Monday 20 July 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
 

 

Fijne Kerst en een goed uiteinde!
 

Terug naar boven
 

Zaterdag 16 november 2002

Cijferlijst G&G I (klik er op voor een leesbare vergroting)

Voor mij en het vrouwtje was dit een spannende dag. Weken was ik me al voor het vrouwtje aan het uitsloven. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het zelf ook geweldig vind hoor. Wel een beetje vreemd, zaterdag slapen we altijd uit en nu gingen we al om 7.45u de deur uit om naar school te gaan!! Tenminste dat zag ik aan de spullen die het vrouwtje allemaal meenam.

Alleen Joop was in de kantine. Ik mocht even uitrusten van het fietsen terwijl het vrouwtje koffie dronk. Uiteindelijk werd het drukker en na nog even wat ingelopen te hebben, konden we met startnummer 6 bij de GG1 van start.

Eerste ging er een meneer van alles vertellen aan de baasjes, Hij zei dat hij keurmeester was en dat hij iedereen wilde laten slagen. Nou toen snapte ik helemaal niet meer waar ik het allemaal voor moest doen. Had hij dat papiertje toch ook wel zo kunnen geven? Maar nee hoor!

Eerst moesten we allemaal blijven liggen terwijl de baasjes gewoon even weg gingen. Gelukkig kwamen ze na een paar minuten wel weer terug. Daarna moest meneer de keurmeester me helemaal aaien en ik moest stil blijven staan van het vrouwtje. Het vrouwtje werd er wel blij van geloof ik. Maar toen kreeg ik toch wel zin om te spelen, maar het vrouwtje helemaal niet. Ze werd zelfs een beetje boos. Toen moest ik bij haar komen. Ik kwam wel zo enthousiast aanrennen dat ik er zo'n meter of 2 voorbijging. vond het zelf wel een spectaculaire noodstop, maar het vrouwtje kon er niet om lachen. Daarna moest ik weer terug naar mijn riem en keer ik stiekem een paar keer om naar het vrouwtje (vond ze ook al niet leuk). Uiteindelijk ben ik maar bij mijn riem gaan liggen. Daarna apporteren, nou dat ging wel goed geloof ik. Ik kreeg een knuffel en mocht eindelijk spelen.

Het vrouwtje wilde wel even naar het strand. Britney en haar baasje Zeeg zijn ook meegegaan, wel gezellig hoor! Daarna moesten we nog even netjes zitten voor een foto (resultaat hieronder) en dat was het dan! Het vrouwtje ging de kantine in en ik (en alle andere hondjes) mochten er niet bij. Dus ik ging in de kennel achter de kantine. Dat vond ik niet zo heel erg leuk. Ik dacht; k roep het vrouwtje even terug', maar helaas kwam het vrouwtje me niet halen. Mijn vrouwtje vertelde me na afloop dat iedereen me had horen piepen en blaffen. Maar toch was ze heel erg blij, want ik was geslaagd!

Thuisgekomen werd ik lekker verwend met een heerlijk bot (heb ik zelf uitgezocht bij de dierenwinkel) en daarna heb ik een paar uurtjes heerlijk liggen dromen, ik was zo moe.... Nu mag ik in januari naar behendigheid Daar heb ik reuze zin in. Voorlopig trainen we even verder bij de GG2 tot het zover is.

Diploma G&G I (klik er op voor een leesbare vergroting)

Vaantje van Cynophilia voor de G&G I

De volledige uitslag

Plaats Naam begeleider Naam hond Ras Punten
1e Annika Sonneveld Kaylee Groenendaeler 205
2e Rien Tichelaar Yves Boxer 180
3e Zeeg Brienen Britney Duitse Herder 166
4e Saskia Luiten Rexy Kruising Duitse Herder 165
gezakt Ellie van Antwerpen Ruby Border Terrir  
De examengroep G&G I en G&G II


Terug naar boven
 

Woensdag 25 september 2002

Cijferlijst B-cursus (klik er op voor een leesbare vergroting)

Vanavond het B-examen bij DVS. Billy doet ook mee. Erg spannend vond het vrouwtje. Ik heb echt mijn best gedaan hoor, maar "staan en betasten" vind ik maar niks, dus dat ging niet gebeuren. Dat zal dus wel een nul worden, mopperde het vrouwtje. Bij het vak sturen ging het ook wat rommelig, maar heb daar gelukkig nog wel een hoop punten gescoord. Uiteindelijk zijn we ruimschoots geslaagd en zijn we 5e geworden. Billy werd 4e met 3 punten meer dan ik, knap zijn wij h?

Diploma B-cursus (klik er op voor een leesbare vergroting)

De eerste 5 plaatsen (totaal 11 deelnemers, waarvan 3 gezakt)

Plaats Naam begeleider Naam hond Ras Punten
1e Ellie van Antwerpen Ruby Border Terrir 192
2e Annika Sonneveld Kaylee Groenendaeler 182
3e Mw. L. van Buuren Rachelle Duitse Herder 175
4e Lianne van Oosten Billy Kruising Appenzeller 164
5e Saskia Luiten Rexy Kruising Duitse Herder 161


Terug naar boven
 

Zaterdag 7 september 2002

Mijn rechteroog is nu helemaal groen!

Vanavond nog even een rondje met het vrouwtje gelopen. Achter het huis hebben we nog met wat stokken gegooid. Maar dat ging na een tijdje niet helemaal goed... Het vrouwtje gooide de stok in een boom, dus ik ging recht onder de stok zitten om te kijken. Toen kwam de stok dus ineens toch naar beneden, met de punt precies in mijn rechteroog. Ik heb wel even gegild, dat deed vreselijk zeer. En ik zag niks meer met dat oog.

Het vrouwtje belde direct Dim (de dierenarts op), ze was helemaal in paniek en riep dat ze me blind had gemaakt. Ze zag alleen nog maar oogwit. Ondanks dat het al 20.30 uur was konden we direct terecht gelukkig. Dim vond het nog wel meevallen en had een zalfje om in mijn oog te smeren. Met een paar dagen zou het genezen moeten zijn en volgens Dim zal het volledig herstellen, gelukkig maar!


Terug naar boven
 

Woensdag 3 april 2002

Vanmorgen ben ik geopereerd door Dim Lammers. Het vrouwtje had een tijdje geleden een bult ontdekt op mijn borstkas en er zat nog een waratje ergens, dus dat kon mooi tegelijk. Dat scheelt, want dan hoef ik maar 1 keer onder narcose. Vanmiddag mocht het vrouwtje me weer komen halen. Aad is mee geweest om me weer veilig thuis te brengen. Toen ik weer zo goed als bij de mensen was, kwam Biily nog even met zijn vrouwtje om me een beetje op te vrolijken. Op zich gaat het best, maar als het vrouwtje weg is moet de kap op en dat vind ik vreselijk. ik kijk op mijn aller zieligst in de hoop dat het vrouwtje de kap weer afdoet, maar helaas.

Op mijn borst is een klein gezwel weg gehaald Die kap... BAH! Vreselijk! En aan de re chterzijkant zat een wratje


Terug naar boven
 

Einde van deze pagina