Monday 20 July 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
 

 


Terug naar boven
 
 

Zondag 10 december 2000

Het is al weer bijna Kerst, wat gaat dat toch hard. het vrouwtje heeft geprobeerd een beetje een knappe foto van me te maken voor een kerstkaart. Zie hier het resultaat.Terug naar boven

 

Vrijdag 22 september 2000

Lekker langs de Nieuwe Waterweg spelen

Vandaag mocht ik met Bertus en oma mee in de auto. We gingen naar Hoek van Holland, langs de Nieuwe Waterweg.

Daar heb je een grote vistent staan, waar je lekker wat kunt drinken en vis kan eten dus. Er is daar omheen heel veel gras en zand om in te spelen, dus ik vind het reuze leuk daar.

Soms krijg ik ook wel eens een stukje vis (kibbeling) en er wordt ook altijd voor een bak water gezorgd door de mensen die er werken. En als het eten en drinken op is gaan we nog lekker even spelen.Terug naar boven
 
 

Woensdag 30 augustus 2000

Het was een beetje een grauwe dag, maar wel lekker droog. Dus we zijn naar de uitlaatplaats geweest, waar het vrouwtje lekker stokjes met me heeft gegooid.

Verder heb ik een grote kuil gegraven om heerlijk in te liggen met m'n stok. mijn plek dus!

in de uitlaatplssts, wachten tot het vrouwtje de stok gooit Lekker kuiltje graven en erin gaan liggen


Terug naar boven
 
 

Zaterdag 19 augustus 2000

Het vrouwtje is vandaag jarig en oma ook! Voor oma was het groot feest omdat ze 50 werd! Dus er hingen allemaal slingers en ballonnen. Het grote feest was buitenshuis en ik mocht helaas niet mee. Maar toen iedereen weer thuis was (midden in de nacht) ging het vrouwtje in mijn mand liggen! Ze deed een beetje raar. Uiteindelijk had ik mijn mand weer terug en kon ik lekker slapen.Terug naar boven
 
 

Maandag 14 augustus 2000

Heel vaak zitten we met een vast clubje honden in de uitlaatplaats in het Rijnvaartpark van 's-Gravenzande. Daar hebben Billy en ik elkaar ook leren kennen. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten honden en we zijn bijna allemaal vriendjes van elkaar. Hieronder een maffe foto van Billy en van mij. En daarnast zitten Billy en ik met Berner Sennenhond Kelly in de uitlaatsplaats.

Samen met billy in het parkje Samen met billy & Kelly in de uitlaatplaats


Terug naar boven
 
 

Vrijdag 11 augustus 2000

op het beeld "De Westlander" in het centrum van 's-Gravenzande

in het centrum van 's-Gravenzande staat een beeld van een tuinder op een Westlander (een Westlandse boot) waar vroeger mee naar de veiling gevaren werd om de oogst te verkopen.

Als echte 's-Gravenzander moest ik er natuurlijk even bij zitten. Het is wel een gave foto geworden toch?Terug naar boven
 
 

Dinsdag 1 augustus 2000

De plas van Allewinden is een heerlijk rondje om te lopen, dus ook zonder Billy lopen het vrouwtje en ik er regelmatig naar toe.

Het vrouwtje zag een grote aanhangwagen staan voor de kassen. Die was natuurlijk uitermate geschikt voor een echt Westlands kiekje. Dus ik ben braaf op de trailer gaan zitten in afwachting van de foto.

Sta ik er nou niet mooi op?

Een echte Westlander h? (Plas van Allewinden, 's-Gravenzande)


Terug naar boven
 
 

Zondag 30 juli 2000

Samen met het vrouwtje bij de Plas van Allewinden in 's-Gravenzande

Vandaag ben ik met mijn vriendje Billy en zijn vrouwtje Lianne weer lekker aan de wandel geweest. De vrouwtje hadeen de camera's weer bij zich, dus we wisten al weer hoe laat het was...

Gelukkig zijn we wel wat gewend hoor. En als de klik geweest is mogen we weer weg en kunnen we weer lekker ravotten samen. We zijn naar de plas van Alle Winden gelopen. Dat is best een stukje lopen, maar dat vinden wij niet erg hoor.

Bil en ik vermaken ons altijd prima samen. De vrouwtjes kletsen toch wel. Die nemen meest een pauze bij een bankje en dan kunnen Billy en ik lekker struinen, in de bosjes, op zoek naar spannende dingen. Maar eerst moest ik met het vrouwtje poseren en maakte Lianne een foto. Daarna moest Billy met zijn vrouwtje en maakte mijn vrouwtje de foto.Terug naar bovenDeze heeft het vrouwtje getekend, grappig h?
 

Terug naar boven
|

 

Zaterdag 22 juli 2000

Het vrouwtje ging vandaag weg zonder mij! Gelukkig bleef ze niet lang weg. Maar ze kwam wel met groot kabaal terug!

Ze had een nieuwe scooter gekocht! Ze werkt namelijk in Maassluis en met de bus duurt het steeds zo lang voordat ze thuis is. Dus heeft het vrouwtje vandaag haar nieuwe scooter opgehaald bij Mondt.

Wat is hij cool h? Zou er ook wel op willen rijden hoor. Ik heb hem natuurlijk aan een grondige inspectie onderworpen. Het voordeel is wel, dat ik het vrouwtje thuis kan horen komen voortaan.

Bij de nieuwe scooter van het vrouwtje, wat is ie cool zeg!


Terug naar boven

 

Woensdag 5 juli 2000

Samen met billy bij de eendenvijver

Lianne en het vrouwtje bellen elkaar regelmatig om wat af te spreken, of ze doen dat via de computer op ICQ. Zo ook vanavond.

Het was heerlijk weer en het vrouwtje moest me nog een laatste ronde uitlaten, dus Lianne kwam met billy naar ons toe. Daarna zijn we een rondje langs het Rijnvaartparkje gelopen en langs de eendenvijver.

Daar staan nu sproeiers in het water om de boel wat op te fleuren en met een gezellig zonnetje erbij ziet het er wel erg gezellig uit. Dus natuurlijk moesten mijn vriend en ik weer poseren voor een kiekje. Leuk geworden toch?

 

Terug naar boven
 

Vrijdag 23 juni 2000

Cijferlijst A-curus (klik erop voor een leesbare vergroting)

Vandaag voor de 3e keer het A-examen. We hebben de vorige 2 keer het A-examen flink verprutst. Maar vandaag heb ik het vrouwtje verrast en heel goed mijn best gedaan.

Het vrouwtje twijfelde zelf nog wel of het voldoende was en of ze dan wel naar de diploma-uitreiking zou komen. Uiteindelijk hebben Joop & Reino het vrouwtje omgepraat en niet voor niets, want ik was niet alleen geslaagd, maar nog 2e geworden ook! Dus ik heb ook een mooie beker gewonnen. Vriendje Max werd eertse, met maar heel weinig puntenverschil!

Diploma A-curus (klik erop voor een leesbare vergroting)

De volledige uitslag

Plaats

Naam geleider Naam Hond Ras Punten
1e Henri Geers Max Heidewachtel 118
2e Saskia Luiten Rexy Kruising 117
3e Tamara Bultink Levi Jack Russell Terrir 114
4 Mw. J. Taal Svenna Newfounlander 113
5 Mw. M. Engler Mara Duitse Herder 111
6 Mw. A. van Asten Thiery Pyrenese Herder 108
7 Dhr. M. Hut Gabrilla Berner Sennen 107
8 Dhr. H.. Wennekes Czardas Schnauzer 107
9 Mw. E. Brandhorst Sara Hovawart 103
10 Mw. J. Ekelmans Baumon Berner Sennen 99
11 Piet v/d Hout Kelly Berner Sennen 99
12 Mw. I. Boekestein Bulky American Stafforshire Terrir 97
13 Annie Smit Flexx Parson Russell Terrir 94
14 Mw. Dijkhuizen Quiny Keeshond 93
Gezakt Mw. P. v/d Ende-de Brabander Rembo Engelse Cocker Spanil 57


Terug naar boven
 

Woensdag 5 januari 2000

Het vrouwtje heeft nog een huisdier, Gizmo de cavia.

Ik vind Gizmo een heel leuk beestje. Zijn hok staat boven, en eigenlijk mag ik niet boven komen. Natuurlijk doe ik dat wel eens, zeker sla Gizmo roept, dan ga ik even kijken.

Het vrouwtje haalt Gizmo ook vaak naar beneden, dan krijgt hij wat lekkers en dan mag hij even bij me zitten. Zijn we nou geen lekker stel samen? Het vrouwtje vind van wel in elk geval!

 

Samen met Gizmo op de bank


Terug naar boven

 

Einde van deze pagina