Monday 20 July 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift


 

Woensdag 8 december 1999

Gizmo is de cavia van het vrouwtje. Hij heeft boven zijn hokje, op de kamer van het vrouwtje. Elke dag komt Gizmo met het vrouwtje even naar beneden. Hij is echt mijn vriendje, kijk maar eens hoe lief we voor elkaar zijn.

Het vrouwtje heeft deze foto's gemaakt om er kerstkaarten van te maken. Reken maar dat het vrouwtje leuke reacties kreeg met deze 2 kanjers op de foto!

Samen met Gizmo op de bank Een kerstkiekje voor de kerstkaartjes


Terug naar boven
 
 

Donderdag 28 oktober 1999

Soms zijn die mensen hier in huis echt maf hoor! Kijk nou hiernaast, zetten ze me gewoon aan de afwas!

Het vrouwtje en Ruud doen elke dag de afwas. De ene keer Ruud en de andere keer het vrouwtje. Ze vinden het nooit zo leuk om te doen, dus dan houd ik het vrouwtje gezelschap.

Maar vandaag kreeg ik dus de theedoek, of ik de afwas even wilde afdrogen..... NIET LEUK! Kijk maar eens hoe zielig ik kan kijken.Terug naar boven
 
 

Maandag 16 augustus 1999

In de armen van het vrouwtje

Het vrouwtje werkt met kindertjes in Monster, dus ze is niet altijd thuis. Ze hoeft nooit zo heel erg lang te werken hoor. En als dat wel zo is, dan is oma (vrouwtjes moeder) vaak thuis, want die werkt maar halve dagen. En Ruud (het broertje van mijn vrouwtje) is ook regelmatig thuis, want die zit nog op school. Zij zorgen dan wel voor me als het vrouwtje er niet is.

Maar als het vrouwtje een paar uurtjes is weg geweest ben ik wel heel erg blij om haar weer te zien en spring ik zo in haar armen. Dan gaan we meestal lekker kroelen en ravotten samen.Terug naar boven
 
 

Vrijdag 4 juni 1999

Deze week heb ik met het vrouwtje elke avond lekker gewandeld. Maar we waren niet de enige hoor! Ik mocht met het vrouwtje mee naast de fiets naar een school. Daar waren heel veel mensen en vooral kinderen. Maar ik zag geen andere hondjes. Het was voor de avond-4-daagse hoorde ik. Als je dan 4 avonden mee wandelt, dan krijg je een medaille! Nou dat is natuurlijk een eitje voor mij, want het vrouwtje en ik wandelen elke dag wel 4x!!

Het vrouwtje had mij ook ingeschreven, zodat ik aan het eind van de week ook een medaille kreeg. De mensen van de organisatie vonden dat wel erg leuk. Elke avond kreeg ik van deze mensen een bordje water als ik klaar was en een aai over mijn bolletje en soms wat lekkers. Dus toen ik vrijdag mijn medaille kreeg, vroegen ze aan het vrouwtje of ze een foto mochten maken van het vrouwtje met mij. Dan zou hij in de krant komen. En inderdaad de woensdag daarop stonden we samen in de 's-Gravenzander, stoer hè? Het vrouwtje was ook apetrots op me! Nog geen jaar oud en nu al een plaatselijke bekendheid!

Mijn eerste medaille!! Het krantenartikel waar ik in sta (klik erop voor een vergroting)
Ook het vrouwtje is trots op mij!


Terug naar boven

 

Zaterdag 27 februari 1999

Volgens Willeke ben ik een echte werker en dat klopt wel hoor. Maar het vrouwtje vind het stiekem ook wel erg leuk. Broer Boelie is niet echt een uitblinker. Volgens Linda (zijn vrouwtje) is het soms een grote lastpak. Ik vind dat volgen wel leuk allemaal en netjes blijven zitten en wachten enzo. Als ik dan goed mijn best doe krijg ik wat lekkers of gaan we spelen.

Helaas zijn na deze 12 lessen de cursus bij Astrid en Willeke afgelopen. Dus als we verder willen trainen, moeten we naar een andere hondenschool. Waarschijnlijk gaan we dat wel doen hoor. Het zal mij benieuwen.

Netjes volgen. Broer Boelie is iets eigenwijzer Netjes blijven zitten


Terug naar boven
 

Woensdag 6 januari 1999

Ik vind het erg leuk om voor het vrouwtje te werken, dus het vrouwtje leert mij de gekste dingen. Ja het is toch prachtig als het vrouwtje helemaal uit d'r dak gaat van blijdschap?

Dus na een tijdje oefenen, kreeg ik ook door hoe ik de post moest halen. Het is soms nog best een beetje lastig hoor. Dan ligt het op de grond en dan wil ik het met mijn pootjes wat verschuiven zodat ik het makkelijker op kan rapen.... maar soms vergeet ik mijn poot op te tillen als ik  de andere kant al in mijn bek heb. Tja, daar kan dat papier niet tegen en dan scheurt het. Maar de krant halen is geen enkel probleem. Dus als het vrouwtje zegt "pak de post" dan weet ik wat me te doen staat!

Ik met de post, vers uit de brievenbus


Terug naar boven

 

Einde van deze pagina