Monday 20 July 2009

Ga naar het eerste verhaal (klik hier)
Ga met je muis over de foto's voor een bijschrift
 

 

Dinsdag 24 november 1998

Als ik alleen thuis ben, moet ik in de gang blijven. Daar staat mijn kennel. Het deurtje hoeft niet meer dicht, omdat ik al een hele knappe kerel ben. Voor de trap zit een hekje zodat ik niet naar boven kan. Naast de kennel ligt een placemat met mijn 2 (stenen) bakken erop.

Toen het vrouwtje vanmiddag thuis kwam uit haar werk had ik een verassing voor haar. Ik had mijn bakken netjes in de kennel gezet. Het vrouwtje dacht eerst dat Ruud (haar broertje) het had gedaan, haha. Dat was dus niet zo. Dat had ik gewoon zelf gedaan hoor! Het vrouwtje vond het maar raar, maar ik vond het wel heel knap van mezelf. Nu hoef ik ook niet de kennel uit om te drinken.... vrouwtje vul je de waterbak even bij?

Ik kan goochelen, knap h?


Terug naar boven
 

Dinsdag 20 oktober 1998

Even bij de camera kijken, met kat Snuffy op de achtergrond

Overigens ben ik niet het enige dier thuis. Het vrouwtje heeft ook nog een cavia (Gizmo) en er is nog een oude kat (Snuffy). Snuffy is al 16 jaar oud en vind mij maar een monster! En dat terwijl ik best lief ben hoor. Hij mocht in mijn mand slapen. Vandaag probeerde het vrouwtje een foto van ons samen te maken. Snuffy bleef keurig zitten, maar ik ging eens kijken wat het vrouwtje in haar handen had. Dus nu hebben we een beetje een gekke foto....


Terug naar boven
 

Zaterdag 3 oktober 1998

Het vrouwtje ging na mijn puppy-cursus alleen weg. Oma en Ruud bleven bij mij thuis. Toen het vrouwtje terug kwam had ze ineens kort haar! Dat was raar! Oma heeft even een foto van mij en het vrouwtje gemaakt toen we lekker aan het kroelen waren.

Samen met het vrouwtje


Terug naar boven
 

Woensdag 30 september 1998

Het vrouwtje maakt regelmatig de kennel schoon en dan gaat het laken ook in de was. Dat is wel erg leuk om even mee te rollebollen. Oma (de mamma van mijn vrouwtje) vond me wel een beetje lijken op het hondje van de page-reclame die er met de WC rol een potje van maakt. Nou, als je het mij vraagt ben ik veeeeeeeeeeel leuker, hihi. Ik heb ook een grote tandenborstel, dus ik zou ook aan de prodent-reclame mee kunnen doen!

Commercial doggie!


Terug naar boven
 

Zaterdag 12 september 1998

Weer naar de cursus vanmorgen, erg leuk! Ik had er helemaal zin in. Zus Sacha wilde nog even met me stoeien, toen begon het serieuze werk. Ook Daisy zat bij ons in de groep die vond ik ook wel erg lief! ik had ook toeschouwers vandaag. Het baasje (Peter) van mamma kwam ook even kijken en zette ons op de foto, daar ging ik even voor zitten natuurlijk. Ook tante Karin kwam even kijken of ik nog een beetje mijn best deed en toen ik klaar was met de les, mocht ik even bij haar kroelen.

Samen met zus Sascha stoeien voor de les Even mooi zitten voor de foto Karin kwam ook even kijken en kroelen


Terug naar boven
 

Zaterdag 29 augustus 1998

Vanmorgen had ik mijn eerste puppycursus. In het park vlak bij ons huis. We kregen les van Willeke van de Burg en Astrid Bes. Dat was erg gezellig. Ook broer Boelie en zus Sacha kwamen bij ons op puppycursus, erg spannend allemaal hoor! We waren lekker vroeg, dus eerst nog ff kroelen met het vrouwtje. Het vrouwtje (Ditje) van mijn mamma (Tosca) en grote broer (Boelie) kwam ook naar ons kijken. Het was erg leuk en als het vrouwtje vond dat ik het goed deed kreeg ik een lekker koekje. Toen we weer thuis waren ben ik lekker in mijn mandje gaan liggen, ik moest natuurlijk even bijkomen!

Even kroelen met het vrouwtje. Naast haar zit Dit, het vrouwtje van mamma & Boelie De eerste puppycursus met het vrouwtje, achter ons Linda met broer Boelie Even uitrusten na zo'n eerste les hoor!


Terug naar boven
 

Zondag 23 augustus 1998

De eerste avond bij mijn nieuwe vrouwtje

Eigenlijk zou het vrouwtje mij pas morgenavond ophalen bij mijn moeder, broers en zussen vandaan. Maar het vrouwtje was zo ongeduldig dat ze mij vanavond al kwam halen! Ik heb heerlijk bij het vrouwtje gekroeld en alles eens goed bekeken. Er liep hier ook een kat in huis, Snuffy die vond mij niet zo heel erg leuk geloof ik...

Toen ik alles eens verkend had ben ik lekker in mijn hele grote mand in slaap gevallen, waarna het vrouwtje mij in een groot hok (de kennel) legde. Toen ik weer wakker werd zijn we naar buiten gegaan om een plasje te doen en toen ik dat deed werd het vrouwtje heeeeeeeel erg blij. Beetje overdreven natuurlijk, want het was maar een plasje!

Daarna kreeg ik lekkere brokjes in mijn nieuwe bak. En eventjes later weer naar buiten met het vrouwtje. Daarna zijn we gaan slapen. Ik in de kennel en het vrouwtje op een matras naast de kennel. Dat was wel gezellig. Maar ik miste mamma en broers en zussen ook wel een beetje, dus moest ik wel een beetje piepen, maar uiteindelijk ben ik maar gaan slapen. Morgen moet ik helemaal alleen slapen, dan slaapt het vrouwtje in haar eigen bed.


Terug naar boven
 

Woensdag 19 augustus 1998

Vandaag is mijn  nieuwe vrouwtje jarig, ze wordt 21 jaar. Samen met Ditje (het vrouwtje van mamma & grote broer Boelie) en haar dochter Linda mocht ik mee op visite!! Helemaal alleen, al mijn broertjes en zusjes moesten bij mamma blijven. Dat was natuurlijk wel heel spannend en een grote verrassing voor mijn vrouwtje, want die wist niet dat ik zou komen. Dat vond ze toch wel een heel mooi verjaardagscadeautje.

Natuurlijk heb ik lekker in de tuin gespeeld en met allerlei mensen gekroeld, maar natuurlijk het meest met mijn vrouwtje. Uiteindelijk was ik erg moe en ben ik lekker bij het vrouwtje op schoot in slaap gevallen.

Bij het vrouwtje op haar verjaardag


Terug naar boven
 

Zaterdag 4 juli 1998

Gister ben ik geboren als laatste van het nest van 7 pups (3 reutjes, 4 teefjes). Ik zag het licht om 19.35 uur precies. Mamma Tosca was lekker veilig en daarom lag ik altijd bij mamma's pootjes. Mijn aanstaande vrouwtje (Saskia) kwam vandaag bij ons kijken. Ik was nog maar net 14 uur oud en het vrouwtje viel als een blok voor mij. Ze wilde graag een reutje, dus ze had de keuze uit mij of 2 van mijn broertjes. En daarvan zou bij zijn moeder blijven wonen en dat werd Boelie, de eerst geboren pup. Maar het vrouwtje mocht als allereerste kiezen en ze koos mij!!!!!! Maar natuurlijk moeten we eerst groot en sterk worden voor we bij mamma weg mogen.

Ik ben het pupje in de rode cirkel Hier lig ik tussen mamma's voor en achterpoten Mamma lacht even voor de foto


Terug naar boven

 

Einde van deze pagina