Monday 20 July 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
 

 


Terug naar boven
 

Zaterdag 22 december 2001

Samen met mijn vriendje Billy in het Sportpark

Gezellig met Billy aan de wandel in het Sportpark en wat komen we daar tegen? Een bankje in de sneeuw, waar iemand het jaar 2002 op had geschreven.

De vrouwtjes bedachten zich geen moment en voor we het wisten, zaten we weer te poseren voor een foto. Maar gelukkig duurt dat nooit lang en doet het geen pijn. Dus we hebben wel eventjes geduld hoor.

Daarna mogen we ons weer helemaal uitleven, tot de vrouwtjes weer een foto-momentje ingepland hebben.....


Terug naar boven
 

Zondag 28 oktober 2001

Samen met het vrouwtje op de fiets naar school, het was lekker weer, dus ik had er wel zin in. Oma heeft ons weg gebracht en de fiets ging achterin de auto. Vreemd, ik kan er toch best naast lopen? Uiteindelijk mocht ik dat dus ook. We zijn met meerdere honden naast de fiets een gezellig ritje gaan maken.

Bij de start van het UV examen waren we in verwarring, de zon scheen al was het een zomerdag, de vogeltjes floten en de bomen zijn nog erg groen voor de wintertijd. Met andere woorden, heerlijk om 20km te fietsen en als het lukt met een officieel diploma op zak.

Maar helaas was ons werkhondenboekje niet op tijd terug van Cynophilia, dus kregen we na afloop een certificaat ipv een diploma. Volgende keer doen we gewoon weer mee en dan voor een echt diploma!

Volledige uitslag

Naam geleider Naam hond Ras
Kurt Pauchli Kino ?
Els Lenting Robbie Kruising Mechelaar
Annemarie v/d Helm Dweezil ?
Marjoleine van Doorn Lotje Flatcoated Retriever
Arnold v/d Berg Ceres Mechelse Herder
Saskia Luiten (BM) Rexy Kruising Duitse Herder
Certificaat UV-examen (klik erop voor een leesbare vergroting)


Terug naar boven
 

Maandag 27 augustus 2001

Ben ik nog maar net een paar maanden bij oma uit huis.... zit er een nieuw beest daar binnen, ik schrok me rot! Maar het was een lief klein katje en oma noemt hem Flippie. Hij is waarschijnlijk 3 maanden oud. Het is wel een dondersteentje hoor. Hij probeerde gelijk mijn staart te pakken toen ik zat te kwispelen.

Flippie, de kat van oma


Terug naar boven
 

Donderdag 15 februari 2001

Het vrouwtje & ik gaan verhuizen!!!

In januari kreeg het vrouwtje een brief van de gemeente..... We hadden een huisje voor ons zelf! Het vrouwtje kon het haast niet geloven en we zijn toen samen met Billy & Lianne eens gaan kijken op het adres in de brief. Het is hemelsbreed 1 km bij oma vandaan, dus nog goed aan te lopen. Het zag er goed uit.

Het vrouwtje mocht kort daarna binnen kijken om te besluiten of ze het wilde hebben. Ze heeft direct ja gezegd en op 1 februari kreeg het vrouwtje de sleutel. Dus we zijn al druk aan het inpakken thuis en in het nieuwe huis aan het klussen. Ik mag ook vaak mee.

Voor de verhuiskaart heeft het vrouwtje de foto hiernaast genomen. Nee ik wordt niet bij het vuil gezet, ik verhuis gewoon met het vrouwtje mee hoor!Terug naar boven

 

Maandag 22 januari 2001

Vandaag heeft het vrouwtje lekker vrij. vanmiddag heeft ze een nieuwe mand voor me gekocht. luxe is hij he? Ik vind hem wel heel cool hoor! Dat is leuk voor in ons nieuwe huis.

In mijn nieuwe mandje, mooi hè?


Terug naar boven

 

Woensdag 10 januari 2001

Het heeft gesneeuwd, snel de tuin in!

JOEPIEEEEEEEEEEE! Sneeuw!

Na het eten snel nog even naar buiten. Het is al donker, dus foto's maken valt niet mee. Maar wat is dat lekker zeg die sneeuw. Nadat de foto gemaakt is hebben het vrouwtje en Ruud (het broertje van het vrouwtje) even een sneeuwballengevecht gehouden en heb ik ook een paar sneeuwballen gevangen!

 

Terug naar boven

 

 

Einde van deze pagina