

Netjes volgen en goed opletten Tussen de ander hondjes (Dexter & Katoeska) door volgen Ook oma en Bertus kwamen even kijken hoe ik het deed


Terug naar boven

 

Donderdag 12 juni 2003

Diploma UV-test (klik er op voor een leesbare vergroting)

Vandaag hebben het vrouwtje en ik voor de 2e keer meegedaan aan het UV examen met nog 7 andere honden van school. De rit was hetzelfde als de vorige keer dat ik mee deed. Het was wel gezellig en we hadden heel erg mooi weer. Het was zelfs even een twijfel of hij wel doorgang kon vinden, i.v.m. de warmte, maar gelukkig kon het nog net. Het examen was al eerder een paar keer verzet. Astrid reed achter ons aan om her en der wat foto's te maken. De rit ging heel goed. Helaas moest Floor na de 2e stop toch nog opgeven, want het ging niet meer met haar pootjes. Gelukkig was de rest wel allemaal geslaagd.

De start bij DVS De 2e pauze bij de Hoflaan in 's-Gravenzande Vlnr: Annette & Floor, Saskia & Rex, Wim & Haylee, Cobi & Katoeska, Marjolein & Lotje, Zeeg & Britney, Peter & Iroy, Annika & Kaylee, Keurmeester W. Steijger en de voorsitter Henk Roeleveld

Volledige uitslag

Naam begeleider Naam hond Ras Geslaagd
Cobi Scheffers Katoeska Kruising Turkse Herder Ja
Wim Tas Hayley Tervuerense Herder Ja
Zeeg Brienen Britney Duitse Herder Ja
Saskia Luiten Rexy Kruising Duitse Herder Ja
Annette Bernard Floor Golden Retriever Nee
Marjolein van Doorn Lotje Flatcoated Retriever Ja
Annika Sonneveld Kaylee Groenendaeler Ja
Peter Langelaan Iroy Tervuerense Herder Ja


Terug naar boven
 

Donderdag 15 mei 2003

Kort geleden zijn het vrouwtje en ik gestart bij de behendigheid bij DVS. Na het GGI examen van november heb ik nog eventjes getraind met het vrouwtje bij de GGII, maar gelukkig mocht ik al snel dat o-zo-leuke spelletje doen! Het vrouwtje heeft speciale schoenen gekocht zodat ze niet uit kan glijden als ze hard moeten lopen met mij. Het is echt ontzettend leuk.

We hebben les van Dick. ook mijn vriendje Billy traint behendigheid, maar hij zit in een andere groep omdat hij al eerder was begonnen.

Het vrouwtje heeft pas nieuwe schoenen gekocht Snel door de paaltjes heen Ik moet het witte vlak raken voor ik de schutting verlaat


Terug naar boven
 

Demonstratie DVS met Koninginnedag (klik erop voor een vergroting!)
 

Terug naar boven
 

Zaterdag 1 maart 2003

Vanmorgen mocht ik met Ruud en Jennifer mee naar de dierentuin. Astrid (van DVS) deed met 1 van haar honden mee met de Nationale Bazentest. Deze werd gehouden in dierenpark Amersfoort. Ik vond het erg spannend. Eerst met de trein en toen we er waren zag ik allemaal hele grote beesten, nog veel groter dan ik! Dat was wel schrikken. En de poezen die ze daar hadden waren niet normaal, ZO GROOT! Brrrrrrrrrrrrr....

Nadat we bij Astrid hadden gekeken was er een meneer die tekeningen maakt. Eerst ging Astrid met haar 2 honden en daarna waren het vrouwtje en ik aan de beurt. De tekening is erg mooi geworden. ik kan nog zoveel meer vertellen over deze dag, maar dan wordt het een heel lang verhaal.

Zien jullie die grote poes voor me... hellupie, mag ik al weg? Samen met Ruud & Jennifer in de Japanse tuin Deze meneer maakt een tekening van mij en het vrouwtje
Een karikatuur van het vrouwtje en mij


Terug naar boven

 

Vrijdag 3 januari 2003

Vandaag ben ik kennis gaan maken met Reeza. Herman en Linda hebben een Labradorpupje geadopteerd. Ze is nog heel klein en lekker ontdeugend. Ik ben erg lief voor haar geweest. Zo mocht ze tegen me aan slapen, hebben we samen met een touwtje gespeeld. Ik hoop haar snel weer te zien, kunnen we lekker samen ravotten.

Even met Reeza kennismaken, de nieuwe hond van Linda & Herman Hé luister eens... ik ben je pappa niet hoor! Samen even spelen, natuurlijk wel zachtjes want ze is nog klein


Terug naar boven

 

Einde van deze pagina